Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Voľné stoličky! Pošli životopis a nakopni kariéru v Zľavomate!

Zlavomat Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Richard

Dobrý deň, mňa by zaujímalo, či je táto ponuka vhodná aj pre študentov VŠ, t.j. brigádnicka dohoda alebo je to všetko iba na TPP?

LuciaP.

Dobrý deň
v Košiciach práca City managera alebo Zakaznicka podpora nie je?
 LUcia

Zlavomat.sk

Ahoj Lucka, bohužiaľ, obe tieto pozície ponúkame v Bratislave. V Košiciach je možná iba práca Obchodníka. Ak by ťa táto ponuka lákala, budeme radi, keď nám zašleš svoj životopis na adresu job@zlavomat.sk . Želám krásny deň :) Katka

Maťa Lienková

Takéto detaily by zaujímali aj mna práca je priamo v BA?

Zlavomat.sk

Ahoj Maťa, prácu mimo región BA ponúkame iba na pozícii Obchodníka. Ak by si mala o túto pozíciu záujem, tak budeme radi, keď nám zašleš svoj životopis. Pekný deň, Nina.

György Morafkó

Mohli by ste napísať aj Vašu ponuku za vykonanú prácu konkrétnejšie,mys­lím na plat a odmeny,a tiež požiadavky na uchádzača!
S pozdravom Juraj

Zlavomat.sk

Ahoj Juraj, o mzdových podmienkach diskutujeme s kandidátmi na osobnom stretnutí, väčšinou až v druhom alebo treťom kole výberového procesu. Pri úvodnom stretnutí sa samozrejme snažíme zistiť aj očakávania kandidáta v súvislosti s odmeňovaním.

Čo sa týka požiadaviek na kandidáta, tak pri každej pozícii sú nejaké špecifické požiadavky, avšak vo všeobecnosti hľadáme šikovných a zodpovedných ľudí, ktorých vieme na prácu v Zľavomate dokonale zaučiť. Ak Ťa zaujíma niektorá konkrétna pozícia, prosím, pošli nám mail na adresu job@zlavomat.sk a zašleme Ti požadované informácie. Pekný deň, Nina

Dušan Rusnák

Ahojte,keďže je tu tá možnosť na otázky,tak mi nedá neopýtať sa ,,ako je možné,že máte voľné miesto v takom skvelom tíme ľudí v ktorom by chcel robiť každý,a navyše pred nie dlhou dobou ste mali tiež miliónovú ponuku na prácu pre vás,to vám neostali životopisy alebo niet z čoho vyberať?" Sorry,ale som trošku zvedavý,lebo ja by som bral všetkými desiatimi prácu akú opisujete.Prajem pekný deň,Dušan.

Zlavomat.sk

Ahoj Dušan. To, že hľadáme do tímu nových ľudí má viacero dôvodov. Je prirodzené, že aj napriek skvelému pracovnému prostrediu vzniká v živote človeka potreba posunúť sa kariérne ďalej. S týmto sa stretáva každá spoločnosť a aj naši kolegovia, ktorým sme vďační za dlhoročnú prácu, sa z času na čas potrebujú posunúť. Ďalším dôvodom je navyšovanie stavu najmä v súvislosti s obchodníckymi pozíciami, keďže chceme prinášať našim zákazníkom stále širšiu ponuku na stránke zo všetkých regiónov SR.
A aby sme si zachovali svoje štandardy, a vybrali tých najlepších, snažíme sa aj týmto spôsobom získať čo najväčší počet kvalitných kandidátov.
Verím, že som zodpovedala tvoju otázku a ak ťa niektorá z pracovných ponúk oslovila, budeme radi, keď nám zašleš svoj životopis. Prajem pekný deň, Nina.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore