Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Nechirurgický facelifting čela a okolia očí s efektom nadvihnutia obočia. Omladnite Ultherapiou!

4,6 / 5 Inštitút Estetickej Medicíny Pezinok  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Renata

Dobrý deň, chcem sa spýtať či sa dá tento zákrok kombinovať s aplikáciou botulotoxínu, resp aké poradie a aký časový odstup treba zachovať. Ďakujem za odpoveď.

INŠTITÚT ESTETICKEJ MEDICÍNY

Dobrý deň,

zákrok neodporúčame kombinovať v jeden deň, Rozostup medzi týmito procedúrami odporúčame minimálne 2 týždne. Je vhodné absolvovať najprv ultheraterapiu. IEM

Lucia

Dobry den, je rozhodujuci vek pre osetrenie? Mam 33 rokov, avsak komplikovane zivotne obdobie, ktore som prekonala, ma „unavilo“ a hlavne na ociach je to vidiet.. Rozhodujem sa medzi Ultherapiou a botoxom na mimicke vrasky, ktore mate tiez teraz na zlavomat.sk..
Dakujem za Vasu odpoved!

INŠTITÚT ESTETICKEJ MEDICÍNY

Dobrý deň, najvhodnejšia by bola konzultácia, aby pani doktorka posúdila váš stav a odporučila by, čo je pre vás najvhodnejšie.

Marika

Dobry den, staci jedna procedura? Ma zakrok ucinok aj na padnute viecka? Dakujem

INŠTITÚT ESTETICKEJ MEDICÍNY

Dobrý deň, ide o 1razové ošetrenie, ktorého výsledok pretrváva cca 5 rokov. Ideálne je najskôr absolvovať konzultáciu, aby pani doktorka videla reálny stav viečok.

Vierka

Dobry den, chcem sa spytat ci sa tato procedura moze absolvovat aj v lete, nie su nejake obmedzenia co sa tyka opalovania? Tiez by som rada vedela ci je to bolestive, kezde sa pouziva lokalna anesteza. Dakujem a pekny den!

INŠTITÚT ESTETICKEJ MEDICÍNY

Dobrý deň,
zákrok sa vykonáva celoročne, je mierne bolestivý preto sa používa lokálna anestéza, opaľovať sa môžete s SPF faktorom na druhý deň po ošetrení.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore