Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Špičková bezbolestná laserová operácia očí s vyšetrením a s doživotnou zárukou v cene

4,8 / 5 Očné laserové centrum SPINN Ružomberok  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Zuzana

Dobrý deň.
Chcela by som sa spýtať, či je kontraindikáciou laserovej operácie očí vysoký vnútroočný tlak. Glaukóm zatiaľ nemám. Chodím 4krát do roka na kontroly, zrak zatiaľ poškodený nemám. Na tlak mám kvapky Arulatan. Ďakujem

Očné laserové centrum SPINN

Dobrý deň,
na posúdenie možnosti operácie by nám pomohlo ak by ste nám poslali správu od Vášho očného lekára. Potrebovali by sme vedieť vysledky niektorých vyšetrení. Skuste na laser@spinn.sk.
Ďakujeme

Sandra Sandruška

Dakujem vyzsie za odpoved, este by som sa chcela spytat, je vhodna operacia pred letom? ci je lepsie ist radsej na jesen. mam dve deti, je potrebne si po operacii zabezpecit k nim starostlivost alebo budem schopna sa starat- pytam sa preto lebo niekde pisu ze oci su po operacii este par dni prelepene..

SPINN Očné laserové centrum

Dobry den, ci je to v lete, alebo v inom case je v zasade jedno. Po zakroku oci zalepene nie su, ale 24 hodin „ste nepouzitelna“, teda o deti sa v tomto case starat nemozete. Nasledne by ste nejaky cas nemali prenasat tazke vahy, teda aj deti. Co sa tyka leta, cca 3 tyzdne po zakroku sa neodporuca kupanie v bazene, mori a pod. Pokial sa rozhodnete ist teraz, budeme sa na Vas tesit.

Sandra Sandruška

dobry den tato operacia je bezbolestna?

SPINN Očné laserové centrum

Dobrý deň, operácia je bezbolestná vzhľadom na to, že sa používajú anestetické očné kvapky. Zhruba 2 hodiny po zákroku oči začínajú rezať a páliť a tento stav je bežný cca 24 hodín. Následne je liečba bezbolestná. Viac informácii Vám radi poskytneme na bezplatnej telefonnej linke 0800 222 220.

Eva Pojezdalová

Dobrý deň. U očného lekára som už nebola skoro 20 rokov, zrak mi vždy merali len v optike, keď som menila okuliare. Je to nejaký problém? Alebo bude stačiť vyšetrenie u Vás? Mám klasické okuliare do diaľky, žiadne iné problémy. Ďakujem.

SPINN Očné laserové centrum

Dobrý deň, v každom prípade by sme odporúčali vyplniť si predobjednavkový formulár na našej stránke – www.spinn.sk, kde predbežne zistíte, či ste vhodným kandidátom na zákrok. Ideálne by bolo, keby ste mali vyšetrenie u očného lekára aspon pol roka až rok od seba, aby sme vedeli, či sa Vám zrak zhoršuje alebo nie. Až následne je ideálne ísť na zákrok. Poradi Vám kolegyna na 0800 222 220. Bu­deme sa na Vás tešiť.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore