Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Fantastická dovolenka v Hoteli Plejsy*** Wellness & Fun Resort, dieťa zadarmo

4,3 / 5 Hotel Plejsy *** Spiš (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
aneta

dobry den, prosim vas bola by mozna rezervacia v dnoch od 25.7. do 5.8. pre dve dospele osoby a dve deti vo veku 6 a 7 rokov?

Hotel Plejsy ***

Dobrý deň,
Ďakujeme Vám za prejavený záujem o naše pobytové zariadenie Hotel Plejsy*** Krompachy.
Žiaľ v uvedenom termíne nie je možnosť rezervácie.
Najbližší voľný termín je od 27. 07. – 05. 08. 2016, rezervácia apartmánu s doplatkom 20, – Eur / apartmán / noc.
V prípade záujmu o rezerváciu pobytu alebo akýchkoľvek otázok kontaktujte prosím recepciu hotela Plejsy *** Krompachy. Prajeme Vám príjemný deň.

Jitka

Dobry den, Prosim vas aka by bola cena jedneho dospeleho a jedneho dietata 14 r ?

Zlavomat.sk

Pekný deň Jitka,

v tomto prípade Vám stačí 1 voucher. Cena voucheru závisí od termínu a dĺžky pobytu. Stačí si rozkliknúť varianty na zeleným tlačítkom „Kúpiť“.

Jana

Dobrý deň. Máte nejaký voľný termín na 3 dní čiže 2 noci V termíne od 25.07. –05.08. 2016. DAKUJEM

Hotel Plejsy ***

Dobrý deň,
Ďakujeme Vám za prejavený záujem o naše pobytové zariadenie Hotel Plejsy*** Krompachy.
Možnosť ubytovania v 2-lôžkovej izbe alebo v apartmáne je od 25. 07. 01. 08. 2016.
V prípade záujmu o rezerváciu pobytu alebo akýchkoľvek otázok kontaktujte prosím recepciu hotela Plejsy *** Krompachy. Prajeme Vám príjemný deň.

Alena

Ďakujem za odpoveď a v termíne od 28.07. – 31.07.2016 je tiež obsadené?

Hotel Plejsy ***

Dobrý deň pani Alenka, v termíne 28.7.-31.7.2016 máme voľnú rodinnú izbu mezonetového typu so štyrmi pevnými lôžkami a doplatkom 10,–Eur / izba/noc. V prípade akýchkoľvek otázok alebo rezervácie kontaktujte recepciu hotela Plejsy *** Krompachy. Prajeme Vám príjemný deň.

Alena

Dobrý deň, aká by bola cena kupónu pri variante 4 dni(3 noci) pre 2 dospelé osoby + 2 deti, vek 10 a 7rokov s polpenziou a sú voľné termíny 24.-27.7.2016. Ďakujem.

Hotel Plejsy ***

Dobrý deň p. Alenka, ďakujeme za Váš záujem o pobyt v našom zariadení hotel Plejsy *** Krompachy. Čo sa týka kupónu môžete si ho zakúpiť v hodnote 169,–Eur / 2 osoby/3 noci. V uvedenom termíne 24.-27.7.2016 už žiaľ voľné rodinné izby nemáme. Môžeme Vám ponúknuť ubytovanie v apartmáne, doplatok je 20,–Eur / apartmán /noc. Na mieste tiež doplatíte doplatok za druhé dieťa, ktoré voucherom pokryté nie je v cene 15,–Eur/ dieťa/noc a tiež miestny poplatok vo výške 0,50,–Eur / osoba/noc. V prípade záujmu o rezerváciu kontaktujte prosím recepciu hotela Plejsy *** Krompachy. Prajeme Vám príjemný deň.

Soňa Lagiňová

Dobrý deň, prosím Vás, aká by bola cena kupónu pri variante 4 dni(3 noci) cez týždeň s 15-ročným dieťaťom na prístelke a polpenziou a sú voľné termíny 24.-27.7. ,príp. 31.7.-3.8. Ďakujem.

Hotel Plejsy ***

Dobrý deň p. Lagiňová, ďakujeme za Váš záujem o pobyt v našom zariadení hotel Plejsy *** Krompachy. V termíne 24.-27.7.2016 a tiež v termíne 31.7.-3.8.2016 máme voľnú dvojlôžkovú izbu s prístelkou , ktorú Vám v prípade záujmu radi zarezervujeme. Pri variante na 3 noci od nedele je potrebné si zakúpiť voucher v hodnote 169,–Eur. Čo sa týka 15-ročného dieťaťa, to bude ubytované na prístelke. Doplatok vo výške 18,–Eur/ dieťa/noc sa hradí priamo na recepcii. V prípade akýchkoľvek otázok alebo rezervácie kontaktujte recepciu hotela Plejsy*** Krompachy.

Anna

Dobrý deň. Chcem sa informovať, či máte voľné izby v termíne od 22.6.-24.6. A ešte mam otazku, v prípade kúpy kupónu sa nieco pripláca za rodinny apartmán? Vopred ďakujem za odpoveď a prajem pekný zvyšok dňa.

Hotel Plejsy ***

Dobrý deň,
Ďakujeme Vám za prejavený záujem o naše pobytové zariadenie Hotel Plejsy*** Krompachy.
V termíne od 22. – 24. 06. 2016 je možnosť rezervácie 2-lôžkových izieb, rodinných izieb s doplatkom 10, – Eur / izba / noc alebo apartmánu 4* štandardu s príplatkom 20, – Eur / apartmán noc.
Pre bližšiu predstavu o vzhľade a vybavenosti jednotlivých izieb neváhajte navštíviť našu domovskú stránku www.hotelplejsy.sk .
V prípade záujmu o predbežnú rezerváciu alebo akýchkoľvek otázok nás neváhajte kedykoľvek kontaktovať.
Prajeme Vám príjemný deň,
S pozdravom recepcia hotela.

Jana

Dobrý deň, koľko budeme doplácať pri dvoch dospelých platiach návštevníkoch za 2 dvojročné deti? Ďakujem za odpoveď. J.

Hotel Plejsy ***

Dobrý deň pani Jana,
Ďakujeme Vám veľmi pekne za Vašu otázočku.
2-ročné detičky sú v rámci kupónu zdarma.
V prípade akýchkoľvek otázok alebo rezervácie môžete kontaktovať priamo recepciu hotela na : recepcia@hotelplejsy.sk alebo na tel.čísle 0911 240 021. Pra­jeme Vám príjemný deň .Recepcia hotel Plejsy.

Silvia Lenárová

Dobrý deň, 4 dospelé osoby by mali záujem o pobyt vo Vašom penzióne na 3 dni(2 noci), a to 1. 2. a 3. júla. Rada by som sa opýtala, či máte k dispozícií jednu dvojlôžkovú izbu a dve jednolôžkové izby, a tiež to, či bude zľava cez zľavomat na tieto termíny ešte platiť. Ďakujem, Silvia.

Hotel Plejsy ***

Dobrý deň p. Lenárová, ďakujeme pekne za Váš záujem o pobyt v našom zariadení hotel Plejsy *** Krompachy. Voľnú ubytovaciu kapacitu ( 3 dvojlôžkové izby , jednolôžkovými hotel nedisponuje ) máme v termíne do 2.7.2016 a potom od 3.7.2016 . Žiaľ v termíne 2.-3.7.2016 (1 noc ) je hotel už úplne obsadený a preto Vám voľné izby nemôžeme ponúknuť. Akcia platí samozrejme aj v mesiaci júl, len cena variantu nie je 89,–Eur /2 osoby/ 2 noci, ale pri pobyte cez víkend je cena vouchera 129,–Eur/ 2 osoby/ 2 noci. V prípade akýchkoľvek otázok alebo rezervácie môžete kontaktovať priamo recepciu hotela na : recepcia@hotelplejsy.sk alebo na tel.čísle 0911 240 021. Pra­jeme Vám príjemný deň .Recepcia hotel Plejsy.

Pavol Ďurica

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať koľko by sme zaplatili za pobyt pre 3 dospelé osoby a 2 deti /13 a 11-ročné/. Ďakujem za odpoveď a prajem pekný deň.

Hotel Plejsy ***

Dobrý deň pán Ďurica,
Ďakujeme Vám za prejavený záujem o naše pobytové zariadenie Hotel Plejsy*** Krompachy.
Pre rezerváciu pobytu je potrebné si zakúpiť zľavový kupón na žiadaný počet nocí.
Kupóny sa dajú spojiť pri pobyte na viacej nocí.
Pre doplatky tretej osoby a detí je potrebné vedieť aký druh kupónu si zakúpite.
Pri každom druhu kupónu sú vypísané jednotlivé doplatky.
3 dospelá osoba na prístelke = 23, – Eur / noc
Doplatok za rodinnú izbu = 10, – Eur / izba / noc alebo doplatok za apartmán 20, – Eur / apartmán / noc.
V prípade záujmu o predbežnú rezerváciu alebo akýchkoľvek otázok nás neváhajte kedykoľvek kontaktovať.
Prajeme Vám príjemný deň,
S pozdravom,
recepcia Hotel Plejsy*** Krompachy

Janka

Dobrý deň, prosím vás, ten vstup do wellnes je len jedenkrát za pobyt, alebo neobmedzene ako píšete nižšie v texte,?

Hotel Plejsy ***

Dobrý deň p. Janka, ďakujeme za Váš záujem o naše zariadenie hotel Plejsy *** Krompachy. Vstup do wellness jedenkrát za pobyt je pri jarnom dopredaji , ktorý je platný do 30.6.2016. Čo sa týka letných pobytov , vstup do wellness je neobmedzený. Stačí ak kliknete na vybraný variant a hneď sa Vám objavia služby, ktoré sú pre daný variant zahrnuté v cene . V prípade akýchkoľvek otázok aleb rezervácie môžete kedykoľvek kontaktovať recepciu hotela Plejsy *** Krompachy.

Helena Vozarova

Prosím Vás,môžem dokúpiť k vocheru,,pobyt pre 2 osoby,,za 89 aj jednu prístelku pre dospelú osobu zŤZP.Aj pre malého psíka v termíne 17.6.-19.6.Ďakujem.

Hotel Plejsy ***

Dobrý deň p. Vozárová, ďakujeme za Váš záujem o pobyt v našom zariadení hotel Plejsy *** Krompachy. K voucheru za 89,–Eur/ 2 osoby/2 noci ( platný do 30.6.2016) môžete dohlásiť do dvojlôžkovej izby dospelú osobu, ktorá bude ubytovaná na prístelke. Doplatok je 23,–Eur / osoba/noc. Čo sa týka psíka, ten je v našom zariadení tiež vítaný, doplatok je 10,–Eur/psík/noc. V našom zariadení sú k dispozícii aj väčšie rodinné izby, kde je dostatok priestoru , doplatok za takúto izbu je 10,–Eur/ izba/noc. V prípade akýchkoľvek otázok alebo rezervácie kontaktujte prosím recepciu hotela Plejsy *** Krompachy.
Prajeme Vám príjemný deň.

Miška Masaryková

Dobrý deň, chceme si predĺžiť pobyt na 5 nocí od nedele. 17.7Stačí nám zakúpiť pobyt platný cez týždeň
Ďakujem Miška

Hotel Plejsy ***

Dobrý deň p. Masaryková, ďakujeme pekne za Váš záujem o pobyt v našom zariadení hotel Plejsy *** Krompachy. V prípade ak si chcete pobyt predĺžiť na 5 nocí od nedele, stačí Vám zakúpiť si pobyt platný cez týždeň. V prípade akýchkoľvek otázok alebo rezervácie kontaktujte recepciu hotela Plejsy*** Krompachy. Prajeme Vám pekný deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore