Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Exkluzívny Wellness & Šport pobyt v ALTIS Rezort**** pri Oravskej priehrade, až 2 deti do 12 rokov zdarma

4,6 / 5 Hotel ALTIS Rezort Orava (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Ľubomír Vaník

Dobrý deň, chcem sa opýtať máte ešte voľný termín od 8.3. do 11.3. pre 2 dospelé osoby a 1 dieťa vo veku 4 roky s tým, že dieťa by malo taktiež polpenziou, wellness a pristelku? A koľko by to spolu stalo, ak by som zakúpil 1 voucher za 239€? Dakujem pekne.

Hotel ALTIS Rezort****

Dobrý deň, ďakujeme za prejavený záujem o naše služby. V termíne 08.03.2017–11.03.2017 máme ešte k dispozícii ubytovacie kapacity. Doplatok za 4-ročné dieťa je za stravu 6,00€/deň (18€ pri pobyte na 3 noci), prístelka zdarma a využívanie wellnessu v cene. V prípade záujmu o rezerváciu nás prosím neváhajte kontaktovať čím skôr e-mailom na recepcia@hotelaltis.sk alebo telefonicky na +421 911 394 747, nakoľko ide o posledné voľné izby v danom termíne. Prajeme pekný deň.

Jarmila Tomčíková

Dobrý deň,

chcem sa opýtať na júl 2017, či by sme si mohli ešte objednať pobyt na 5 dní, išli by 4 dospelí a dve deti – 10 a 7 ročné, a ako je to so stravovaním.

Ďakujem

Hotel ALTIS Rezort****

Dobrý deň pani Tomčíková, ďakujeme veľmi pekne za prejavený záujem o náš rezort a o strávenie letnej dovolenky na Orave v našom rezorte, poprosil by som Vás o kontaktovanie e-mailom recepcia@hotelaltis.sk alebo telefonicky na +421 911 394 747, kde Vám radi poskytneme aktuálne informácie a vypracujeme cenovú ponuku. Príjemný zvyšok dňa prajeme.

Sasha Vítková

Dobry den.Mate este volny termin 22–26.2.?..a da sa skombinovat kupon so zlavomatu na 3noci+1noc si dokupit?Kolko by to stalo.2 dospeli a 2 deti(5,7)

Hotel ALTIS Rezort****

Dobrý deň, ďakujeme pekne za prejavený záujem. Žiaľ vo Vami uvedenom termíne už nemáme dostatok voľných ubytovacích kapacít. Ohľadom voľných kapacít v alternatívnom termíne nás prosím kontaktujte e-mailom recepcia@hotelaltis.sk alebo telefonicky na +421 911 394 747, kde Vám radi poskytneme aktuálne informácie a vypracujeme cenovú ponuku. Pekný zvyšok dňa.

Eva

dobrý deň.
chcela by som sa spýtať či by bolo možné sa u vás ubytovať aj na 4 noci…22.1.-26.1.2017 a aká by tam bola cena s polpenziou? dvaja dospelý a dieťa (1rok) bez nároku na lôžko.
ďakujem.

Hotel ALTIS Rezort****

Dobrý deň, ďakujeme pekne, na tento termín by sme mali k dispozícii ešte apartmán DELUXE, ktorý je s príplatkom. Poprosili by sme Vás o uvedenie kontaktu alebo nás prosím kontaktujte e-mailom recepcia@hotelaltis.sk alebo telefonicky na +421 911 394 747, kde Vám radi poskytneme na tento termín cenovú kalkuláciu. Pekný zvyšok dňa.

Monika

Dobry den! Dakujem za odpoved na predchadzajucu otazku. Este sa chcem vsak spytat, ci pri kupe pobytu a naslednej rezervacii terminu je mozne z Vasej strany zagarantovat, ze budeme ubytovani v hlavnej budove hotela? …nakolko na recenziach hotelov niektori kritizovali zimu a hluk na izbach v casti zimneho stadiona? … co je pre nas s malym dietatom nepripustne. Dakujem.

Hotel ALTIS Rezort****

Dobrý deň prajem, áno garantujeme Vám, že budete ubytovaní v hlavnej časti hotela. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať e-mailom recepcia@hotelaltis.sk alebo telefonicky na +421 911 394 747, kde Vám radi odpovieme. Ďakujeme a prajeme pekný deň.

Monika

Dobry vecer! Chcem sa spytat, ci v pripade pobytu s malym dietatom (do 1 roka) je mozne dostat izbu s postielkou pre toto dieta? Ak ano, je to zadarmo alebo za priplatok? Dalsia otazka je, ci je na izbach aj rychlovarna kanvica? Dakujem za odpoved.

Hotel ALTIS Rezort****

Dobrý deň, pani Monika. Pre hostí s malými bábätkami ponúkame aj postieľku a je k dispozícii zdarma. Rychlovarná kanvica nie je súčasťou vybavenia izby, ale jej zapožičanie je možné v reštaurácii. V prípade akýchkoľvek otázok nás prosím kontaktujte e-mailom alebo telefonicky na recepcia@hotelaltis.sk, +421 911 394 747, kde Vám radi odpovieme. Ďakujeme a želáme pekný deň.

Zuzana

Dobry den. Ponukate aj bezlepkove stravovanie?-pre dieta. Dakujem

Hotel ALTIS Rezort****

Dobrý deň pani Zuzana. Áno, naše jedlá sú pripravované bezlepkovo, takže by to nebol žiadny problém. Príjemný zvyšok dňa Vám želáme.

Katarína Hodossy

Dobry den, mate prosim volny termin od 12.2 – 16.2.2017 ? Isli by sme vacsia skupinka, tak by sme potrebovali 4 izby. Dakujem za info.

Hotel ALTIS Rezort****

Dobrý deň, ďakujeme pekne, v tomto termíne by sa našli ešte 4 izby. Prosíme Vás kontaktujte nás prosím e-mailom alebo telefonicky na recepcia@hotelaltis.sk +421 911 394 7­47 v prípade záujmu si tento termín rezervovať. Pekný zvyšok dňa.

Eliska

Dobry den.Muzete mi prosim napsat volne terminy vo februari daju se pujcit nekde lyze a jak daleko od hotela se da uz lyzovat.Dekuji za odpoved. A prosim na izbach funguje wifi

Hotel ALTIS Rezort****

Volny februar 16–19, pozicovna 18km stredisko Pohoda Krusetnica, na izbách je wifi :)

Martina

Dobrý deň. Aká je prosím teplota vody v bazéne? Do wellness je dovolený vstup aj deťom? Ďakujem

Hotel ALTIS Rezort****

Dobrý deň, ďakujeme pekne, teplota nášho vnútorného bazéna je 31*C a je tam povolený vstup detí s doprovodom dospelého. V prípade nejakých otázok nás neváhajte kontaktovať: recepcia@hotelaltis.sk / +421 911 394 747.

Magdalena

Dobry den je mozne sa u vas ubytovay v dnoch od 3.1 2017 – 5.1 2017 aka by bola suma ked chceme zobrat aj 3 rocneho syna. Dakujem

Hotel ALTIS Rezort****

Dobrý deň, kupón je možné uplatniť až od 8.1.17. Avšak samozrejme by bola možnosť ubytovania aj v tomto termíne. Prosíme Vás kontaktujte nás prosím e-mailom alebo telefonicky na recepcia@hotelaltis.sk +421 911 394 747, kde Vám poskytneme bližšie informácie. Pekný deň.

Martina Strnádlová

prosim Vas ked je pisane dve deti do 12 rokou zdarma......a syn mal prave teraz v decembri 12 ako sa to počita ked chcem vourcher až na leto dakujem

Hotel ALTIS Rezort****

Dobrý deň prajem, dieťa, ktoré dovŕši 12 rokov už platí 15,00€/noc za prístelku a 15,00€/deň za polpenziu. Hradí sa to priamo u nás na recepcii.
V prípade akýchkoľvek otázok nás prosím kontaktujte e-mailom alebo telefonicky na recepcia@hotelaltis.sk +421 911 394 747, kde Vám radi odpovieme. Ďakujeme a želáme pekný deň.

Nika

Dobrý deň, pobyt v hoteli Altis som objednala pre rodičov ako vianočný darček. Chcela by som sa však spýtať, na fotografiách hotela sú zobrazené iba oddelené lôžka. Sú v rámci ponuky sú aj manželské lôžka? A na videu sa zobrazuje aj posilňovňa a strelnica. Tie sú dostupné za príplatok?

Hotel ALTIS Rezort****

Dobrý deň,
v ponuke sú izby DeLuxe, kde sú spojené dve jednolôžkové postele. Je možnosť doplatiť si za Apartmán DeLuxe(15,00€/noc) kde je manželská posteľ. Posilňovňa je v cene ubytovania a strelnica je podľa nášho aktuálneho cenníka. V prípade akýchkoľvek otázok nás prosím kontaktujte e-mailom alebo telefonicky na recepcia@hotelaltis.sk +421 911 394 747, kde Vám radi odpovieme. Ďakujeme a želáme pekný deň.

gabika

este ma napadlo, mate volny termin od 27.12 – 30.12?

Hotel ALTIS Rezort****

Dobrý deň, voucher neplatí v termínoch od 20.12.2016 do 8.1.2017. Radi Vám odpovieme na ďalšie otázky telefonicky na čísle 0911 394 747 alebo emailom recepcia@hotelaltis.sk. Prajeme Vám pekný deň.

gabika

Dobry den, chcela by som sa spytat, ci mozeme vziat so sebou aj malého psika.
dakujem vopred za odpoved.

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

žiaľ v hoteli nie je možné ubytovanie spolu s domácimi zvieratkami.

Prajem Vám pekný deň

Paulína

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či sú za príplatok aj masáže. Ďakujem za odpoveď

Hotel ALTIS Rezort****

Dobrý deň pani Paulína, samozrejme, masáže sú tiež v ponuke a fungujú formou objednávky. O rôznych druhoch masáži a príslušnom cenníku hostí informujeme pri nástupe na pobyt. V prípade akýchkoľvek otázok nás prosím kontaktujte e-mailom alebo telefonicky na recepcia@hotelaltis.sk +421 911 394 747, kde Vám radi odpovieme. Ďakujeme a želáme pekný deň.

Miroslava Neradova

Dobry večer, mali by sme záujem o pobyt cez jarné prázdniny, v ponuke sa píše , že je možný aj pobyt cez jarné prázdniny za 239€ a následne je medzi obmedzeniami uvedené, že cez jarné prázdniny sa voucher nedá využiť, tak ako je to vlastne? aj medzi odpoveďami na otázky ste raz uviedli, že sa to dá a raz, že to nie je možné.. Môžme teda voucher využiť aj cez jarné prázdniny ?ďakujem

Hotel ALTIS Rezort****

Dobrý večer pani Neradová, áno pobyt cez jarné prázdniny za 239€ je možné využiť a to konkrétne v období: 17. 2. do 12. 3. 2017 podľa dostupných kapacít. Obmedzenie Vám zobrazí iba ak máte vo výbere ponuky iný variant – takže je potrebné kliknúť na variant Pobyt cez jarné prázdniny. Radi Vám odpovieme na ďalšie otázky telefonicky na čísle 0911 394 747 alebo emailom recepcia@hotelaltis.sk. Prajeme Vám pekný zvyšok dňa.

Viki

Dobry den, je v cene vouchera aj neobmedzeny wellness? V popise sa to pise, ale v kalkulacii su len korcule, tak som zmatena.
Dakujem za odpoved.

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

v cene voucheru čo sa týka wellness a korčuľovania je zahrnutý neobmedzený vstup do vnútorného vyhrievaného bazéna v prevádzkových časoch 16:00–21:00 hod, neobmedzený vstup do saunového sveta: parná, fínska, infra sauna v prevádzkových časoch 16:00–21:00 hod a korčuľovanie na ľadovej ploche aj s požičaním korčúľ pre 2 osoby na 1 hod. počas pobytu.

Prajem Vám pekný deň

Silvia

Dobry den, pobyt cez jarne prazdniny je mozny aj cez víkend aj cez tyzden?
Dakujem

Hotel ALTIS Rezort****

Dobrý deň prajeme, áno pobyt cez jarné prázdniny je možné aj cez pracovné dni aj cez víkend využiť. Radi Vám odpovieme na ďalšie otázky telefonicky na čísle 0911 394 747 alebo emailom recepcia@hotelaltis.sk. Prajeme Vám pekný deň. Ostávame s pozdravom.

Barbara

Dobrý deň,
Termín: 30.12.2016 – 2.1.2017
Pobyt cez víkend pre dve osoby
Je tento termín voľný ?

Hotel ALTIS Rezort****

Dobrý deň, na túto ponuku sa vzťahuje obmedzenie a to konkrétne: Voucher neplatí v termínoch od 20.12.2016 do 8.1.2017, počas jarných prázdnin od 17.2.2017 do 12.3.2017 a počas Veľkonočných prázdnin od 13.4. do 18.4.2017. Radi Vám odpovieme na ďalšie otázky telefonicky na čísle 0911 394 747 alebo emailom recepcia@hotelaltis.sk. Prajeme Vám pekný deň.

Jana

Dobry den, mohli by ste mi prosim poslat od dnes do konca roka volne terminy cez vikend?? Dakujem

Hotel ALTIS Rezort****

Dobrý deň pani Jana,
čo sa týka voľných víkendov, aktuálne máme k dispozícii nasledovné termíny: 02.12.2016–04.12.2016, 09.12.2016–11.12.2016 a 16.12.2016–18.12.2016. V prí­pade záujmu o rezerváciu alebo akýchkoľvek otázok nás prosím neváhajte kontaktovať, nakoľko situácia sa neustále mení. Radi Vám odpovieme telefonicky na čísle 0911 394 747 alebo emailom recepcia@hotelaltis.sk. Prajeme Vám pekný deň.

Darina

Chcela by som vediet ci mate volny termin pre rodinu 2dos. 2 deti od 17.11 do 19.11 a ci poskytujete aj bezlepkovu stravu dakujem

Hotel ALTIS Rezort****

Dobrý deň pani Darina,
termín 17.11.2016–19.11.2016 máme už plne obsadený. Čo sa týka víkendov najbližšie máme voľné už iba v decembri. V našom hoteli ponúkame aj bezlepkovú stravu.
V prípade akýchkoľvek otázok nás prosím neváhajte kontaktovať telefonicky 0911 394 747 alebo emailom recepcia@hotelaltis.sk
Prajeme Vám pekný deň

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore