Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Veľkoformátový obraz na oživenie vašich priestorov

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Storno podmienky
Juraj

Zaujímalo by ma:
1/ v akom formáte je najvhodnejšie uložiť fotografiu: (jpg, tiff, bmp…) a to vzhľadom na kvalitu obrazu ?
2/Aký min. objem dát (v MB) musí obsahovať fotografia v jednotlivých formátoch, ak požadujem zhotovenie obrazu 180 × 120 cm ?
Ďakujem za odpoveď.

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, stačí zaslať fotografiu vo formáte JPG alebo TIFF. Kvalita fotografie musí byť minimálne 300 dpi v mierke 1:1. Veľkosť zhruba 10 MB. Rozlíšenie by malo byť pri danom rozmere 9000×6000 pixelov, aby bola tlač čo najlepšia.

Lenka Nagyová

dobrý deň , prosím vás chcela by som sa opýtať koľko je čakacia doba v BA na obraz :-) ??chcela by som ho ako darček, ale trocha ma tlačí čas :-p

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, pri tejto kampani je dané dodanie do 10 pracovných dní. V prípade potreby by bolo možné obraz vyrobiť aj skôr, ak to podmienky vo výrobe dovoľujú. Ak máte záujem o skoršie dodanie, prosím, informujte sa o možnostiach u kolegov na zlava@faxcopy.sk, ktorí preveria, či bude možné objednávku dodať do vami určeného termínu.

Iveta

Strašne nespravodlive, ze v Kosiciach sa nachadzajú aj 3 prevadzky ale bez popolatku je mozne si obraz vydzvihnut zase iba v Bratislave!

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, žiaľ, tento typ obrazu vyrábame výhradne v našej výrobe v Bratislave, v Košiciach na to nie je ani jedna z našich prevádzok technologicky ani materiálovo vybavená.

Michaela

prosím vás a keď si pri objednávke zadám vyzdvihnutie na niektorej pobočke faxcopy to za túto „službu“ platím ešte cca 19e navyše??

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, pri vyzdvihnutí v mimobratislav­ských predajniach je účtovaný poplatok za doručenie do predajne, nakoľko prepravca posudzuje uvedené produkty ako nadrozmerný náklad.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore