Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Nezabudnuteľná dovolenka v Makarskej riviére so súkromnou plážou a výhľadom na more!

4,2 / 5 Beach Hotel*** Croatia Makarská riviera - Chorvátsko (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Kristina

Dobrý deň,mame záujem o dovolenku v hoteli Plaza v termíne a príchodom 20.8,21.8,alebo 22.8 a boli by sme 3 dospelí a jedno 8ročne dieťa.Našiel by sa voľný termín buď na rodinnú izbu,alebo 2 izby a mali by sme záujem o polpenziou.Ďa­kujeme za odpoveď
S pozdravom Kristina

Zlavomat.sk

Pekný deň Kristína,

ohľadom voľných termínov sa môžete informovať priamo v hoteli e-mailom info@beachhotelcroatia.com,prípadne telefonicky na čísle +385 21 626 500. Pokiaľ máte problém s komunikáciou v cudzom jazyku, napíšte nám na podpora@zlavomat.sk a termín radi preveríme za Vás :)

Michaela

Dobrý deň,poprosim vás o konečnú cenu so všetkými poplatkami v termíne september 2016 pre 4 os.,2 dospe­lé,dieťa 10 rokov a 2 roky s polpenziou.Ďa­kujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Michaela,

pobyt od 3.9. na 7 nocí pre dve dospelé osoby je v cene 299 Eur s raňajkami. 10-ročné je za doplatok 10 Eur / noc s raňajkami = 10 * 7 nocí = 70 Eur. Doplatok za polpenziu je 12 Eur / osoba / noc, teda 12 × 3 osoby x 7 nocí = 252 Eur.
299 Eur (voucher) 252 Eur (polpenzia) + 70 Eur (dieťa) = 621 Eur
2-ročné dieťa má pobyt zdarma.

Peter

Dobry den, mate prosim volne studio na termin 2–9.7.2016 2 dosp. osoby a 2 deti {5 a 9rokov} s ranajkami? Cena by mala byt 560€ vsak??? Dakujem za odpoved

Zlavomat.sk

Pekný deň Peter,
ohľadom voľných termínov sa môžete informovať priamo v hoteli e-mailom info@beachhotelcroatia.com,prípadne telefonicky na čísle +385 21 626 500. Pokiaľ máte problém s komunikáciou v cudzom jazyku, napíšte nám na podpora@zlavomat.sk a termín radi preveríme za Vás :)

Klaudia

Dobrý deň,
mohla by som poprosiť kalkuláciu, ak pôjdeme 2 osoby polpenzia , izba s kuchyňou a chladničkou?
ďakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Klaudia,

cena pobytu závisí od temrínu v ktorom by ste chceli ísť. Voucher zahŕňa ubytovanie a raňajky pre 2 dospelé osoby.

Paťo

Zdravím Vás chcel by som kalkuláciu ceny: dvaja dospelí +dieťa 5 rokov na termín 20.8–27.8.2016 s pol­penziou.Ďakujem,Pa­ťo.

Zlavomat.sk

Pekný deň Paťo,

voucher pre dve dospelé osoby v tomto termíne je za 350 Eur. Za dieťa sa dopláca 15 Eur / noc aj s raňajkami.

alena

dobry den,

prosim Vas aka by bola cena ak pôjdeme 2 dospely a 2 deti /5 a 12r./ s polpenziou???

Zlavomat.sk

Pekný deň Alena,
cena závisí od toho, v akom termíne by ste chceli ísť. Príplatky za deti sú uvedené v dolnej časti ponuky nasledovne:

deti do 3 rokov ubytovanie zdarma bez nároku na lôžko
od 4 rokov prístelka:
18.6. – 9.7. 2016. a 20.8.-3.9. – 15€/os/noc s raňajkami
v ostatných termínoch 10€/os/noc s raňajkami

Ladislav

Dobrý den je voľný termín od 22.9.2016 do 29.9.2016 pre dve osoby ďakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Ladislav,

ohľadom voľných termínov sa môžete informovať priamo v hoteli e-mailom info@beachhotelcroatia.com,prípadne telefonicky na čísle +385 21 626 500. Pokiaľ máte problém s komunikáciou v cudzom jazyku, napíšte nám na podpora@zlavomat.sk a termín radi preveríme za Vás :)

Mgr. Marianna Praščáková

nemôžu sa spojiť nejako dva termíny, aby som mohla byť s malou 15 dni pri mori? skuste nájsť nejaké riešenie, dvaja dospelý a jedno dieta 3 ročné. dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň pani Marianna,

pokiaľ máte záujem o predĺženie pobytu, môžete si zakúpiť 2 vouchery. Je potrebné si ale preveriť dostupnosť voľných izieb vo Vami požadovanom termíne buď priamo v hoteli, alebo nám môžete napísať na podpora@zlavomat.sk a termín preveríme za Vás.

Katarína

Dobrý deň takže pre dvoch dospelých 299 eur na osem dní a môžeme si vybrať akékoľvek dni od 3.9 do 30.9? dali by sa vybaviť dve izby vedľa seba pokiaľ pôjdeme dve dvojice? izby sú s dvoma jednolôžkovými posteľami alebo jedna dvojlôžkova? A rezerváciu by ste nám teda vybavili po zaslaní údajov na mail? ďakujem za odpoveď

Zlavomat.sk

Pekný deň Katarína,

áno, voucher pre dve dospelé osoby v danom termíne je v cene 299 Eur. Neviem, či Vám hotel bude vedieť poskytnúť izby vedľa seba, závisí to od obsadenosti hotela. Môžete nám Vaše otázky napísať do e-mailu na podpora@zlavomat.sk a radi Vám to preveríme priamo v hoteli.

Veronika

Dobry deň,je možná na túto dovolenku aj autobusová doprava v termíne 1.7.-9.7??

Zlavomat.sk

Dobrý deň Veronika,

dopravu si zabezpečujete individuálne.

lukas

Dobry den chcem sa spytat ci je volne na termin od 3.8 do 10.8.2016.
Za kladnu odpoved vopred Dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Lukáš,

na daný termín sa ponuka nevzťahuje, hotel už má plne termín obsadený.

Denisa Kočalková

Dobrý večer je možné ubytovanie od 29.6.2016 do 6.7.2016– 2 dospelí a 2 deti-14 a 9 rokov?-prosím o kalkuláciu ceny- ďakujem s pozdravom Kočalková

Zlavomat.sk

Dobrý večer Denisa,

v danom termíne sú voľné už len štúdiá – sú 100m od pláže /nie v hlavnej budove hotela/. Doplatok za obe deti dohromady je 210€, vy si zakupite voucher za 350€. Celková cena pre 4 osoby s raňajkami je 560€.

Príjemný deň

Jaroslava Uhliariková

Ak by sme chceli k dvom dospelým osobám tretieho dospelého na prístelku je možnosť ubytovania v takomto variante? Aká by bola cena celkovo? Ďakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Jaroslava,

cena prístelky: 18.6. – 9.7. 2016. a 20.8.-3.9. – 15€/os/noc s raňajkami, v ostatných termínoch 10€/os/noc s raňajkami. Celková cena záleží od konkrétneho termínu.

Príjemný deň

Martin

Dobrý večer
Chcel by som sa spýtať na voľný termín od 20.8.2016 do 27.8.2016 alebo od 27.8.2016 do 3.8.2016 pre 2 dospelých a 2 deti jedno 10 ročne a druhe 15 ročné a aká by bola cena s polpenziou a plnou penziou ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Martin,

oba termíny sú ešte voľné. Celková cena s polpenziou pre 4 osoby je 896€, s plnou penziou 1120€. U nás zikaúpite len voucher pre 2 osoby na konkrétny termín, zvyšok zaplatíte na recepcii pri check in.

Prajem príjemný deň

Vlaďka Szegényová

Dobrý den prosím vás potrebujem informáciu ohladne ubytovania v termíne od 20.8.2016 do 27.8.2016.Sme 4 členná rodina 1 dieta 7 rokov 2 dieta dospelé 26 rokov.Mali by sme zaujem o ubytovanie v študiu len z ranajkami ,aka by bola cena pre celu rodinu a je ešte volný termín?ďakujem s pozdravom

Beach Hotel Plaža 3* Croatia

Dear Mrs. Vlad`ka,
we have few more available rooms in that period.
We have 2 types of accommodation
 

  • Hotel rooms with sea view. They are directly on the beach but they don`t have balcony or kitchen.

  • Studios in annex building. They have balcony and kitchen but they are located few minutes walking up the stairs and slope from the beach. 

Price is the same for both types of accommodation.

For children under age of 3 accommodation is free of charge, so except voucher ( 350 Euros ), you would have to pay extra for just 1 child – 105 Euros.
Breakfast is included in this price.

Thank you and kind regards,
Monika Pavklović
Alena Šútorová

Dobrý deň,dopravu neponúkate?

Monika Pavković

Dear Alena,

I am sorry but we do not offer transportation.

Kind regards,

Katarína

Dobrý večer, bolo by možné ubytovanie pre 3 dospelé osoby v termíne od 20.8: do 27.8. v štúdiu ? Má štúdio 2 samostatné izby ? Aká by bola kalkulácia ceny ?
Ďakujem za odpoveď, pekný večer
Katarína

Monika Pavković

Dear Katarina,

we have few more available rooms for that period. Our studio is just one room with bathroom. Extra charge for third person is 105 Euros.
Kind regards

Jaro-Trnava

Dobrý deň.Chcem sa spýtať na termín 20.8.-27.8. hotel Plaža Drašnice Chrvátsko. Jedna izba dospelý+ 14-ročná dcera.Ďakujem.

Monika Pavković

Dear Katarina, we have few more available rooms for that period. Extra charge for the child is 15 Euros / per day and it is paid in the hotel. Kind regards – Vážený Katarina, máme niekoľko ďalších sú k dispozícii izby pre dané obdobie. Príplatok za dieťa je 15 euro / deň a je zaplatené priamo v hoteli. S priateľským pozdravom

Torty Lenka Adamčíková

Dobrý deň, máte voľný termín od 2.7 do 9.7. Pre dve dospelé osoby a 2 deti? Ďakujem


Monika Pavković

Dear Lenka, we have few more available rooms for that period. Extra charge for the child is 15 Euros / per person / per day and it is paid in the hotel.
So for two children you would pay extra 210 Euros.

Kind regards
---

Drahá Lenka, máme niekoľko ďalších sú k dispozícii izby pre dané obdobie. Príplatok za dieťa je 15 eur / osobu / deň a je zaplatené priamo v hoteli.
Takže pre dve deti budete platiť navyše 210 eur.

S priateľským pozdravom

Katarína Pružinská

Dobrý deň, chcela by som sa informovať pred zakúpením kupónu či sú ešte voľné kapacity v termíne 2.-9.7.2016 pre 2.dosp.os.+1.dieťa (10r.). Ďakujem Katarína.

Monika Pavković

Dear Katarina,
we have few more available rooms for that period. Extra charge for the child is 15 Euros / per day and it is paid in the hotel.
Kind regards
----

Vážený Katarina,
máme niekoľko ďalších sú k dispozícii izby pre dané obdobie. Príplatok za dieťa je 15 euro / deň a je zaplatené priamo v hoteli.
S priateľským pozdravom

Ludmila

Dobry den,
mame seriozny zaujem o dovolenku v Chorvatsku,kon­kretne uvedene v zahlavi.
Ak je ponuka skutocne platna aj od 2-do 9.7 v uvedenej cene pre 2 osoby s ranajkami,radi ju uhradime a teda hned v tyzdni aj zavazne objedname.
Nase otazky a dotazy
ci je mozne uhradit polovicu ako zalohu a doplatok na mieste,ci nam mozete dohodnut nasledne po uhrade rezervaciu na presny termin od cca 2.7 do 9.7,lebo iba vtedy mame totiz dovolenku.
mozno sme si nevsimli,ale prosime aj o info,ako je to s
parkovanim.dakujem za Vasu skoru odpoved
Ludmila

Zlavomat.sk

Dobrý deň Ludmila,

ponuka je platná v termíne ako píšete za cenu 350€ pre 2 osoby s raňajkami v cene, v cene je taktiež aj parkovanie pri hoteli. Pobyt je možné uhradiť len naraz bankovým prevodom/platobnou kartou a následne rezervovať na hoteli termín.

Prajem príjemný deň

Nagyova Klara

Dobry den mohli by ste mi napisat cenu zajazdu na dve dospele osoby v termine 30.07.2016 do 06.08.2016 plna penzia alebo all inclusiv

Zlavomat.sk

Dobrý deň Klára,

v danom termíne dovolenku bohužiaľ neponúkame

Prajem príjemný deň

belacekova@azet.sk

Dobrý deň, je voľný termín od 2.7.-9.7.Ak áno,poprosím cenu pre 2 dospelých a 1 dieťa 16ročné.ďakujem

Monika Pavković

Dear Mrs. Belacekova,
we have few more rooms available for that period.
Full price for your family : 350 ( basic price ) + 105 ( extra charge for a child )= 455 Euros.

Katka Húšťavová Černá

Dobrý den, aj by bola cena pre 4 člennú rodinu –2 dospeli a 2 deti ( 3 a 1 rok) aj s plnou penziou v termíne od 20.8. A je prístup do mora vhodný aj pre tak malé deti? Nie sú tam veľké vlny, môžu sa hrať na kraji mora? Dakujem za odpoved

Monika Pavković

Dear Mrs. Katka,

hildren under age of 3 are free of charge, so you would pay for just one child. Full price for your family with full-board is : 350 ( basic price ) + 105 ( extra charge for a child ) + 375 ( full-board for 3 people ) = 830 Euros
Access to the beach is nice, it is adapted for children.

Lexi

Dobry den, viete mi prosim urobit kalkulaciu na pobyt 7 noci v termine od 20.8. pre 4 clennu rodinu: 2 dospele osoby a 2 deti vo veku 2 a 5 rokov. Strava plna penzia. Je nejaky priplatok za ubytovanie v studiu? Dakujem

Monika Pavković

Dear Lexi,
price is the same for studio and hotel room.
Children under age of 3 are free of charge, so you would pay for just one child.
Full price for your family with full-board is :
350 ( basic price ) + 105 ( extra charge for a child ) + 375 ( full-board for 3 people ) = 830 Euros

Bahurinska

moze byt na ubytovani aj pes ?

dakujem za odpoved, Bahurinska

Monika Pavković

We allow small pets. Pet`s fee is 15 Euros / per day

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore