Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Vysokotlakové kyslíkové, ale aj softwarové čistenie počítača

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
MUDr.Bellová Eleonóra

Chcela by som sa opýtať,či chodíte aj ku zákazníkom,nakoľko PC mám v ambulancii a je prolém to nosiť k Vám.Ďakujem

Čierny Drak

Dobry den pani Bellova,

Napiste nam, prosim, priamo na info@ciernydrak.sk, kde sa vasa ambulancia nachadza a o ake sluzby by ste mali presne zaujem. Pozrieme sa na to a dame vam vediet, ci by sme k vam vedeli prist.

S pozdravom,
Eduard Winkler
 www.ciernydrak.sk

Jacq.

Už som Vám písala pred 3 dňami a nič, tak skúšam znovu… Chcela som sa spýtať ako dlho by trvalo kompletné čistenie notebooku, teda aj softvérové? Potrebujeme ho po 5 rokoch vyčistiť a prekonfigurovať, pretože už je plný a začína sa to prejavovať na výkone. A druhá otázka je, že či je potrebné pred tým urobiť zálohu na externý disk? Prípadne ak áno, či túto zálohu urobíte Vy, ak prinesiem externý disk? Ďakujem za odpoveď.

Čierny Drak

Dobry den,

Zalohu je dobre si robit pravidelne, minimalne pokial ide o dolezite udaje. V pripade ze si notebook prajete preinstalovat a mate vsetko na ploche a v dokumentoch tak je zaloha skutocne nutna. Samotne softwarove cistenie trva v pripade velkeho znecistenia niekolko hodin a nasleduje az po precisteni fyzickom.

Jacq

Dobrý deň,

To softvérové čistenie prebieha asi ako dlho? Dá sa urobiť bezpečne aj keď nemám zálohované súbory a programy na externom disku? Resp. urobili by ste zálohu pred softvérovým čistením aj u Vás, ak prinesiem ext. disk? Ide o notebook, ktorý používame doma ako stolový PC a už je pomaly plný a začína sa to prejavovať aj na výkon, tak by ho bolo treba aj softvérovo vyčistiť…

Zlavomat.sk

Pekný deň prajem,

softvérové čistenie trvá v prípade veľkého znečistenia niekoľko hodín a nasleduje až po prečistení fyzickom. V prípade, že si PC prajete preinštalovať, je nutné si spraviť zálohu.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore