Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Táto je totiž takmer rovnaká.

Pobyt s neobmedzeným vstupom do TOP wellness sveta v prekrásnom areáli Masarykov dvor*** a možnosťami unikátnych výletov v Podpoľaní

4,6 / 5 Jazdecký a športovo rekreačný areál Masarykov dvor Pohronie (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Alzbeta

Dobry den chcela by som sa opytat ci sa da u vas doobjednat obed a v akej cene.Kedy prosim vas konci tato zlava.Dakujem

Monika Homolová

Zdravím, ako postupovať ak chcem kúpiť 4 noci? A aká bude cena? Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň, postup je jednoduchý. Stačí si zakúpiť 2× pobyt na 2 noci.

Pekný deň prajeme
Zlavomat

Mária

Chcem sa opýtať či je voľný termín 30,31 .apríl a 1. máj
dakujem

Masarykov dvor

Dobrý deň, ďakujeme za Váš záujem, pre dohodnutie termínu prosím kontaktujte našu recepciu na recepcia@mdvor.sk, alebo na tel. čísle 045 5244 600. Tam sa najlepšie a najrýchlejšie dozviete o všetkých voľných termínoch. Ďakujeme za pochopenie.

Erika

Dobrý večer, okrem ubytovania, nás zaujali aj kone, nakoľko dcéra už roky jazdí. Na jazdy sa treba dopredu telefonicky objednať, alebo stačí až keď sa u vás ubytujeme. A ešte otázka, koľko stojí jedna jazda na hodinu. Ďakujem :-)

Masarykov dvor

Dobrý deň,
čo sa týka jázd na koni, bolo by vhodné upozorniť na túto skutočnosť pri rezervovaní pobytu, aby o Vás naši kolegovia vedeli a vedeli si prípadne vytvoriť priestor. Cena za jazdu na koni je 14,00 € na jazdeckú hodinu (45 min) so sprievodom a s inštruktorom 17,00 €.
Pekný večer!

eva

Ďakujem za odpoveď… Mám ešte jednu otázku… V otázkach a odpovediach som našla zmienku aj o možnosti apartmánu… Koľko by potom vychádzal pobyt pre tri dospelé isoby v apartmáne na tri noci so všetkými benefitmi? A v čom je rozdiel oproti ponúkanej izbe? Ďakujem…;)

Masarykov dvor

Dobrý deň, cena by ostala rovnaká + 40,00 € príplatok za apartmán. Čiže v prípade pobytu pre dve osoby + jedna na prístelku na 3 noci by to bolo 199,90 + 40,00 + 85,00 – spolu 324,90 € pre 3 s polpenziou a neobmedzeným vstupom do wellness. Rozdiel je v tom, že náš apartmán je dvojizbový (spálňová a obývacia časť) a v prípade prístelky by išlo o pohodlný rozťahovací gauč a nie skladacie lôžko – ide o najmä o priestorove komfortnejší pobyt.
Pekný deň!

Eva

Dobrý deň, mám dve otázky:

  1. Či je voľný termín 23.-26.2. pre 5 dospelých
  2. Čo by stála prístelka pre 18-ročnú dcéru na izbe s rodičmi aj so všetkými službami
Ďakujem
Masarykov dvor

Dobrý deň,
momentálne máme vo Vami vybranom termíne voľné kapacity. Je však nevyhnutné čo najskôr kontaktovať našu recepciu mailom na recepcia@mdvor.sk alebo telefonicky na 045 5244 600. Osoba staršia ako 12 rokov ubytovanie na prístelke s polpenziou a vstupom do wellness centra za doplatok 85 €/pobyt – alternatíva na 3 noci.
Pekný deň!

Gabriela Vančová

Dobry den chcem sa opytat ze kedy mate najblizsi volny termin dakujem

Masarykov dvor

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš záujem, pre dohodnutie termínu prosím kontaktujte našu recepciu na recepcia@mdvor.sk, alebo na tel. čísle 045 5244 600. Tam sa najlepšie a najrýchlejšie dozviete o všetkých voľných termínoch.
Ďakujeme za pochopenie.

Peter Bátorek

Dobry vecer,chcem sa spitat ci mate daco pre deti.hry napr. stolny tenis sipky akebo biliard?a otvaracie hodiny bazena a veknes su ake??dakujem.

Masarykov dvor

Dobrý deň, bohužiaľ pre deti máme pripravený len detský kútik, prípadne vozenie na koníkoch. Čo sa týka otváracích hodín wellness, tieto sú pondelok – piatok 14:00 – 22:00 hod., a cez víkend 11:00 – 22:00 hod. Pekný deň!

Sarah

Pekný podvečer! Mám informatívnu otázku…Pri návšteve sauny vo wellness poskytujete osušky/plachty vy? Či je nutné zabezpečiť si vlastné…Ďakujem.

Masarykov dvor

Dobrý deň,
plachty a osušky máte k dispozícii pri pobytovom balíku grátis.
Nemusíte si nosiť vlastné.
Pekný deň!

Šimon

Dobrý večer prajem. Chcem sa spýtať či máte ešte voľný termín: 3.4.-5.4.2016 – nedeľa – utorok (2 noci pre 4 osoby). Zároveň by som sa chcel spýtať či je možné mať spoločnú izbu pre 4 osoby, alebo 2 izby.
Ďakujem.

Masarykov dvor

Dobrý deň, ďakujeme za Váš záujem, pre dohodnutie termínu prosím kontaktujte našu recepciu na recepcia@mdvor.sk, alebo na tel. čísle 045 5244 600. Tam sa najlepšie a najrýchlejšie dozviete o všetkých voľných termínoch. Ďakujeme za pochopenie.

Lubica Hrivnakova

Dobrý deň. Máte prosím voľnú izbu v termíne 25. – 26.2. 2016 (štvrtok, piatok) pre dvoch dospelých a jedno 11 ročne dieťa?
Ďakujem

Masarykov dvor

Dobrý deň, v danom termíne máme voľné kapacity, sú však pomerne obmedzené, tak v prípade záujmu prosím kontaktujte našu recepciu na 045 5244 600 alebo recepcia@mdvor.sk.
Pekný deň!

Dušan Chudik

Dobry vecer,chcem sa spytat na volny termin v case 2–4 marca dve izby po dvoch ubytovanych.
Ďakujem

Masarykov dvor

Dobrý večer,
2. –4. 3.2016 máme k dispozícii voľné ubytovacie kapacity podľa Vašich požiadaviek – nech sa páči kontaktovať našu recepciu na 045 5244 600 alebo recepcia@mdvor.sk.
Pekný deň!

Eva

Dobrý deň. Chcem sa spýtať, či máte voľné v termíne 20.2. až. 23.2.2016 izbu pre 2 dospelých a 2 deti na prístelke (10 a 7 rokov) a koľko by bol doplatok na deti pri využití kupónu s variantou 2 (3) noci. Ďakujem.

Masarykov dvor

Dobrý deň,
žiaľ ani na jednu z našich izieb nie je možné umiestniť 2 prístelky. Existuje možnosť doplatiť si 40,00 € k cene Vášho pobytu – na apartmáne je možné pohodlne ubytovať 4 osoby a už sa nič nedopláca za prístelky. Pre deti polpenzia a neobmedzený vstup do wellness by na 2 noci vyšiel 39,00 €/2 noci/ dieťa a na 3 noci 54,00 €/3 noci/dieťa. Čo sa týka termínu Vášho prípadného pobytu, tento by bol možný až od 21.2.2016, nakoľko v termíne 20.2.2016 je penzión plne obsadený.
Pekný deň!

Anna

Dobrý deň,

voda v bazéne asi nie je termálna..?
Ďakujem

Masarykov dvor

Dobrý deň,
veru termálna nie je, len vyhrievaná na cca. 30 °C
Pekný deň!

Sisa

Dobrý deň.Chcela by som sa opýtať ci je ešte voľný termín od 26–28.2. Ďakujem

Masarykov dvor

Dobrý deň,
v tomto termíne máme voľnú už len jednu izbu.
Pekný deň!

V.

Dobrý den, kolik by prosím stálo dokoupení 4. noci k pobytu na 3 noci?
A ještě jeden dotaz – který tip pokojů ze stránek Masarykov dvor se vztahuje k této nabídce?

Velmi děkuji za odpověď…

Masarykov dvor

Dobrý deň,
štvrtá noc by vyšla na 66 €, v prípade tohto typu pobytu sa jedná o štandardné izby.
Pekný deň!

Martina

Ako sú prosím riešené raňajky a večere? Máte u Vás nejaký detský kútik, resp. nejakú ponuku pre deti?

Masarykov dvor

Raňajky sú riešené prostredníctvom bufetov a večere výberom z menu – môžete si vybrať zo zhruba 17 jedál. Detský kútik je samozrejme k dispozícii, rovnako detské ihrisko v prípade priaznivého počasia. Najzaujímavejšou atrakciou je jazda na koníku alebo poníku.
Pekný deň!

Martina

Zahŕňa kupón aj vstup do soľnej jaskyne?

Masarykov dvor

Dobrý deň,
samozrejme, v cene máte aj vstup do soľnej jaskyne, ktorá je súčasťou wellness centra.

iveta

Dobrý deň chcem sa ešte opýtať na otváracie hodiny wellnessu počas vikendu. A ponukate aj masáže? Ďakujem a prajem pekný deň:)

Masarykov dvor

Dobrý deň,
počas víkendov máme wellness otvorený od 11:00 hod. do 22:00 hod. Masáže zatiaľ neposkytujeme.
Pekný deň!

iveta

Dobrý deň chcem sa opýtať na otváracie hodiny wellnesu. A ešte či sú voľné terminy 12,13,14.2. alebo 19,20,21.2.

Masarykov dvor

Dobrý deň,
náš wellness je otvorený počas pracovných dní od 14:00 hod. do 22:00 hod. Čo sa týka voľných termínov, víkend 12.2. – 14.2.2016 je už žiaľ plne obsadený, nasledujúci víkend ešte máme voľné izby. V prípade záujmu prosím kontaktujte našu recepciu na 045/5244 600 alebo na recepcia@mdvor.sk.
Pekný deň!

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore