Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Exkluzívna 8-dňová plavba ostrovmi Západného stredomoria

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Storno podmienky
Benefity
Jana Majerčáková

Prosím,ako je organizovaný denný program lodného okruhu,je to so sprievodcom?

Zuzana

V priebehu roka organizujeme viaceré plavby so sprievodcom, ale táto medzi ne nepatrí. Ak máte záujem o takúto cestu, radi vás oboznámime s možnými termínmi.
Potom však treba počítať s vyššími základnými cenami, kedže okrem extra nákladov na služby sprievodcu, tieto programy už spravidla zahrňujú aj dopravu z Bratislavy.
Ale denný program je veľmi pestrý a bohatý na každej plavbe: okrem možnosti výletov počas zastávok lode, na palube je organizovaných množstvo denných i večerných aktivít: počas celého dňa rôzne športové aktivity a turnaje, spoločenské hry, k dispozícii sú bazény a fitness centrum, bežecká dráha a lezecká stena, kino, ochutnávky, zaujímavé lekcie a prednášky na rôzne témy, jazykové minikurzy, večer hudobné, tanečné, akrobaticke a umelecké predstavenia, živá hudba rôznych druhov v salónoch, dj na diskotékach… Ak máte chuť na relax, môžete si oddýchnuť na lehátku pri bazéne alebo ve vo vírivkách, v saune alebo si objednať jednu z procedúr vo wellness centre. O všetkých možnostiach naasledujúceho dňa sú hostia informovaní prostredníctvom lodných novín, ktoré každý večer dostanú do kajuty.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore