Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Adrenalínové nebo! Zážitkový let balónom – darček z lásky

4,0 / 5 Bratislavský parašutistický klub Parašutistický klub (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Jana

Dobry den,chcela by som kupit 2 listky ako darcek. Je mozne,ze by som kupila 2× listok na pasaziersky let a vy ich potom pripojite k nejakej skupine ?
Dakujem

S.

Pekny den. Ano robime to tak. Ak mate dva listky tak pridame dalsich pasazierov k Vasej skupine. Ak mamte dalsie otazky tak ma prosim volajte.
Dakujem.

Monika

Ja len že by sa k niekomu pripojili – to by nevadilo. Nemáte s tým skúsenosti, že by sa spojili štyria jednotlivci? Prosím o radu :)

S.

Ok kludne dodame aj inych pasazierov. Ked to skratim tak poletia s inymi pasaziermi. V tomto pripade zaplatite 2×89,–€ a darujete nezabudnutelny darcek. Celkovo poleti 6 pasazierov a mozno aj pilot :-)

MONIKA

Zdravim, Ak by sme chceli kúpiť pre manželský pár 2 lístky nie je možné aby leteli spolu? Musí to byť ten za 380 eur? Ďakujem

s

Cena jednej letovej hodiny je 380,–€. Ak chcete, aby leteli sami tak 380,–€, alebo 89,€ x prislusny pocet inych pasazierov. Nepusti nas cena letovej hodiny…, ktora je min 380,–€.

Pepo.

Dobry.
Je možne zakupit 2 listky po 89€?
Budu letiet spolu?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Pepo,

bohužiaľ v takomto prípade je potrebné kúpiť si drahší variant určený pre 2 osoby. Je to kvôli nákladom spojených s letom. Ďakujeme za pochopenie.

Veronika

Dobrý den, chcem sa spýtat, či je možné letieť s dieťaťom co ma 3 roky a ci si musí zakúpiť samostatnú letenku. Ďakujem

Silvo

Pekny den.

Pre take male dieta nedoporucujeme, aby letelo. Dovody su dva. Jeden, ze vyska pasaziera musi byt aspon 1,3m a vek dietata min. 8 rokov.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore