Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Laserová operácia očí overenou metódou LASEK s kompletnou pooperačnou starostlivosťou

4,3 / 5 GAMA LASER Trnava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Dana

Dobry den.Nosim okuliare do dialky i blizka, obe oči +2 do dialky, obe oči +4 do blizka. Je prosím Vas mozne operaciou odstranit obe vady,alebo len do dialky?Mam 47 rokov,okuliare som zacala nosit,ked som mala 35 rokov,ale dlho len do blizka.Odvtedy sa mi zrak dost zhorsuje,uz i do dialky potrebujem.Kolko rokov priblizne mi zaruci operacia mat opät dobry zrak?Vopred dakujem za odpoved.

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Dana,

kontaktujte prosím priamo našu partnerku na gamalaser@gmail.com alebo na tel. čísle +421 905 991 582 a určite veľmi rada zhodnotí Váš zdravotný stav a poradí Vám :)

Prajem pekný deň.

Žaneta Duvačová

Dobrý deň, mám záujem o operáciu, ale podmienkou je mať min 1 rok ustálený zrak, nakoľko moja posledná prehliadka bola v 12/2015 ešte neubehol 1 rok, je možné že vyšetrenie preukáže že operácia je i tak možná?

GAMA LASER

Dobrý deň, nie je to vždy tak, dôležité je koľko máte rokov ,koľko dioptrií .Tiež vyšetrením sa dá zistiť ,či zrak má tendenciu zhoršovať sa. Vyšetrenie je nutné.
S pozdravom Dr.Gabrielová

Gabo

Dobrý deň. Chcel by som sa spýtať či pre mňa je alebo nie je vhodná operácia. Pravé oko: –3, 25 Ds-1.5 Dcyl 19 st Ľavé oko:-4,0 Ds –1,25 dcyl 162st. Ďakujem za odpoveď.

GAMA LASER

Dobrý deň, operácia je pre Vás vhodná,dioptrie sú dpbré.
S pozdravom Dr.Gabrielová

Helena Pavlisova

Dobry den.
Rada by som sa opytala,ci odtranujete laserovou operaciou kratkozrakost aj dalekozrakost,na­kolko trpim obidvoma vadami a rada by som absolvovala operaciu.

Dakujem.
Pavlisova Helena

GAMA LASER

Dobrý deň,áno odstraňujeme oba typy očných vád na diaľku. Pravdepodobne nosíte okuliare aj na diaľku aj na blízko.Odstrániť sa dajú len dioptrie na diaľku,toe je jedno či plus , či mínus.

S pozdravom Dr.Gabrielová

GAMA LASER

Dobrý deň, áno,odstraňujeme všetky typy refrakčných vád.
S pozdravom Dr.Gabrielová

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore