Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Táto je totiž takmer rovnaká.

Prelet nad Bratislavou, Košicami či Prešovom s možnosťou pilotovania

4,8 / 5 TOMARK Prešov  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Daniel

Dobrý deň, chcel by som vedieť, či na lietanie a aj samostatné pilotovanie je potrebný nejaký vek? Rád by som tento produkt venoval neplnoletej osobe, ktorá veľmi túži letieť. ĎAKUJEM!

  • DS*
Tomark, s.r.o.

Dobrý deň, naším záujmom je, aby mala osoba, ktorá let absolvuje čo najlepší zážitok, z darovaného letu, preto je potrebné zvážiť, od akého veku či mentálnej pohody dieťaťa je vhodné, aby let absolvovalo bez toho, aby na palube vznikli nejaké zbytočné obštrukcie, ktoré by mali vplyv na sústredenosť pilota a celkovú bezpečnosť posádky. Je však potrebné upozorniť, že osoba mladšia ako 18 rokov sa tejto akcie zúčastňuje po predchádzajúcom písomnom súhlase zákonného zástupcu.

Helmová Michaela

Dá sa darovať s tým,že let,by bol až v budúcom roku?

Tomark, s.r.o.

Dobrý deň, let je možné absolvovať po vzájomnej dohode. Samozrejme, sme ústretoví požiadavkám klientov, sme si vedomí, že nie vždy je možné let absolvovať ihneď po zakúpení z rôznych príčin. Dôležité je kontaktovať nás včas a zaslať číslo vouchera. Ostatné je už na našej dohode.

Magda

Dobry den, v popise je napisane, ze zakaznik si moze pilotovanie aj vyskusat. Viete mi prosim povedat ako dlho trva pilotovanie zakaznikom pri variante voucheru na 35min. a variantu 60min.? Dakujem

Tomark, s.r.o.

Dobry den,
ponukany program unoznuje pilotovanie lietadla zakaznikom. To vsetko samozrejme, pod doraznym drobnohladom instruktora, hlavneho pilota. On najlepsie urci, kedy, za akych podmienok a ako dlho umozni zakaznikovi si zapilotovat.
Stava sa, ze zakaznik si „sam“ odpilotuje velku cas letu. Vzlet a pristavanie je vsak najzlozitejsie, preto to obycajne realizuje instruktor.
Zalezi teda od nadania, skusenosti, prip. sikovnosti zakaznika, ako je zdatny vyskusat si pilotovanie.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore