Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Mrknite na túto od rovnakého podniku.

Víkendové kúpanie pri mori v talianskom Bibione!

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
alexa

Čo znamena priplatok za miestenku?

BartoTravel, s. r. o.

V prípade, že si želáte presné miesto v autobuse. Tí, čo sa spolu prihlásili na zájazd nerozdeľujeme a usádzame spolu – robíme zasadací poriadok. Miestenka slúži pre váš komfort a výber presného miesta. Aby keď vás niekam usadíme ste sa potom nesťažovali že sa vám mieto nepáči, mali ste možnosť výberu zakúpenia miestenky. Je to voliteľné, nepovinné, záleží od vás či ju chcete alebo nie. ;-)

alexa

Koľko stoji zapožičanie lehatka na plazi?

BartoTravel, s. r. o.

cca 12,50€

Katarina

Dobry den…preco mi neprisli este pokyny ku zajazdu na tento vikend?Zatial mi nedosla ziadna sprava.Mozte sa mi na to mrknut za pochopenie dakujem.

BartoTravel, s. r. o.

Dobrý deň, pokyny vám boli zaslané.

Denisa Mikulová

Dobrý deň, cez víkend som u Vás zakúpila 2 vouchery na tento víkend, ktoré som okamžite preposlala na Váš e-mail. Do dnes mi neprišla zmluva o zájazde. Chcela by som sa opýtať, kedy mi ju pošlete, keďže odchod na zájazd je už o 3 dni.

BartoTravel, s. r. o.

Dobrý deň, víkendové rezervácie sa nám podarilo spracovať až dnes ráno. V priebehu dneška vám prídu dokumenty aj pokyny. Ďakujeme za rezerváciu. Tím CK BartoTravel

Lívia

Super, spolahla som sa na Vas a uz vcera si zajazd zakupila, cakam na voucher. Urcite ste nas viacerych potesili :)

BartoTravel, s. r. o.

Ďakujeme! ;-)

Šárka

Dobrý deň :)
Chcela by som sa spýtať, či potrebujem pas, alebo stačí OP :)
A ešte či sú na pláži nejaké uzamknuteľné boxy, alebo niečo podobné pre úschovu cenných vecí, alebo či je jednoducho nejaká možnosť uschovať niekde tieto veci aby neboli len tak bez dozoru na deke na pláži a pod.
Ďakujem za odpoveď :)

BartoTravel, s. r. o.

Dobrý deň, stačí OP. Veci, ktoré počas dňa nepotrebujete si môžete nechať v autobuse ale na pláži čo viem sú sprchy, WC, šatne ale nejaké uzamykateľné boxy nie. Keď si dáte deku priamo k moru aby ste mali nad ňou dohľad to by bolo najlepšie a my tam budeme skoro ráno takže určite s tým problém nebude, len to vám viem poradiť čo sa tohto týka. ;-) Ďakujeme za záujem.

Zuzka

Cena za 10 ročné dieťa je predpokladám rovnaka? Nie je žiadna zľava?

BartoTravel, s. r. o.

Dobrý deň, cena je 55€/osobu.

Lívia

Dobry den, odjazd z Bratislavy potvrdite tuto v otazkach? Akonahle bude potvrdena aj BA, kupujem zajazd :) Dakujem.

BartoTravel, s. r. o.

Dobrý deň. Na 90% sa ide cez BA lebo dnes nie ste prvá čo sa pýta, potvrdíme najneskôr do týždňa, snáď sa Vám zatiaľ miesta nevypredajú :) môžete sa ohlásiť tu, emailom alebo telefonicky. ;-) Pekný večer.

BartoTravel, s. r. o.

POTVRDZUJEME ODJAZD Z BRATISLAVY v oboch termínoch! ;-)

Veronika

Dobry den ,
Moze sa nastupit aj v bratislave?
Dakujem

BartoTravel, s. r. o.

Dobrý deň, nástup v Bratislave budeme vedieť potvrdiť cca 7–10 dní pred zájazdom, kedy vieme, koľko ľudí z ktorých nástupných miest s nami na zájazd cestuje. Nástup z BA by bol bezplatný ako aj všetky naše nástupné miesta. V prípade, že sa prihlási viacero ľudí z BA pôjdeme smerom na Bratislavu. Inak máme nástupné miesta Nové Mesto nad Váhom – Piešťany – Trnava – Senica. Ideme smerom na Kúty-Viedeň. V prípade viacerých klientov z BA pôjdeme na Kúty-Bratislava. Predpokladáme ale, že sa pravdepodobne na tú BA aj pôjde, no potvrdiť to vieme až neskôr. Ďakujeme za záujem.

Tünde

V cene je aj ubytovanie?! ☺

BartoTravel, s. r. o.

Dobrý deň, ubytovanie nie je v cene zájazdu nakoľko sa v Taliansku nenocuje, je to zájazd „na otočku“, pozrite si program.

michal

Prečo je rovnaká cena na zlavomate a aj na vašej stránke?

BartoTravel, s. r. o.

Dobrý deň, začiatkom roka bola prvé mesiace cena 69€ na našej stránke za tento zájazd a zájazd sme dali potom do zľavy. Lenže na našej stránke sa nedá uviesť cena dvojmo pred a po, nemáme to tak nastavené preto vidíte cenu až po zľave. Rozhodli sme sa použiť rôzne marketingové nástroje a oslovili sme aj portál zlavomat pre propagáciu tohto zájazdu.

Zuzana

mozu ist aj deti vo veku 4 rokov. dakujem

BartoTravel, s. r. o.

Dobrý deň, môžu ísť deti akéhokoľvek veku v doprovode zákonného zástupcu.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore