Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Exkluzívny pobyt v najmodernejšom wellness Hoteli HORIZONT Resort**** vo Vysokých Tatrách s neobmedzeným wellness + 50 % zľavou do Aquacity Poprad

4,9 / 5 Hotel Horizont Resort **** Vysoké Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Marian

Dobry den, rozmyslam o pobyte ako darceku pre rodicov. Nie som si vsak isty terminom. Je mozne vyuzit voucher aj v prvom kvartali 2017? Dakujem

Hotel Horizont Resort ****

Dobrý deň,
kupón je platný do 23.12.2016 takže pobyt v roku 2017 s týmto kupónom nie je možný
S pozdravom
recepcia hotela Horizont

Didi

Dobrý deň,zaujímalo by ma,či je súčasťou neobmedzeného wellness aj virivka,ktorú máte na streche a do akej miery je ju možné počas pobytu využiť.dakujem.

Hotel Horizont Resort ****

Dobry den,

nasa exkluzivna virivka na streche hotela VIP Sky lounge nie je sucastou pobytu. Viete si to samozrejme objednat privatne za doplatok. V pripade akychkolvek otazok nas mozete kedykolvek kontaktovat. Dakujeme a prajeme prijemny zvysok dna. S pozdravom, recepcia Hotela Horizont Resort

Jozef

Dobrý večer, chcem poukaz venovať starým rodičom, kde turistika neprichádza do úvahy a ak je to neobmedzený vstup do wellness, je možnosť ísť napr. do bazéna aj doobeda, alebo budú musieť sedieť na izbe a čakať do 14:00.
Ďakujem za odpoveď

Hotel Horizont Resort ****

Dobrý deň, pán Jozef, ďakujeme za Vašu otázku, Vaši starí rodičia môžu využiť aktivity ako aj oddychovať podľa vlastného výberu prispôsobené ich veku a kondícii, ktorých je v hoteli a okolí na výber veľmi veľa a s ktorými im veľmi radi pomôžeme a poradíme. Samozrejme aj pre nich platí neobmedzený vstup do wellness centra v rámci otváracích hodín. Príjemné dni Vám a Vašim známym prajeme!

Simona

Dobrý deň,
chcem sa spýtať na sauny vo Vašom hoteli. S priatelom sme u Vas boli ubytovaní priblizne pred mesiacom, no vtedy ste ich nemali k dispozícii. Sú už funkčné a budú k dispozícii aj v decembri?
A taktiež sa chcem spýtať či je možné si u Vás rezervovať pobyt od štvrtka do nedele ( termin by nam vyhovoval v decembri,to by sme upresnili).
Ďakujem vopred za odpoveď

Hotel Horizont Resort ****

Dobrý deň, p. Simona, sauny sú funkčné a počas otváracích hodín plne k dispozícii našim hotelovým hosťom. Pobyt je možný aj cez víkend s doplatkom 20€/pobyt. Rezervovať prosíme na recepcia@horizontresort.sk. Ďakujeme.

Jana

Dobry den, prosim Vas, ake su otvaracie hodiny do wellness? Dakujem.

Hotel Horizont Resort ****

Dobrý deň, Janka, naše wellness centrum je otvorené od pondelka do piatka od 14:00 do 21:00 a v sobotu – nedeľu od 10:00 do 21:00 hod. Tešíme sa na Vašu rezerváciu na recepcia@horizontresort.sk.

Miroslav Mikula

Dobrý deň.

Je možné využiť ponuku aj v termíne 30.10. – 1.11 2016 / nedeľa – utorok /
Mal by som záujem o dva kupóny / 4 osoby v dvoch izbách /

Ďakujem.

Hotel Horizont Resort ****

Dobrý deň, pán Mikula,
ďakujeme za záujem o pobyt v našom Horizont Resorte****, pre informácie o dostupnosti termínu, prosím, kontaktujte naše rezervačné oddelenie: recepcia@horizontresort.sk. Ďakujeme. Pekný deň prajeme.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore