Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Kvalitné manželské postele so zdravotným matracom od slovenského výrobcu, v ponuke množstvo dizajnov látok a aj koženkové prevedenie

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Storno podmienky
Janka Veselovská

Dobrý deň chcem sa opýtať na madrac aký je či je pružinový alebo sendvičový alebo iný ,a ešte sa chcem opýtať či sa dá objednať si jeden madrac na hmotnosť 120 kg a keď áno či to robí potom výškový rozdiel madraca teda či potom budú v rovnakej výške ak jeden bude do 10 kg a druhý 120 kg

VAŽO NÁBYTOK

Dobrý deň,
v posteli je použitý monoblokový matrac z PUR peny do nosnosti 100kg. Je možné vložiť do posteli aj matrac ERIK s nosnosťou do 120kg (matrac ERIK je sendvičový matrac s vrstvou pružnej elastickej peny). Výška matraca je 15cm. Príplatok za matrac je 50,00€/celá posteľ.

Adriana Kohútiková

Dobrý deň pani Molnárová, ďakujem Vám za vyčerpávajúcu odpoveď, mala by som záujem o dvojlôžko š.160, len uvažujem či sa nám to zmestí do výťahu.
Ešte som sa chcela spýtať či niekde v Trnave nemáte predajcu alebo či nedodávate svoje výrobky do niektorých nábytkárskych obchodov, aby som si ju mohla prípadne ešte pred kúpou pozrieť na živo. Ďakujem
S pozdravom A.

VAŽO NÁBYTOK

Dobrý deň, žiaľ v Trnave nemáme žiadne obchodného partnera. Náš najbližší obchodný partner je v Seredi – Drevona nábytok, avšak neviem Vám povedať, aké výrobky majú vystavené, nakoľko toto si rieši každý nábytok individuálne, podľa svojho uváženia, čo si vystaví.
s prianím pekného dňa
Kristína Molnárová

Adriana Kohútiková

Ďakujem za odpoveď, poprosím ešte o rozmery a hmotnosť balíkov pri dovoze.
Cena 50€ je doplatok za matrac s väčšou nosnosťou na celúposteľ ako dvojlôžko alebo na jeden matrac jednu posteľ?
Vopred ďakujem
S pozdravom A.

VAŽO NÁBYTOK

Dobrý deň,
posteľ Vám bude dodaná v troch kusoch: 2× lôžko (1 lôžko má hmotnosť cca 60kg, rozmer balíka: dlxšxv: 205×85/95×48cm) a 1× čelo postele (cca 20kg, rozmer: v: 97cm, hr: 5cm, š. 165/185cm). Nepíšete o akú šírku postele máte záujem, či o šírku 160cm alebo 180cm, takže preto tie lomítka prí šírke.
Cena 50,00€ je za celú posteľ. Posteľ je zložená z dvoch lôžok, čiže 25,00€/1 lôžko.
S prianím pekného dňa
Kristína Molnárová

Adriana Kohútiková

Dobrý deň, chcem sa spýtať akú nosnosť má jedno lôžko, v akom stave je posteľ Karmen dodávaná resp. aké majú rozmery jednotlivé balíky, a či je na polohovateľnej dvojposteli Karmen pevný alebo lamelový rosť.
Ďakujem za odpoveď
S pozdravom A.

VAŽO NÁBYTOK

Dobrý deň,
nosnosť jedného lôžka je do 100kg. Je možné si priplatiť matrac ERIK do nosnosti 120kg (matrac z PUR peny s vrstvou pružnej elastickej peny):: cena 50,00€/posteľ.
Posteľ je dodávaná v 3 kusoch: 2× samostatné lôžko (matrac je primontovaný ku korpusu) a 1× čelo postele. V úložnom priestore sú priložené skrutky, ktorými si prichytíte čelo k posteli, ako aj spojováky, na spojenie oboch postelí dokopy.
Posteľ KARMEN má pevný polohovateľný podklad.
S prianím pekného dňa
Kristína Molnárová

Zdenka Tamášová

Zdravim, chcem sa opytat – obycajne drevene postele alebo postele z masivu nemate?

VAŽO NÁBYTOK s.r.o.

Dobrý deň,
sme slovenský výrobca len čalúnenych postelí, pohoviek a valand. Na našom eshope www.vazonabytok.sk však možete nájsť širšiu ponuku postelí, či už drevenych, kovových alebo čalúnených.
Pekný deň
Kristína Molnárová

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore