Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Mrknite na túto od rovnakého podniku.

Dentálna hygiena a bielenie zubov lampou Zoom! Ako darček medzizubná kefka! Využitie až na 5 pobočkách; teraz aj v Senci!

4,8 / 5 Family Dental Care (5 pobočiek) Trnava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Gabriela

Dobry den, je potrebne pred bielenim absolvovat aj dentalnu hygienu? Ak ano, daju sa obdive procedury urobit na jednom sedeni? Dakujem

Family Dental Care s.r.o.

Dobry den,
Ak nebola dentalna hygiena robena v blizkej dobe, kvoli zubnemu kamenu, pigmentom, ci plaku je potrebne pred bielenim absolvovat aj dentalnu hygienu. Zial, v jednom sedeni sa s bielenim zubov kombinovat neda z dovodu pripadneho krvacania a citlivosti dasien po dentalnej hygiene. Odporuca sa pauza aspon 1–3 dni.

richard

dobrý deň, aké sú podmienky pro absolvovanie tohto vyšetrenia? čítal som že pri konkurencii treba mať napríklad 100% chrup a podobne…je to u vás rovnako? dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

pre zistenie vhodnosti vyšetrenia kontaktujte prosím priamo Family Dental Care s.r.o. telefonicky na +421 911 061 3­13 alebo +421 2 5296 4268, kde Vám radi odpovedajú na Vaše otázky.

Prajem Vám pekný deň

Veronika

Dobry den ja by som sa chcela spytat na to cistenie a bielenie zubov ta dentalna hygiena co to stoji vdaka email mi nefunguje neda sa zavolat ci poslat sms

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

dentálna hygiena je vponuke za 24,70€. V cene variantu je
inštruktáž a výber vhodných pomôcok na mieru, inštruktáž o správnom používaní zubnej kefky, odstránenie zubného kameňa, povlaku a pigmentových nánosov, vyleštenie a zafluoridovanie ošetrených zubov.
Ako darček dostanete medzizubnú kefku.
Trvanie tejto prosedúry je 30 – 60 min. Bielenie zubov lamou ZOOM je v cene 199,00€.

Prajem Vám pekný deň

alex

je v cene aj bielenie lampou zoom?

Family Dental Care s.r.o.

Dobry den, v ponuke su dva varianty voucheru pricom prvy variant zahrna odstranenie zubneho kamena , instruktaz, odstranenie pigmentu a fluoridaciu. Druhy, drahsi variant zahrna bielenie zubov lampou ZOOM.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore