Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Lístok s prednostným vstupom na výstavu Gardenia Bonsai Slovakia Domexpo Solaris Nitra 2016

4,6 / 5 agrokomplex NÁRODNÉ VÝSTAVISKO, štátny podnik Nitra  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Benefity
Miriam

Chcem sa spýtať na možnost zakúpenia parkovacieho lístka v areali? Ci bude možne si dokúpiť pri vstupe do pavilónu F

Agrokomplex Výstavníctvo Nitra

Dobrý deň, pred pavilónom F sa nachádza parkovisko P10, z ktorého máte najkratšiu cestu do registrácií. Ak by bolo plne obsadené tak postupujte ďalej po akademickej ulici až k bráne B2, kde Vám obsluha poskytne inštrukcie ako postupovať.

Iveta

dobry den, vystavu planujeme navstivit v ramci firemného zajazdu. ak zakupim cca 80 ks listkov, dostanem vystavenu aj fakturu, ktoru potrebujem do uctovnictva?

Agrokomplex Výstavníctvo Nitra

Dobrý deň,
vo vašom prípade Vám odporúčame vytlačiť každý voucher v 2 vyhotoveniach. Jeden Vám odoberú počas uplatnenia vstupu v registráciách pri pavilóne F vedľa pokladní. Druhý výtlačok vouchra, už uplatnený, odovzdáte hlavnej pokladníčke, p.Matúšovej kontakt: 0903996623, ktorá Vám vystaví potrebný doklad.

Michal

Dobry den.
Mam zaujem kupit 4 vouchery, pre 4 ludi, no vystavu pravdepodobne nebudeme moct navstivit v ten isty den. Zaujimalo by ma teda ako vyzera voucher. Je to jeden voucher na ktorom bude napisany pocet osob, a teda musime ist vsecia spolocne, alebo dostanem 4 samostane vouchery a mozme ist kazdy v iny den?

Zlavomat.sk

Pekný deň Michal,

pokiaľ si zakúpite 4 vstupy, obdržíte 4 samostatné vouchery.

Michaela Kukučková

Dobrý deň,
chcela by som sa informovať či vstupenka platí na všetky výstavy, celé 4 dni alebo sa musí vybrať iba jedna výstava/jeden deň.
Ďakujem.

Agrokomplex Výstavníctvo Nitra

Dobrý deň, všetky 4 výstavy Gardenia, Bonsai Slovakia, Domexpo a Solaris prebiehajú súčasne vo Výstavisku Agrokomplex Nitra v termíne od 14. 4. do 17. 4. 2016. Jeden zakúpený voucher je platný na vstup pre 1 osobu a to 1 krát. Pre každý samostatný vstup, napríklad ak plánujete prísť vo viacerých dňoch, je potrebné zakúpiť adekvátny počet vouchrov/vstupov.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore