Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Mrknite na túto od rovnakého podniku.

Spravte z jedného dňa mozaiku plnú zážitkov – sladké ráno v čokoládovni, dopoludnie v antickom „Ríme“ a popoludnie v ríši zvierat

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Storno podmienky
Benefity
Eva Tomoriová

Dobrý deň, chcela by som ísť so 6 ročnou vnučkou, cena zájazdu je rovnaka aj pre dieťa? Ďakujem Tomoriová

STARTRIP

Dobrý deň pani Tomoriová, áno cena je pre každú osobu rovnaká. Dieťa má potom zľavu zo vstupného

Aňa Bechná

Dobrý den, tá čokoladovna je zahrnutá v cene? a pojde sa aj trochu cez mesto Rím? alebo sa pojde z čokoladovne hned na dalšie miesto? Bude tam aj chvílku nejakí rozchod na obed?

STARTRIP

Dobrý deň pani Bechná, program zájazdu je
Náš deň začneme sladko – návštevou čokoládovne v mestečku Kitsee. Odhalíme tajomstvo výroby najjemnejších praliniek a prehliadku zakončíme ochutnávkou.

Presunieme sa do neďalekého Hainburgu, kde sa nachádza zrekonštruovaná osada z obdobia antického Ríma. Na chvíľu sa budeme cítiť ako starí Rimania – uvidíme rímske kúpele, zariadené obytné domy či reštaurácie, ktoré vyzerajú akoby stále čakali na svojich hostí spred 2.000 rokov. Prežijeme kus histórie na vlastnej koži.

Ďalšia zastávka bude v Dome morí – obrovské akvárium rozkladajúce sa na dvoch podlažiach, nádrž so žralokmi a piraňami, teráriá, voľne lietajúce papagáje a pobehujúce opičky.

Veronika Chorvatovičová

Dobrý deň, zaujímalo by nás, či je na všetkých troch miestach kam sa ide, možnosť platby vstupného kartou. Ďakujeme za odpoveď už vopred!

STARTRIP

Dobrý deň Veronika, odporúčame radšej hotovosť, nakoľko bude vstupné zakupovať zľavnené sprievodca.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore