Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Táto je totiž takmer rovnaká.

Prelet nad Bratislavou, Košicami či Prešovom s možnosťou pilotovania. TIP na vianočný darček!

4,8 / 5 TOMARK Prešov  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Rich

Dobry den…ja sa chcem opitat ako funguje to ze si mozem vyskusat pilotovanie litadla. rad by som to chcel vyskusat cez vykend 7,8/1/2017…dakujem.

Tomark, s.r.o.

Dobry den, ponukany program unoznuje pilotovanie lietadla zakaznikom. To vsetko samozrejme, pod doraznym drobnohladom instruktora, hlavneho pilota. On najlepsie urci, kedy, za akych podmienok a ako dlho umozni zakaznikovi si zapilotovat. Stava sa, ze zakaznik si „sam“ odpilotuje velku cas letu. Vzlet a pristavanie je vsak najzlozitejsie, preto to obycajne realizuje instruktor. Zalezi teda od nadania, skusenosti, prip. sikovnosti zakaznika, ako je zdatny vyskusat si pilotovanie.
Co sa tyka terminu, mozeme bookovat na Vami stanovemy den a cas, ovplyvnit let moze pocasie. Najprv je vsak potrebne zaslat cislo voucher pre overenie. Nasledne mailom dohodneme vsetky detaily

Stefania Gutterova

Dobry vecer,priatel ma 8.1 narodeniny a strasne rad by sa preletel,dalo by sa rezervovat na ten datum,alebi kedy by bolo mozne,
My sme z humenneho tak by sme prisli do presova,
Velmi pekne vam dakujem za odpoved

Tomark, s.r.o.

Dobry den,
termin mozeme bookovat na Vami stanovemy den a cas, ovplyvnit let moze pocasie.
Najprv je vsak potrebne zaslat cislo voucher pre overenie. Nasledne mailom dohodneme vsetky detaily

Marcela

Dobrý deň,ja by som sa chcela spýtať či je možné lietať už vo februári,nakoľko od marca sme v zahraničí,ďakujem za skorú odpoveď

Tomark, s.r.o.

Dobrý deň, samozrejme, je to možné a sme ochotní splniť Vaše požiadavky. Najviac môže let ovplyvniť počasie. Sme však presvedčení, že aj vo februári nájdeme vhodný termín pre absolvovanie letu.

Renata Laurenčíková

Pekny den ja mam 3 deti 17r, 14, a 11r a samozrejme ja 41r. Chceli by sme vsedci. Tak sa pytam ci sa da urobyt v nasom pripade este zlava ?

Tomark, s.r.o.

Dobry den, zakupenie voucherov prebieha priamo na strankach zlavomat.sk, kde by nemame moznost ovplyvnovat mnozstevne ci ine rabaty. Vieme Vam vsak poskytnut zlavu z letiskovych poplatkov, ktore sa platia za jednotlive lety. To znamena, ze za 4 lety by ste platili iba jeden letiskovy poplatok, teda celkovo iba 5€. Co sa tyka individualnch otazok, kontatkujte nas na adrese marketing@tomarkaero.com, ak to bude co len trochu mozne, radi Vam vyhovieme.

Nina

Dobry den,
rada by som sa opytala, do akej hmotnosti je mozne zobrat pasaziera? Niektore lietadla maju obmedzenie do 100kg. Vopred dakujem za Vasu odpoved.

Tomark, s.r.o.

Dobrý deň, lietadlo Viper sa vyznačuje priestrannou kabínou, obmedzenia sa môžu týkať nadštandardných parametrov. Je zložité presne definovať obmedzenia, pretože ide nielen o výškové a hmotnostné parametre, ale napr. aj o schopnosť nastúpiť do lietadla. Veľmi orientačne – výška cca 2 m a hmotnosť cca do 130 –140 kg. Samozrejme, tieto údaje sú iba orientačné, záleží aj podľa spôsobu sedenia, pomer a veľkosť trupu… Ideálne je kontaktovať nás na e-mail: sales@tomarkaero.com s individuálnymi požiadavkami a parametrami. Ak to je čo len celkom možné, budeme sa snažiť Vám vyhovieť.

Zuzana

Je to len pre klientov od 18 rokov?

Tomark, s.r.o.

Dobrý deň, let môže absolvovať aj osoba mladšia ako 18 rokov. Naším záujmom je, aby mala osoba, ktorá let absolvuje čo najlepší zážitok, z darovaného letu, preto je potrebné zvážiť, od akého veku či mentálnej pohody dieťaťa je vhodné, aby let absolvovalo bez toho, aby na palube vznikli nejaké zbytočné obštrukcie, ktoré by mali vplyv na sústredenosť pilota a celkovú bezpečnosť posádky. Je však potrebné upozorniť, že osoba mladšia ako 18 rokov sa má tejto akcie zúčastniť po predchádzajúcom písomnom súhlase zákonného zástupcu.

jana

je možnosž záznamov fotografii alebo videa

Tomark, s.r.o.

Samozrejme, ved ide prave o to, aby klient mal co najlepsie zazitok z letu. Ak si ho chcete zvecnit foto alebo videom, nie je ziadny problem, pokojne si ho zdokumentujte.

Ivana Janotková

Je to aj pre anglicky hovoriacich?

Tomark, s.r.o.

Mame pilotov, instruktorov aj pre anglicky hovoriacih klientov, v tom problem nie je. Je uzitocne to oznamit pri objednavani terminu letu.

Ján Tkáč

Nedá sa to nejak skombinovať s 2 pasaziermi z toho ze jeden ma moznost pilotovat?

Tomark, s.r.o.

Lietadlo Viper SD4 je dvojmiestne s usporiadanim sedadiel vedla seba. Je v nom miesto pre pilota-instruktora a jedneho dalsieho pasaziera. Ak mate zaujem o let 2 pasazierov, mozete si zakupit 2 poukazy (vouchery) a lety abosolvovat bud ihned po sebe, alebo, v Raznanoch je mozne lietat na dvoch lietadlach sucasne, kedze je tam vlastny hangar vyrobcu lietadiel, teda nachadza sa tam viacero lietadiel Viper SD4.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore