Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Poďte na ĽAD! Víkendové kurzy korčuľovania pre deti alebo dospelých

4,3 / 5 Jumping Joe Bratislava - Nové Mesto  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Iveta

Dobrý večer, kúpila som si cez ZLAVOMAT víkendový kurz korčulovania pre dospelých 2 × 45 minút pre úplných začiatočníkov. Kedže som s kamarátkou nestála nikdy v živote na korčuliach, môžme ísť na ten kupón 2 iba v sobotu doobeda? Bolo by to testovacie korčuľovanie, tak ako sa to dá u detí, pretože nevieme, či dokážeme stáť na ľade. Dalo by sa to dohodnúť s trénerom? Za odpoveď Vám vopred ďakujem. Ak to pôjde, kúpime si ďalšie kupóny.

Jumping Joe, o.z.

Dobrý deň, pokiaľ ste si zakúpili kupón, bol Vám zaslaný email o termíne konania kurzu, kedy sa ho zúčastniť môžete a tak sa otestovať :)
Pokiaľ sa Vám korčuľovanie zapáči máte možnosť si zakúpiť u nás klasický kurz (naša ponuka je široká). Cez zľavomat je možné uplatniť na jedno meno len 1 kupón, máme to zverejnené aj v ponuke.
Prajeme pekný deň

Jumping Joe, o.z.

Dobrý deň, pokiaľ ste si zakúpili kupón, bol Vám zaslaný email o termíne konania kurzu, kedy sa ho zúčastniť môžete a tak sa otestovať :) Pokiaľ máte záujem prísť iba v sobotu, môžete prísť iba v sobotu

Pokiaľ sa Vám korčuľovanie zapáči máte možnosť si zakúpiť u nás klasický kurz (naša ponuka je široká). Cez zľavomat je možné uplatniť na jedno meno len 1 kupón, máme to zverejnené aj v ponuke.
Prajeme pekný deň

Silvia Vojtekova Hurbankova

Dobrý deň, kurz som kúpila pred 4 dňami a do dnešného dňa ma nikto nekontaktoval (prihlášku som vyplnila podľa pokynov cez web www.jumpingjoe.sk). Už som aj písala mail, ale žiadna reakcia. Chcela by som aby syncek išiel cez víkend korčuľovať, keďže je to víkendový kurz. Ďakujem za skorú odpoveď.

Jumping Joe, o.z.

Dobrý večer,
prepačte, že reagujeme až teraz. Ak ste poslali objednávku tak ju určite evidujeme. Zároveň dostanete aj odpoveď na email. Momentálne priebežne kontaktujeme ľudí čo vyplnili objednávku. Zároveň Vás chcem informovať, že nemôžete ísť na ľad bez vopred dohodnutého termínu. Kapacita ľadovej plochy je obmedzená a vrámci bezpečnostných praviediel nemôžeme púšťať na ľadovú plochu okolo idúcich. Poprosíme Vás o strpenie nakoľko momentálne prebieha prihlasovanie do kurzu.

Andrea

Dobry den, prosim vas aku prilbu by mal mat dospely? stacila by taka co je na bicykel? ďakujem

Jumping Joe, o.z.

Dobrý večer,
prepačte, že reagujeme až teraz.. Ciklististú určite nie. A vrámci bezpečnostných pravidiel odporúčame aj dospelým helmu a to lyžiarsku.

V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať priamo na tel. č. 0948 446 018. Rady Vám to vysvetlíme.

Adriana Demčáková

Dobry den, mozu byt na kurze spolu – teda ucit sa korculovat – naraz v jeden termin deti aj dospeli?

Zlavomat.sk

Pekný deň Adriana,

áno. Plocha je rozdelená na dve časti dospelí a deti a tiež aj do výkonnostných skupín. Každá skupina má svojho trénera.

Martin Macháč

Dobrý den, tento voucher je jen pro začátečníky, nebo i pokročilé, jaký level má tento variant ?

Jumping Joe

Dobrý deň,
kurzy sú vhodné pre všetky úrovne. Na hodinách sú účastníci rozdeľovaní do skupín podľa výkonnosti, takže si každý príde na svoje :)

Ľubka

Dobrý deň, je možné si zapožičať len korčule alebo aj prilbu? Ďakujem.

Jumping Joe

Dobry den, prilbu nie je mozne si zapozicat, iba korcule :)
Pre deti odporucame pouzit lyziarsku prilbu.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore