Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Profesionálny melír, strih a regeneračná maska

4,3 / 5 Salón krásy Art and design Bratislava - Staré Mesto  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Jana

Dobry den. Vo variante 2., teda melir bez strihu sa nepriplaca ani pri dlhych vlasoch?
Mam melir, dlhe vlasy. Potrebujem dorobit odrastene vlasy. Dakujem

Art and Design

Dobrý deň,
nie, vo variante č.2, nie je doplatok S pozdravom
Art and Design

Nina

Dobrý deň,
ponúkate aj ombré? Ak áno, aký by bol, prosím Vás, príplatok napr. za blond ombré pre nefarbené dlhé hnedé vlasy (bez strihania)?
Ďakujem pekne za odpoveď.

zaujem

Dobry den, je mozny melir aj na farbene vlasy,na kt. je vidno už odrastajuce vlasy ? dakujem

Art and Design

Dobrý deň,

samozrejme dá sa, len to nebudete mať také kompaktné ako pri farbe…

Jana

Prosím Vás pekne,

aký je rozdiel medzi odstrihnutím 4 a 6 cm ak sa mení cena o 4 eur? To je najaký nezmysel, nie? takže radšej hľadám ďalej.. ď.

Art and Design

Dobrý deň, nerozumiem celkom Vašej otázke…pri žiadnom variante sa nemení cena o 4€, a rozdiel medzi 4cm a 6cm nie je žiadny. Ak chcete odstrihnúť viac ako 4cm, to znamená, že to už sa mení celý strih( samozrejme ak to nie je zastrihnutie dorovna), vtedy je potrebné si dokúpiť ešte jeden voucher, hlavne ak ide o zmenu strihu, ak máte vlasy dlhšie ako po plecia, tam sa pripláca 5€, na mieste, pretože je rozdiel ak má niekto vlasy krátke a niekto vlasy dlhé, či už pri spotrebe materiálu, vody, atď., to Vám snáď nemusím vysvetlovať, ja tam žiaden nezmysel nevidím. Sú klientky ktoré si doplatili, a sú kientky ktoré nemuseli, záleží len na Vašich požiadavkách a vlasoch, to čo obsahuje voucher máte zaplatené, a to čo je navyše, pochopiteľne si treba doplatiť..

Jana

Dobrý deň,

rada by som vedela čo presne znamená: „Strihanie tzn. úprava strihu vlasov.“ Zároveň je možnosť uplatnenia kupónu v čase do 18.00hod, to znamená, že zákazníčka má byť „hotová“ do 18.00hod. resp. môže prísť o 17.00hod a odísť napr. o 19.00hod?
Ďakujem.

Art and Design

Dobrý deň,
úprava strihu znamená podstrihnutie vlasov, klientka ktorá chce zmenu strihu vlasov, tzn.príklad z dlhých na polodlhé, treba si dokúpiť ešte jeden voucher, alebo po dohode doplatí v salóne, čo sa týka otváracích hodín, otvorené je od 10.00 do 18.00, tzn., ak klientka chce strih+úpravu najneskôr viem obj.o17.00, ak chce melír(farbu)+strih najneskôr viem obj. 16.00h, preto sú pri daných úkonoch napísané približné časy trvania.
S pozdravom
Art and Design

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore