Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

8-dňový letecký zájazd na Severný Cyprus v Acapulco Beach*****

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
evelin

dobry den, my sme boli toto leto cela rodina v predmetnom hotely, flasa vody je na obed aj veceru na kazdom stole, tu si mozete so sebou vziat. All inclusive je naozaj soft, co sa ale jedla tyka v restauracii, tak je tam toho ze dost, no mimo stravovacích hodin je to trosku slabsie, len napoje bez desiaty, ci olovrantu. Nakolko severny Cyprus nie je uznavany medzinarodne, tak sa musi stat v Antalyi. Inak chcem upozornit, ze hotel je urceny najma pre turecku klientelu, cize viacej domácich ako zahranicnych :) more a bazeny krasne, ako aj ubytovanie. cely areal je mierne do kopca a hotel ma tri casti, jedna je hlavna a potom dve dalsie budovy, ktore su ale v miernom kopci. My sme isli cez inu cestovku, kde tieto veci nikto nevedel. Nam sa vsak velmi pacilo a dovolenku sme si uzili.

Monika Kučečková

Dobry den! Ja len nechapem jednemu ze je napisane v cene je odlet z viedne alebo z BA do Antalye a na Cyprus potom ako dalej? Dakujem pekne

ivanr

dobry den, tobogany/aqua park je uz v danom case zatvoreny ? problem s vodou pitnou uz bol vyrieseny? 1 flasa k vecery a moznost nacapovat si maly pohar v beach bare je dost obmedzujuce

Katka

Dobrý deň, prosím Vás aká je cena pre dve dospelé osoby a dve deti vo veku 3 a 5 rokov? A aká je možnosť ubytovania – lôžok pre nás? Ďakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň, prosím kontaktujte priamo cestovnú agentúru EKO-TRAVEL e-mailom na info@eko-travel.sk, alebo na tel:+421948107696.

Ivana

Môžem vedieť aká je celková cena po zratani zo všetkými poplatkami? Neuvadzate nijaké doplatky. Určite to nestojí 299. Dakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Cena nezahŕňa:
Povinné letiskové, palivové a servisné poplatky 159 € / osoba
Príplatok za jednolôžkovú izbu 129 € / osoba
Možnosť dokúpiť si:
Transfer z Bratislavy na Schwechat a späť 25 € / osoba
Množstvo fakultatívnych výletov (cena za výlet je cca 30 – 40 € / 1 výlet / osoba)
Komplexné cestovné poistenie 1,98€ / osoba / deň. V prípade ďalších otázok neváhajte kontaktovať EKO-TRAVEL e-mailom na info@eko-travel.sk, alebo na tel. č.: +421 948 107 696.

edit

Dobrý deň, mám ešte jednu otázočku, zájazd je na Severný Cyprus letecky a miesto pristátia je v Tureckej Antayi?
„Doprava: V cene kupónu let z Viedne alebo Bratislavy do Antalye a späť.“

Zlavomat.sk

Dobrý deň, miesto pristátia je Antalya, ako ste napísali :)

edit

Dobrý deň, chcem sa spýtať na stravovanie,
máte uvedenú polpenziu a V CENE VARIANTU:
Stravovanie formou All Inclusive soft (raňajky , obedy a večere v hlavnej reštaurácii formou bufetu, alkoholické a nealkoholické nápoje miestnej výroby, beach bar na pláži od 10:00 – 18:00 tiež všetky nealkoholické nápoje miestnej výroby, kávu a čaj).....???? to je dosť veľký rozdiel

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore