Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Mrknite na túto od rovnakého podniku.

Wellness & Spa pobyt cez jarné prázdniny v hoteli PANORAMA**** v centre kúpeľneho mesta Trenčianske Teplice. Deti do 15 r. zadarmo!

Populárne
Ponuka, ktorá má veľmi vysoké hodnotenie od našich zákazníkov a dostatočný počet recenzií.
4,7 / 5
Wellness Hotel Panorama**** Trenčianske Teplice (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Monika Kraková

Dobrý deň, rada by som sa informovala, ako ovplyvní cenu , keď by som mala záujem o pobyt, kde budú 2 dospelí a dve deti do 15 rokov.

Ďakujem Kraková

Zlavomat.sk

Pekný deň Monika, doplatky sú nasledovné:
Ubytovanie pre dieťa od 6 do 15 rokov na prístelke zadarmo.
Doplatok za polpenziu pre dieťa od 6 do 15 rokov: 11€ / noc
Osoba nad 15 rokov na prístelke vrátane raňajok 30 €/deň.
Doplatok za večeru pre osobu staršiu ako 15 rokov 9 €/deň.

Katarína Lócziová

Dobrý deň. Máte voľnú izbu na 3 noci v termíne od 20.2. do 27.2.2016? Boli by sme dvaja dospelí, jedno dieťa do 6 rokov a druhé do 15 rokov. Bazén je po celej rozlohe hlboký 150 cm? Dakujem Lócziová

recepcia

Dobrý deň Katarína, žiaľ, vo Vami vybranom termíne sú všetky izby s prístelkami obsadené. Ak by ste sa rozhodli prežiť wellness pobyt v našom hoteli v inom termíne, potešíme sa Vašej návšteve. Bazén má hĺbku 130 cm po celej rozlohe. Má 7 vodných atrakcií – chrliče, masážne trysky, masážnu lavicu, protiprúd, gejzíre.

Milan

Dobry den, mate izbu vhodnu pre rodinu s 3 detmi? Vek 8, 5, 1 rok, pre najmladsieho detska postielka je k dispozicii? Ako to ovplyvni cenu pobytu? Ako je otvoreny wellness cez den? Dakujem

Alena Matejickova

Dobrý deň Milan, pre rodinku s deťmi je ideálny apartmán. Záleží od termínu, ktorý si vyberiete, pretože apartmán je veľmi často obsadený. Detskú postieľku máme k dispozícii. Ohľadom voľných termínov sa informujte priamo na recepcii hotela tel. 032 655 11 55 alebo e-mailom na recepcia@hoteltrenciansketeplice.sk.

Soňa

Dobrý večer, neobmedzený vstup do wellness centra je v akom čase počas dňa? ďakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Soňa,

wellness je v hoteli štandardne k dispozícii od 9.00 do 21.00hod. Počas týždňa sa však niekedy sauny spúšťajú aj neskôr v závislosti od počtu hostí v hoteli.

Lukáš

Dobrý deň, mám záujem o pobyt na 2 noci od 12.2 – 14.2 .
Su este dostupne izby? dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Lukáš,

ohľadom voľných termínov sa prosím informujte priamo v hoteli na tel. čísle +421 32 655 11 55 alebo e-mailom na recepcia@hoteltrenciansketeplice.sk.

Jana

Dobrý deň,prosím vás, máme záujem o vami ponúkaný pobyt na víkend za 185€, ale pre tri osoby, ktoré chcú byť na jednej izbe. Prosím, napíšte mi, koľko to bude stáť tretiu osobu, tak, aby mohla využiť všetky akcie. Termín 19.2.-21.2.2016 je voľný?
Ďakujem.

Recepcia

Dobrý večer,
tešíme sa, že plánujete stráviť pobyt práve u nás. Vo Vami uvedenom termíne, bohužiaľ, už nemáme voľné izby, ale verím, že sa dokážeme dohodnúť aj na nejakom inom dátume. Mohli by ste nás, prosím, informovať v akom veku je tretia osoba? Pokiaľ je to do 15 rokov, cena ubytovania s polpenziou je 11,00€/1 noc. Ak by sa jednalo o staršiu osobu, možnosťou by bolo využitie nášho pobytového balíčka Dámska-pánska wellness jazda, ktorý okrem zapožičania bicykla a Nordic walking paličiek obsahuje všetko, čo zľavomatový pobyt a je za cenu 99,00€/1 osoba/2 noci.
Všetky tri osoby by mohli byť umiestnené na izbe Superior s prísteľkou, ktorá predstavuje plnohodnotné lôžko za poplatok 2,00€/1 noc/izba.

Budeme sa snažiť vyhovieť Vašim požiadavkám a veríme, že nás navštívite a strávite u nás príjemné chvíle plné oddychu.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore