Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Dvojdňový kurz prežitia v prírode

DELTA Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Sisa

Dobrý deň prajem, prosím Vás druhý septembrový víkend sa bude konať kurz ?? Chcela by som to dať kamarátke ako darček. Ďakujem za info.

DELTA

Dobrý deň.
Na druhý septembrový víkend je zatiaľ prihlásený jeden účastník kurzu. Pre konanie kurzu je treba minimálne štyroch účastníkov, inak sa kurz v danom termíne nekoná. Mám však ešte prihlásených záujemcov, ktorí si zakúpili kurz, ale ešte sa mi neozvali pre dohodnutie termínu. Ja ich kontaktovať neviem, ja vidím len počet predaných kurzov, takže je šanca, že ešte dvaja sa na daný termín prihlásia a kurz bude. Ak sa rozhodnete kurz zakúpiť, prosím kontaktujte ma čo najskôr pre dohodnutie termínu, najlepšie cez SMS alebo telefonicky na tel. č. 0915 472 245.

Zatiaľ zdravím.
P. Dénes

jasabojim

Dobry den, je potrebne pripoistenie specialneho charakteru? Ake su zaruky ze naozaj prezijem?😇

DELTA

Dobrý deň.
K Vašim otázkam: pripoistenie na pobyt v horách je na Vašom rozhodnutí, pretože každý účastník sa kurzu zúčastňuje dobrovoľne, s vedomím rizika, ktoré v pobyte v horách hrozí. Záruka, že prežijete je 110%, možno aj viac :-)). nemusíte sa báť, zatiaľ prežili všetci. Aby som Vás uviedol na pravú mieru: nečakajte na kurze hrozivé prekonávanie močiarov, skalných stien a pod. Pobyt je koncipovaný naozaj ako kurz, kde sa má absolvent v prvom rade naučiť ako zvládať rôzne situácie a v kľude si vyskúšať a naučiť sa rôzne techniky, ktoré pomôžu prežiť v naozajstnej kritickej situácii. O tom, že takéto situácie môžu nastať aj v našich končinách svedčí aj každoročná štatistika obetí Vysokých Tatier. Takže ak očakávate že na kurze budete musieť podať výkony ako protagonisti známi z dokumentárnych filmov o prežití asi Vás sklamem. Aj oni sa to museli naučiť od začiatku a získavať skúsenosti a prax mnoho rokov. Takže tento kurz berte ako prvý krok k dokonalosti :-)).
V prípade akýchkoľvek otázok ma kontaktujte.
S pozdravom
Pavol Dénes
DELTA
Tel.: 0915 472 245

Iveta

Dobry den,
chcela by som sa Vas opytat, ci este je volny termin na 3. a 4. septembra? Mame doma teoretickeho Beara Gryllsa, tak by sme ho chceli prekvapit, nech si to vyskusa aj v reale. Dakujem za odpoved

Eva

Dobrý deň. Prosím Vás sú ešte voľné termíny na kurz prežitia? Ďakujem

DELTA

Dobrý deň. K Vašej otázke: ešte sú voľné termíny, najbližšie 3. a 4. septembra. Potom aj druhý septembrový víkend, ale tam to ešte nie je ešte potvrdené všetko na 100%. Ak sa rozhodnete pre účasť na kurze, prosím Vás, dajte mi vedieť odkiaľ ste, aby som po dohode s ostatnými účastníkmi vybral takú lokalitu, ktorá by vyhovovala všetkým (z hľadiska dopravy na kurz).
S pozdravom
Pavol Dénes
DELTA
Tel.: 0915 472 245

Bibiana

Dobry den, prosim moze sa kurzu prezitia zucastnit 6 rocne diets v sprievode rodica?
Dakujem za odpoved

Bibiana

DELTA

Dobry den. Dieta vo veku 6 rokov sa kurzu nemoze zucastnit ani v sprievode rodicov. Lutujem. S pozdravom P. Denes

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore