Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Táto je totiž takmer rovnaká.

Letná kúpeľná dovolenka v hoteli Máj Piešťany***+ s množstvom liečebných procedúr (nielen) pre starých rodičov

Populárne
Ponuka, ktorá má veľmi vysoké hodnotenie od našich zákazníkov a dostatočný počet recenzií.
4,6 / 5
Hotel Máj Piešťany *** Piešťany (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Brano

Dobrý deň,
do akej miery môže klient ovplyvniť zloženie procedúr? Je možné napr. vymeniť cvičenia s fyzioterapeutom za kúpele v minerálnom sedacom kúpeli? Prípadne je taká výmena spojená s doplatkom? Vďaka

Juraj Lulovič

Pri kúpeľnom pobyte určuje konečné zloženie procedúr náš lekár pri vstupnej prehliadke. Výmena procedúr – ak nie je zdôvodnená kontraindikáciou – je možná na žiadosť hosťa, pričom je účtovaný prípadný rozdiel v cene procedúr ako doplatok. Hosť si takisto môže procedúry na mieste dokúpiť jednotlivo, alebo ako prechod na intenzívnejši kúpeľný program s 14 až do 28 procedúr týždenne.

Jozef

Dobry den prajem.Chcel by som tento pobyt objednat pre otca.Moja otazka je,ci bude ubytovany na izbe s niekym alebo bude ubytovany sam a bude musiet nieco navyse doplacat.Chcem len vediet,ci zlavnena cena je konecna aj vtedy ak ide iba jeden zaujemca alebo sa nasledne na mieste objavia ine skryte poplatky.Vdaka

Juraj Lulovič

Dobrý deň Jozef,

v predaji sú dva druhy kupónov: pre dve osoby a pre jednu osobu. V cene kupónu pre jednu osobu je už započítaný príplatok za samostatné používanie izby jednou osobou. Cena je konečná, na mieste otec zaplatí len „Daň z ubytovania“ pre Mesto Piešťany 1,10 € / noc.

Slavomir

Dobry Den rad by som sa opyt opytal kolko tych 9 procedur to je na jeden den alebo pocas celeho pobytu? po pripade kolko procedur absolvujem za jeden den ? za skoru odpoved vopred velmi pekne dakujem .

Juraj Lulovič

9 procedúr je na celý pobyt – 9 procedúr každý deň by nevydržal ani trénovaný atlét… V priemere je to teda 1 – 2 procedúry denne. V prípade záujmu je možné si procedúry dokúpiť na mieste.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore