Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

GINO PARADISE Bešeňová – SILVESTER 2016 v raji. Aj so skupinou Polemic!

4,8 / 5 VODNÝ PARK BEŠEŇOVÁ Bešeňová  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Benefity
Mira

Dobrý deň, toto je len vstupné na Silvestrovskú párty, plus si na mieste doplatíme kúpanie a prosím,ako je to s jedlom? Bude sa dať zakúpiť, bude nejaké silvestrovské menu, či kapustnica? Prídeme isto, je si treba ešte niečo vopred objednať?
Vopred pekne ďakujem.

GINO PARADISE Bešeňová

Dobrý deň,
počas prevádzky počas Silvestrovského večera bude možnosť najesť ako zvyčajne v Bistre alebo GIOVANNI reštarácii, ale silvestrovské menu menu sa v týchto zariadeniach nebude podávať. Ak máte záujem aj o silvestrovské menu je potrebné sa obrátiť na hotel, ktorý ma pre hotelových hostí v ponuke rôzne tipy vstupov aj so silvestrovským menu. Na zľavový kupón sa žiaľ ponuka silvestrovského menu nevzťahuje.
Prajeme pekný deň

zuzana

Zdravim da sa k vam prist len tak na Silvestra cez den sa okupkat bez yoho ze chceme ostat na program tak myslim do zacatia silvestrovskeho programu???Dakujem

GINO PARADISE Bešeňová

Áno samozrejme je to možné avšak doba otvorenia aquparku na Silvestra je pre klientov, ktorý sa nechcú zúčastniť Silvestrovskej párty do 17:00.

Malo Dušan

zdravim, mal by som s partnerkou zaujem o Silvester v Bešenovej,ale len ak viete resp. mate aj izbu pre 2 po silvestrovskej noci. Som Občan s ŤZP, takže cesta domov po silvestr.noci nepripadá do úvahy v mojom pripade potrebujem aj noc . Prosím i info a ceny…nevylučujem aj vic denný pobyt. Dík. Dušan

GINO PARADISE Bešeňová

Dobrý deň, žiaľ toto je otázka na naše rezervačné oddelenie, prosím kontaktujte ich napriamo Rezervácia ubytovania
+421 52 3700 201– reservation@hotelbesenova.sk

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore