Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Originálne hrnčeky so svojím vlastným motívom

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Storno podmienky
Martin Chovanec

Dobrý deň
ešte sa chcem spýtať k predchádzajúcej otázke ohľadom spracovania do jednej prílohy text aj obrázok. Máte na mysli, uvedeim príklad, spracované ako panorámu. Čiže pozdĺžny obrázok? Ďakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, podklady pre potlač je ideálne dodať vo formáte jpg, v rozlíšení min. 300 dpi, v rozmere cca 9×20 cm – čo predstavuje potlačiteľnú plochu na bežnom bielom keramickom hrnčeku.

Martin Chovanec

Dobrý deň,
dá sa spraviť na biely hrnček potlač z jednej strany obrázok a z druhej strany napísaný text? Myslím všetko zvonku (ja budem vidieť obrázok a ostatní text). Ak áno, kde treba napísať ten text? Na objednávacej stránke som našiel len vloženie obrázka, ale neviem, kam by som dal ten text.
Ďakujem za odpoveď

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, áno dá sa to, avšak celý návrh musíte vložiť s rozmiestneným textom a obrázkom ako jednu prílohu. V prípade, ak podklady neviete spracovať do jednej prílohy, môžete požiadavku špecifikovať v poznámke objednávky, kde uvediete kompletný text (presne ako má byť na hrnčeku umiestnený, farba textu, font, rozmiestnenie v riadkoch). V tomto prípade účtujeme navyše grafické práce podľa platného cenníka (0,48€/min.), ktoré nie sú zahrnuté v cene voucheru.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore