Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Nezabudnuteľná letná wellness dovolenka v Nezábudke*** s polpenziou alebo ALL INCLUSIVE, Vysoké Tatry, platnosť do konca roka!

3,8 / 5 Club Hotel Nezábudka*** Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Lubica

Dobry den chcela by som sa spytat aky je doplatok pre 5 rocne dieta, ci mate aj detske postielky k dispozicii. A ci mate volny apartmam alebo rodinnu izbu v termine od 19.9 do 22.9. Dakujem.

Zuzana

Dobrý deň,chcem sa spýtať či je voľný termín 2.a3.9.pre 2 dospelé osoby.Ďakujem,Zu­zana

Lenka Miškufova

Dobrý den,chcela by som sa spytat, či mate volné 2 izby spolu pre 4 osoby v termine
od 26,8.2016 do 28.8.2016. Ďakujem Lenka Miškufová

Stanislava

Dobry den.

Mate prosim volny termin 27.8–29.8. ?

Ing. Alena Hojová

Dobrý den,chcela by som sa spytat, či mate volné 2izby spolu pre 4 osoby v termine 27.8.-29.8.16 . Dakujem,hojova.

Hana Bačová

Dobry den,mala by som zaujem o pobyt na dve noci,s uplatnenim voucheru,som sama,su priplatky,ked tento voucher pre 2 osoby vyuzijem len pre jednu osobu?dakujem Hana

Maťa

Dobrý deň máte voľné ubytovanie pre dve osoby na 3 noci v dátume od 19.8.2016 do 23.8.2016??
Ďakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Maťa,
ohľadom voľných termínov sa môžete informovať aj priamo v hoteli na tel. č.: +421 918 899 5­18 prípadne emailom recepcia@hotel-nezabudka.sk.

Lenka

Dobry den chcela by som sa opytat ci sa v hoteli mozme ubytovat aj zo psom??

Zlavomat.sk

Pekný deň Lenka, áno je to možné. Dopláca sa 7€ za noc.

Ivana Matyášová

Dobry den mame 7 rocneho syna ZTP ma narok na neaku zlavu.Dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Ivana, v prípade ZŤP už nie je dodatočná zľava.

LydS

Dobry den. Uz som to rozklikala a nasla som to. Povazujte moju otazku teda za bezpredmetnu. Dakujem

LydS

Dobry den. Je tato cena co uvadzate konecna al. je potrebne pocitat s dalsimi poplatkami na recepcii hotela? Ak ano,tak s akymi? Pravdepodobne to bude miestna dan…ak su aj ine,tak ake? Myslim tym vikendovy,sezonny? V podmienkach to je spomenute len okrajovo,neda sa vycitat s cim treba pocitat. Dakujem za skoru odpoved.

Michaela

Dobrý deň.Máte v hoteli aj dvojlôžkove izby s oddelenými posteľami?Ďakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Michaela,
ohľadom voľných termínov sa môžete informovať aj priamo v hoteli na tel. č.: +421 918 899 5­18 prípadne emailom recepcia@hotel-nezabudka.sk.

Michaela

Dobrý deň,
dá sa kupón nejakým spôsobom využiť aj na 1 dospelú osobu a 2 deti? (6 a 7 rokov).
Prípadne za aký príplatok?
Ďakujem.

miroslav

Dobry den,
termin od 18.7 na dve noci pre dve osoby … Mate nieco volne? Dakujem za odpoved

Zlavomat.sk

Pekný deň Miroslav,

ohľadom voľných termínov môžete kontaktovať aj priamo hotel telefonicky +421 918 899 5­18 alebo e-mailom recepcia@hotel-nezabudka.sk

Martina

Dobry den, chcela by som sa spytat ktore su volne terminy na pobyt a ci je k dispozicii aj detska postielka (dieta 9.mesiacov) a taktiez ci je niektory z vasich bazenov vhodny pre dieta. Dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Martina,

detská postieľka je k dispozícii za doplatok 5 Eur / noc. Pre dieťa je vhodný relaxačný bazén. Ohľadom voľných termínov môžete kontaktovať aj priamo hotel telefonicky +421 918 899 5­18 alebo e-mailom recepcia@hotel-nezabudka.sk

Roman

dobry večer chcel som sa spytat jake terminy mate volne v auguste tak koncom
mame zaujem o ubytovanie pre 4 osoby ciže 2 izby dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Roman,

ohľadom voľných termínov môžete kontaktovať aj priamo hotel telefonicky +421 918 899 5­18 alebo e-mailom recepcia@hotel-nezabudka.sk

Viktor Kočiš

Dobrý deň, chcem sa opýtať či by ste mali nieco voľné(na 4–5nocí) v termíne od 25.7. do 2.8. a či by bolo možné využiť kupón, poprípade ako ho skombinovať či doplatiť? Sme dvaja dospelí a jedno 13ročné dieťa+ jedno 18mesačné dieťa. Ešte jedna a asi najdôležitejšia otázka- staršia dcéra s manželkou maju celiakiu, čiže chcem sa opýtať, či viete zabezpečiť aj bezlepkovú stravu vráatane pečiva? Viete mi spraviť aj cenovú kalkuláciu s polpenziou, poprípade doplatok za obedy?

Zlavomat.sk

Pekný deň Viktor,

ohľadom voľných termínov prosím kontaktujte priamo hotel recepcia@hotel-nezabudka.sk +421 918 899 5­18. Oni Vám poskytnú informácie aj o bezlepkovej strave. Pokiaľ chcete ísť na 4 noci, stačí ak si zakúpite 2 vouhcery na 2 noci. Ak chcete ísť na 5 nocí, tak voucher na 2 a 3 noci (môžete si vybrať typ stravy polpenzia alebo all incl). 13 ročné dieťa doplatíte priamo v hoteli. Príplatky sú rozpísané v dolnej časti ponuky podľa dĺžky pobytu a typu stravy. Za 18 mesačné dieťatko sa neplatí :)

Zuzana

Dobrý večer ,
chcem sa spýtať aká by bola cena za 2 dospelých a dieťa vo veku 11 rokov a 14 rokov ( to spadá už asi do tej kategórie 2–12 rokov , čiže dospelá osoba).
Termín od 11 augusta na 2noci ( 3dni s polopenziou)
ďakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Zuzana,

vouhcer zahŕňa pobyt pre 2 dospelé osoby. Cenu za vouchery podľa stravy a dĺžky pobytu vidíte po rozkliknutí variantov vpravo hore. Voucher na 2 noci s polpenziou je v cene 119 Eur. Príplatky za deti sú uvedené v dolnej časti ponuky. Závisia od toho, či si deti prajú byť na pevnom lôžku alebo na prístelke:
Pobyt na 2 noci s polpenziou:
60,– Eur/dospelá osoba/pobyt s ubytovaním na pevnom lôžku

48,– Eur/dospelá osoba/pobyt s ubytovaním na prístelke


48,– Eur/dieťa vo veku od 2 do 12 rokov/pobyt s ubytovaním na pevnom lôžku

42,– Eur/dieťa vo veku od 2 do 12 rokov/pobyt s ubytovaním na prístelke

Príplatky za deti sa doplácajú priamo na hotelovej recepcii.

Kristina Kleinova

Dobry den… Potrebujem vediet, sme dve rodiny 3 členne ( jedno 2 ročne dieta a druhe 4 ročné) a chceme koli terminu dovolenky v praci vediet ci by bolo volne od 1.8 do 5.8. Kazdy zvlasť izbu. Dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Kristína,

pre urýchlenie komunikácie sa môžete ohľadom voľných termínov informovať aj priamo v hoteli na tel. č. +421 918 899 518

Silvia Bernatova

Dobrý deň,
Prosím Vás máte voľný termín od 18.7.-( dve noci s polpenziou )-dve dvojlôžkové izby. Ak počítate 16. roč dieťa ako dospelú osobu oplatí sa mi kupiť dva wouchery ako pevne lôžko na izbe, alebo prístelku???) jedno dieťa 10r. a 16. r.)
Ďakujem. S pozdravom Silvia

Zlavomat.sk

Pekný deň Silvia,

ohľadom voľných termínov sa môžete informovať priamo v hoteli: recepcia@hotel-nezabudka.sk +421 918 899 5­18. Voucher na 2 noci s polpenziou je v cene 119 Eur. Za deti sa dopláca podľa toho, či majú záujem o prístelku, alebo pevné lôžko:

Pobyt na 2 noci s polpenziou:

60,– Eur/dospelá osoba/pobyt s ubytovaním na pevnom lôžku

48,– Eur/dospelá osoba/pobyt s ubytovaním na prístelke

48,– Eur/dieťa vo veku od 2 do 12 rokov/pobyt s ubytovaním na pevnom lôžku

42,– Eur/dieťa vo veku od 2 do 12 rokov/pobyt s ubytovaním na prístelke

Peter

Dobry poprosim najblizsi volny termin na 3noci pre 2dospeli a1dieta 6rokov s AI poprosim aj konecnu cenu dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň,

voucher pre 2 dospelých na 3 noci AI je v cene 239 Eur. Príplatky za dieťa sú nasledovné:

96,– Eur/dieťa vo veku od 2 do 12 rokov/pobyt s ubytovaním na pevnom lôžku

84,– Eur/dieťa vo veku od 2 do 12 rokov/pobyt s ubytovaním na prístelke

O voľných termínoch sa môžete informovať priamo v hoteli na tel. č. +421 918 899 518

Jaroslav Suleň

Dobrý deň, radi by sme sa informovali o voľných termínoch v období od 1.8 do 15.08. 2016. Jednalo by sa o pobyt pre dve osoby a jedno dieťa vo veku 4 rokov na tri dni – dve noci. Ďakujem za odpoveď.

Zlavomat.sk

Pekný deň,

o voľných termínoch sa môžete informovať aj priamo v hoteli na tel. čísle +421 918 899 5­18 alebo e-mailom na recepcia@hotel-nezabudka.sk

Dáša

dobry den chcela by som to kupit ako darček? co treba urobiť aby to bol darčekovy poukaz bez ceny uvedenej na kupone.
dakujem.
Novomestská

Zlavomat.sk

Pekný deň Dáša,

naše vouchery už sú koncipované ako darčekové, nie je na nich uvedená cena ani meno. Ďalej však ponúkame možnosť špeciálnej darčekovej podoby voucheru. Voucher si do darčekovej podoby môžete upraviť sami a vybrať si z niekoľkých variantov.

Voucher nájdete vo svojom užívateľskom účte v sekcii Moje nákupy.
Po otvorení konkrétneho voucheru sa Vám v pravej časti obrazovky objaví tlačítko „Vybrať darčekový dizajn“. Na to stačí kliknúť a potom si môžete vybrať darčekovú variantu, ktorá sa Vám páči :)

Martina Krowka

dobrý deň, chcem sa opýtať koľko sa dopláca za dvojročné dieťa, tesne po narodeninách, ktoré nepotrebuje lôžko ani prístelku? pri pobyte all inclsive..

Zlavomat.sk

Pekný deň Martina,

ďakujeme za Váš záujem :) neuviedli ste na koľko dní by ste chceli ísť. Vaše dieťa už spadá do kategórie 2 – 12 rokov a všetky príplatky za deti sú presne rozpísané v dolnej časti ponuky podľa počtu noci, typu stravy a veku dieťaťa.

Martina

Dobrý deň, chcela by som sa informovať aká by bola cena pre dve dospelé osoby a jedno dieťa na 2 dni v apartmáne s polpenziou počas víkendu od 1–3.7. dakujem Martina

Zlavomat.sk

Pekný deň Martina,

voucher pre 2 dospelé osoby na 2 noci s polpenziou je v cene 119 Eur (cenu vidíte v pravo hore). V dolnej časti ponuky sú uvedené sezónne a víkendové príplatky. Sezónny príplatok je 7 Eur / osoba / noc a víkendový príplatok je tiež 7 Eur / osoba / noc. Nezabudnite pripočítať miestnu daň, ktorá je 0,75 Eur / osoba / noc. Neuviedli ste koľko rokov má Vaše dieťa, avšak doplatky za deti sú rozpísané v dolnej časti ponuky podľa veku, počtu nocí a typu stravy. Príplatky sa uhrádzajú priamo na hotelovej recepcii pri nástupe na pobyt.

Jakub

dobrý deň chcem sa spýtať aka je finalna cena pobytu pre dve osoby 3 dni (2noci) ALL inclusive pri kupe 159 eur voucheru v termine od 12 – 14 augusta

Zlavomat.sk

Pekný deň Jakub,

ďakujeme za Váš záujem :) voucher na 2 noci all inclusive je v cene 159 Eur, tak ako ste napísali. V dolnej časti ponuky sú uvedené sezónne a víkendové príplatky.

Sezónny príplatok (1.7. – 30.9.) je 7 Eur / osoba / noc, teda 7 × 2 noci x 2 osoby = 28 Eur.

Víkendový príplatok (piatok – nedeľa) je tiež 7 Eur / osoba / noc, teda teda 7 × 2 noci x 2 osoby = 28 Eur.

Miestna daň je 0,75 Eur / osoba / noc, teda 0,75 × 2 osoby x 2 noci = 3 Eurá


159 Eur (voucher) + 28 Eur (sezónny príplatok) + 28 Eur (víkendový príplatok) + 3 Eurá (miestna daň) = 218 Eur


Príplatky sa uhrádzajú priamo na hotelovej recepcii pri nástupe na pobyt.

Frantisek

Dobry den chcel by som sa informovat o konecnej cene na pobyt pre dve osoby pre pobyt All inclusive a welness v termine 17.8–20.8 2016 cize varianta 4 dni a 3 noci. Dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň František,
voucher v tomto termíne pre dve dospelé osoby je v cene 179 Eur. Na recepcii hotela pri nástupe na pobyt je potrebné uhradiť miestnu daň, ktorá je 0,75 Eur / osoba / noc a priplatky za víkend a pobyt v sezóne, ktoré sú nasledovné:
Víkendový príplatok (piatok – nedeľa): 7 € dospelá osoba/noc a dieťa 4,90 €/noc
Sezónny príplatok (1.2. – 31.3.2016 a 01.07. – 30.9.2016) : 7 € /dospelá osoba/noc

Jana Kurčíková

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či máte voľné izby na termín 13.7. do 16.7. pre 2 osoby na 4 dni (3 noci), mali by sme záujem o pobyt s polpenziou vo Vašom hoteli cez zľavomat. Ďakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Jana,

o voľných termínoch sa môžete informovať aj priamo v hoteli na tel. čísle +421 918 899 5­18 alebo e-mailom na recepcia@hotel-nezabudka.sk

Silvia Lenárová

Dobrý deň, 4 dospelé osoby by mali záujem o pobyt vo Vašom penzióne na 3 dni(2 noci), a to 1. 2. a 3. júla. Rada by som sa opýtala, či máte k dispozícií jednu dvojlôžkovú izbu a dve jednolôžkové izby, a tiež to, či bude zľava cez zľavomat na tieto termíny ešte platiť. Ďakujem, Silvia.

Zlavomat.sk

Pekný deň Silvia,
o voľných termínoch sa môžete informovať aj priamo v hoteli na tel. čísle +421 918 899 5­18 alebo e-mailom na recepcia@hotel-nezabudka.sk

peter

dobry den , mate nieco volne od 06.06 do 09.06 ?

Zlavomat.sk

Pekný deň Peter,

o voľných termínoch sa môžete informovať aj priamo v hoteli na tel. čísle +421 918 899 5­18 alebo e-mailom na recepcia@hotel-nezabudka.sk

Petra

Dobry den, chcem sa opytat na cenu v letnej sezone pri zakupeni voutcheru za 119e pre dve dospele osoby plus dve deti vo veku 11r a 12r…aka by bola konecna cena aspon priblizne. Dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Petra,

voucher za 119 Eur zhŕňa ubytovanie s polpenziou na 2 noci pre 2 dospelé osoby. Príplatky za deti sa platia priamo v hoteli a závisí, či chcú byť deti ubytované na pevnom lôžku alebo na prístelke. Za 11 ročné dieťa sú príplatky nasledovné:
48,– Eur/dieťa vo veku od 2 do 12 rokov/pobyt s ubytovaním na pevnom lôžku
42,– Eur/dieťa vo veku od 2 do 12 rokov/pobyt s ubytovaním na prístelke

12 ročné dieťa sa už považuje za dospelú osobu a príplatky sú nasledovné:
60,– Eur/dospelá osoba/pobyt s ubytovaním na pevnom lôžku
48,– Eur/dospelá osoba/pobyt s ubytovaním na prístelke

Prajem pekný deň :)

Ľudmila Krasnayová

Dobry deň,chcem sa spytať či mate voľne dve izby v termine 2.8–4.8.Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Ľudmila,

ohľadom voľných ttermínov prosím kontaktujte priamo recepciu hotela recepcia@hotel-nezabudka.sk
+421 918 899 518.

Pekný deň

Michaela Kurčinová

dobrý deň, takže cena 159 eur – 2 osoby all inc. nie je konečná. Koľko potom stojí tento pobyt cez víkend pre 2 dospelých?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Michaela,

cez víkend v mimosezóne je cena pobytu 187€, v sezóne (1.7–30.09) je cena pobytu 215€.

Pekný deň

Larišová

Prosím o cenovú kalkuláciu na pobyt pre 2 dospelé osoby + 16 ročnú dcéru s uplatnením voucheru – 2 osoby 4 dni (3 noci)
Dovolenka s polpenziou a wellness v cene 179,00 €.
Termín august-začiatok septembra. Izba s balkónom, prípadne apartmán. Neviem aké mate izby, apartmány a aký je rozdiel v ubytovaní.
Ďakujem moc.

Zlavomat.sk

Dobrý deň p. Larišová,
všetky info ohľadom jednotlivých ubytovacích jednotkách nájdete na webe hotela v sekcii ubytovanie http://www.hotel-nezabudka.sk/index.php?lang=sk&menuid=115

Celková cena v danom termíne pri ubytovaní v izbe s prístelkou cez týždeň je 307,70€, cez víkend 364,4€.

Príplatky za vyšší standard ubytovania: Apartmán v hoteli 25 €/apartmán/noc (vhodné pre 4 osoby), apartmán Lux 25 €/apartmán/noc, Kompletne vybavený apartmán De Lux 50 €/apartmán/noc, Zrub v Zruby**** Nezábudka: 40 €/noc

Prajem príjemný deň

Albert

Dobrý den, jaký je rozdíl v ubytování Apartmán v hoteli, apartmáne Lux, Kompletne vybavený apartmán De Lux. Děkuji za vysvětlení.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Albert,

všetky info ohľadom jednotlivých ubytovacích jednotkách nájdete na webe hotela v sekcii ubytovanie http://www.hotel-nezabudka.sk/index.php?lang=sk&menuid=115

Prajem príjemný deň

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore