Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Mrknite na túto od rovnakého podniku.

Vlastný VEĽKÝ kalendár z vašich fotografií

4,7 / 5 FotoMagica Nitra  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Storno podmienky
Jana

dobrý deň budete mať ešte zľavu na stolový kalendár týždenný? mala by som oň veľký záujem keďže som si ho vytvorila ale žiaľ nestihla som si zakúpiť kupón. Ďakujem

FotoMagica

Dobrý deň. Žiaľ, nasledujúca zľava na kalendáre bude spustená až po 5.12 .

Tomáš Matejka

Dobrý deň chcem sa opýtať či ešte budete mať Nástenný fotokalendár mesačný, formát A3 ( 12 strán+1 titulná ), orientácia na výšku lebo je vypredaný.
Ďakujem.

FotoMagica

Dobrý deň, variant už je znova aktívny.

Terka Ruščáková

Pýtam sa ešte raz: Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, stiahla som si program FotoMagica a chcela by som si vytvoriť 52 stranový stolový kalendárik. V programem som si dala nový projekt ale nikde mi neukazuje kalendáriky, iba fotoknihy, oznámenia a fotoobrazy, ktorú možnosť mám zvoliť alebo ako mám postupovať ak chcem tento kalendárik?? Ďakujem Vám vopred za odpoveď.

FotoMagica

Dobrý deň. Pravdepodobne nemáte aktualizovanú verziu, prosím stiahnite a nainštalujte si aktuálnu z http://www.fotomagica.sk/download/ . V prípade neúspechu prosím kontaktuje našu zákaznícku podporu cez formulár na http://www.fotomagica.sk/kontakt/ .

Oľga Jesenská

Opakujem otazku,nakolko ste mi neodpovedali. Kolko kalendarov si mozem objednat na jedno postovne? Dakujem.

FotoMagica

Dobrý deň

Cena poštovného je závislá od váhy zásielky ( každý produkt ma inú váhu ) , cenník nájdete na http://www.fotomagica.sk/cennik/postovne-a-doba-dodania/ . Pre podrobnejšie informácie ohľadom váhy konkrétnych produktov prosím kontaktujte našu zákaznícku podporu cez formulár na http://www.fotomagica.sk/kontakt/ .

Monika

Dobry den mam voucheri na 4 rozdielne kalendare. daju sa poslat na jedno postovne? Ako na to? Dakujem za odpoved..

FotoMagica

Dobrý deň. Objednávky je potrebné odoslať samostatne, pokiaľ budú odoslané v ten istý deň , budú expedované v rámci jednej zásielky za jedno poštovné.

Paul Guby

Dobrý deň. Porogram je k stiahnutiu pri operačnom systéme Windows. Ako si to stiahnem alebo ako postupovať, keď nevlastním Windows…???!!! Ďakujem za odpoveď…

FotoMagica

Dobrý deň . Žiaľ, okrajové operačné systémy nie sú podporované, aplikácia je určená pre platformu Windows, ktorá používa viac ako 95 % užívateľov.

Terka Ruščáková

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, stiahla som si program FotoMagica a chcela by som si vytvoriť 52 stranový stolový kalendárik. V programem som si dala nový projekt ale nikde mi neukazuje kalendáriky, iba fotoknihy, oznámenia a fotoobrazy, ktorú možnosť mám zvoliť alebo ako mám postupovať ak chcem tento kalendárik?? Ďakujem Vám vopred za odpoveď.

FotoMagica

Dobrý deň. Pravdepodobne nemáte aktualizovanú verziu, prosím stiahnite a nainštalujte si aktuálnu z http://www.fotomagica.sk/download/ . V prípade neúspechu prosím kontaktuje našu zákaznícku podporu cez formulár na http://www.fotomagica.sk/kontakt/ .

Lukrec

Dobry ak si chcem objednat kalendar aj foto knihu. Daju sa poslat v jednom postovnom spolu?

FotoMagica

Dobrý deň

Áno, pokiaľ budú objednávky odoslané v jeden deň, budú spoločne expedované v rámci jedného poštovného.

Eva Gara

Dobrý večer. Pri variante A4-B53 sú uvedené iba názvy dní a dátum?alebo tam môžu byť uvedené aj mená a sviatky?
Ďakujem za odpoveď.

FotoMagica

Dobrý deň. K dispozícii sú 3 možnosti kalendárií , náhľad si môžete pozrieť dole na stránke http://www.fotomagica.sk/produkty/fotokalendar/ .

Martina

Dobry den, chcem sa opytat ci sa daju aj osobne prevziat objednane kalendare. Dakujem

FotoMagica

Dobrý deň. Áno, osobný odber je možný na adrese uvedenej na stránke http://www.fotomagica.sk/kontakt/ .

Zuzana Olvecká

Dobrý deň..chcem sa spýtať na nástenný mesačný kalendár vo formáte A 3-za 10,90, či na jeden list sa môžu dať aj tri fotky? ďakujem

FotoMagica

Dobrý deň. Dizajn kalendára je plne vo Vašich rukách, môžete si pridávať fotografie, text, kliparty , rámy, podľa Vašeho uváženia.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore