Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Celodenný výlet na psom záprahu alebo hodinová jazda. Zážitok na celý život!

4,0 / 5 Husky team - Orava Zákamenné  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
MARTIN

Mám dvě otázky: 1) Co když nebude sníh v den mé rezervace? Kupony mi propadnou? Pravděpodobně nebudu moci využít případný náhradní termín, neboť se v oblasti Oravy a její blízkosti nevyskytuji. Dostal bych peníze zpět? 

  1. Jak vypadá hodinová jízda? Jedná se o celou 1hod jízdy nebo instruktáž+jízda, dohromady 1hod? Jede se v terénu nebo jen „kolečko“ někde na louce? 
Děkuji za odpověď.
Husky team - Orava

zdravim, za pocasie niesme zodpovedny ani my ani nikto … cize ak snehnebude nevozime,,,,kuppony v reklamacnom oddeleni vyriesite,,, nebojte sa …treba si zavolat na tel cislo a vysvetlime podrobnejsie… a k tim hodinovkam taktiez zavolajte vysvetlim vam detaily…+ 421 948 555 3­11 dakujem …

Martina

Dobry den tento vylet by som chcela celodenny pre dve osoby nakolko by ma vysiel tento celodenny vylet pre dve osoby? Da sa kupon uplatnit aj pre dve osoby ci je potrebne kupit dva vylety?

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

jeden kupón je platný len pre jednú osobu. Ak chcete ísť viacerí je potrebné zakúpiť aj potrebný počet voucherov. Pre 2 osoby by bola cena 2 × 149,99 € čo je 299,89€.

Prajem Vám pekný deň

darina kavkova

Od koľkých rokov je povolená táto jazda. Dcéra ma 13

Husky team - Orava

Zalezi na kolko sa citi,ale vozili sme aj 8 rocnych… ide skor o to aby boli dobre obleceny a nebola im zima … ozvyte sa tel… vysvetlim

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore