Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Mrknite na túto od rovnakého podniku.

Zväčšenie pier s výplňou Princess® Filler alebo Teosyal Kiss PureSense

4,8 / 5 Eve Clinic Bratislava Bratislava - Petržalka  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Katies

Zdravím chcem sa spýtať, ktorý z produktov mi odporúčate pri prvej aplikácii nakoľko nemám žiadnu skúsenosť. Mám veľmi úzku vrchnú peru vpadnutú dovnútra a naopak spodnú mám plnú, vopred ďakujem za odpoveď.

Ave Clinic Bratislava

Dobrý deň. Odporučíme vám kúpiť si kupon na princess a pri konzultácií keď vás doktorka uvidí a povie že je pre vás lepší teosyal tak si doplatíte na recepcií ten rozdiel. Ten je tiež v akcií.

Karolina

Dobry den chcem sa spytat ,ze podla coho si vybrat material? A aky mate nazor na juvederm volbella podla toho co citam momentalne ho velmi preferuju.Dakujem.
Pekny den

Ave Clinic Bratislava

Dobrý deň. Juvederm ako značka (výplňových materialov) je Top 1. Hlavne v amerike ale aj v europe. Samozrejme cena je vyššia.
Teosyal je švajčiarsky výrobok ktorý je tiež veľmi dobrý . Skôr ho využívajú na europských klinikách. Je ale samozrejme dobré si to od konzultovať s doktorom.

Eva

Dobrý den,chcela by som úplne nenapadne zväčšenie…staci dať 0,5ml?ci myslite ,ze to je zbytočne?…vedeli by sme zľavu uplatnit dve kamarátky?dakujem za odpoved.

Ave Clinic Bratislava

Zdravim. Takto sa to nedá vám presne napísať koľko ml. kyseliny potrebujete podľa vaších požiadaviek. Musí vás lekár vidieť a podľa toho určí s koľkými ml. kyseliny dosiahne požadovaný výsledok.

elena manafova

Dobry den,Princess mozem dat aj na vrasky okolo oci,ked kupim voucher?

Ave Clinic Bratislava

Dobrý deň. Princess Filler je určený na pery !! nie na vrásky okolo očí. Na vrásky okolo očí je určený Princess Vollume ten máme v cene teraz za 139€ . Treba kontaktovať recepciu.

Lenka

Dobry den,

prosim Vas chcem sa spytat, ako dlho v chlade vydrzi otvorena kys. hyaluronova Teosyal kiss, nakolko sme neaplikovali na prvom sedeni celu ampulku, ale viac nez polovicka z nej u Vas ostala. Nemusim sa obavat, ze sa to nejak pokazi pokym dostanem januarovy termin?

Dakujem

Ave Clinic Bratislava

Dobrý deň. Kyselina vydrží mesiac a pol v chlade otvorená.

Jaroslava

Dobry den
U vas sa zaklada karta za poplatok 10–20 eur?
Dakujem Jaroslava

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

pre zistenie bližších informácií, kontaktujte prosím priamo salón Ave Clinic e-mailom info@aveclinic.sk alebo telefonicky +421 902 711 171

Prajem Vám pekný deň

Ave Clinic Bratislava

Dobrý deň. Zakladá sa karta- poplatok 10€ aj s konzultáciou.

Karolína

Dobrý deň, ak by som chcela zväčšiť len hornú peru, bude stačiť 0,5 ml a druhu polovicu použiť neskôr? A do akej doby by to bolo možné využiť. Ďakujem pekne

Ave Clinic Bratislava

Dobrý deň. Pri konzultácií vám lekár povie koľko ml. by bolo vhodné použiť do hornej pery. (závisí to aj od vašej predstavy a možnostiach , ktoré budeme vedieť presne určiť až pri konzultácií)

Karin

Dobry den.Pracujete aj 6.1.2017 cize na sviatok? Chcem sa tiez opytat ci by sa dalo mensie mnozstvo mozno polovica z toho 1ml vpichnut tiez do mensej vrasky co mam pri ustach z usmievania a zvysok do pier.

Ave Clinic Bratislava

Dobrý deň. Cez sviatky máme zatvorené. Táto kyselina je určená na pery. Doktor pri konzultácií posúdi či sa dá vpichnuť na to miesto ktoré požadujete.

Anna

Dobrý deň, chcem sa spýtať, či sa dá objednať aj na sobotu. Ďakujem

Ave Clinic Bratislava

Dobrý deň. Nie nedá sa. Sobota nedela je zatvorené.

Deria

Dobrý deň,bola som u Vás cez leto a s perami som veľmi spokojná. Chcel by som vašu kliniku opat navštíviť.Rada by som sa informovala ako mate počas vianočných sviatkoch otvorene ??Ci pracujete počas Vianoc?Ďakujem veľmi pekne za odpoveď

Ave Clinic Bratislava

Dobrý deň. Od 24.12. 2016 do 1.1. 2017 nevykonávame operácie ani pichanie výplňových materialov. Otvorená je len recepcia .
S pozdravom.

sona hloskova

dobry den prosim chcela by som si vybrat ale neviem ktora varianta je lepsia kyselina hyaluronova alebo botulotoxin?

Ave Clinic Bratislava

Dobrý deň. Záleží na tom , ktorých vrások sa chcete zbaviť.

Maja

Dobry den na zväčšenie pier treba dva kupony ci jeden?

Ave Clinic Bratislava

Zdravim. Stačí vám jeden.

Martina

Dobry den, chcem sa spytat, je mozne pouzit jednu ampulku do obidvoch pier ? (teda 0,5ml do spodnej, 0,5 do vrchnej?) Vopred dakujem :)

Ave Clinic Bratislava

Dobrý deň. Áno je to možné. Všetko závisí od toho aké chcete mať pery. Pri vstupnej konzultácií vám určite doktor poradí.

romana Cernakova

Zdravím,chcem sa spýtať,aky je rozdiel medzi tými dvoma látkami,ci len obsah lidokainu? Ďakujem pekne

Ave Clinic Bratislava

Dobrý deň. Rozdiel je Teosyal obsahuje lidokain, Princess nie. Teosyal by mal vydržať 9 až 12 mesiacov (udáva výrobca) Princess 8 až 10 mesiacov (udáva výrobca).

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore