Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Dokonalé uvoľnenie pri pravej thajskej masáži

4,7 / 5 7leelawadee Košice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Martina

Dobrý deň!
Ktorý typ thajskej masáže by ste odporúčali na bolesť krížovej časti chrbta s tým, že táto bolesť sa ukázala prvý krát a trvala cca 4 dni. A je vôbec nejaká masáž vhodná pri tomto probléme?

Ďakujem!

7leelawadee

Dobrý deň, na to aby sme mohli na Vašu otázku jednoznačne odpovedať je potrebné predovšetkým vedieť o aký konkrétny druh bolesti sa jedná. Ak by bola bolesť spôsobená napr. únavou svalstva po športovom výkone, alebo inou fyzickou aktivitou na ktorú telo nie je zvyknuté, odporučili by sme relaxačnú olejovú masáž s dôrazom na exponované miesto. V prípade podozrenia na vnútorné poranenia by sme masáž rozhodne neodporúčali. V každom prípade by bolo vhodné vhodnosť masáže pre daný stav konzultovať s Vaším lekárom. V prípade že Váš lekár nevylúči vhodnosť takejto terapie, odporučili by sme začať so šetrnejšími technikami a v prípade pozitívnej odozvy túto masáž aj niekoľkokrát vo vhodných časových intervaloch aj zopakovať.

Prajeme Vám pekný víkend a budeme sa tešiť na Vašu návštevu.

7 Leelawadee Thai Massage

Jana

Dobrý deň,
je masáž vhodná aj pre človeka s bolesťami chrbta (spôsobené pravdepodobne sedavým zamestnaním, resp. tzv. „pricviknutým nervom“)?
Ďakujem.

7leelawadee

Dobrý deň, samozrejme že masáže sú určené predovšetkým pre tých klientov, ktorí pociťujú určité obtiaže spôsobené napríklad aj sedavým zamestnaním. Avšak v prípade dlhodobejšie pretrvávajúcich bolestivých stavov by sme situáciu rozhodne odporučili konzultovať s Vaším lekárom a následne sa riadiť jeho odporučeniami. V prípade že terapia masážou nebude kontraindikovaná bolo by pravdepodobne vhodné začať mäkšími relaxačnými technikami napr. olejovou relaxačnou masážou.

7 Leelawadee Thai Massage

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore