Ponuku Nezabudnuteľná jazda na LAMBORGHINI alebo FERRARI! môžu zakúpiť iba osoby staršie ako 18 rokov.

Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Mrknite na túto od rovnakého podniku.

Nezabudnuteľná jazda na LAMBORGHINI alebo FERRARI!

4,6 / 5 SportDrive.sk Bratislava - Lamač  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Monika

Dobry den,ja by som to chcela dat ako darcek a chcela by som sa spytat, ci je mozne priplatok za palivo pri variante 4. zahrnut do ceny poukazu,aby sa nic na mieste nedoplacalo.Dakujem za odpoved!

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

žiaľ tento doplatok sa nedá zahrnúť do ceny voucheru. Je potrebné ho uhradiť priamo na mieste.
Prajem Vám pekný deň

Jan

Dobrý deň, ja by som to chcel dať ako darček aj s tým palivom či by sa to dalo

SportDrive

Dobrý den Jane,

děkuji za zaslaný dotaz. Ano, palivo určitě můžete také uhradit předem. Napište nám prosím na info@sportdrive.cz, zašleme Vám podrobné instrukce.

S přáním pěkného dne

Zapletal

Dusan

Dobry den

rad by som sa spytal ci je mozne si celu jazdu nahravat 2 x gopro umiestnene na aute jedna v predu jedna vzadu a potom nahrate video pouzit na youtube pre vlastne ucely

vdaka

 Dusan

SportDrive

Dobrý den Dušane,

zavolejte prosím na telefonní číslo 221 201 147, určitě se nějak domluvíme :)

S přáním pěkného dne

Zapletal

Martina Tarrová

Dobrý deň chcela by som sa opýtať či je možný aj variant 60 min spolujazdec. Potrebujem 60 min vodič a k tomu aj spolujazdec. Ten však v ponuke nemáte. Ďakujem

SportDrive

Dobrý den Martino,

děkuji za zaslaný dotaz. Poukaz na 60 minut řidič prosím zakupte zde na Zlavomatu. Ohledně 60 minut jako spolujezdec nás prosím kontaktujte na email info@sportrive.cz, určitě se nějak domluvíme.

Děkuji a přeji pěkný den

Zapletal

DK

Dobry den, chcem tento voucher darovat, ale chcela by som zaplatit vsetko hned, aby sa nic na mieste nedoplacalo (variant 5 + palivo). Chcela by som samozrejme pekny darcekovy poukaz, no nevieme presne, ktory den prideme. Staci, ze zavolame 2 dni pred terminom? Pravdepodobne to bude v marci. Nebude s tym problem ak sa nahlasime min. 48 hodin pred? Dakujem.

SportDrive

Dobrý den,
zavolejte nám prosím na tel. číslo 221 201 147, domluvíme se s Vámi na úhradě paliva, i na zaslání dárkového poukazu na Vaši adresu :)
Rezervaci termínu doporučujeme provést alespoň dva týdny předem, poté se může stát, že Vámi vybraný termín nebude volný.
S přáním pěkného dne
Zapletal

Jakub

Dobrý deň. Chcel by som sa spýtať na možnosť využiť auto na plný potenciál.
V skutočnosti by nešlo ani tak o jazdu v premávke alebo riadenie samotného vozidla, ale o bezstarostné stlačenie plynového pedálu až na podlahu pár krát variant 4. S možnosťou prekročiť povolený limit, ale samozrejme s určitými pravidlami.

SportDrive

Dobrý den Jakube,

děkuji za zaslaný dotaz. Zavolejte nám prosím na tel. číslo 221 201 147, vše Vám vysvětlíme :)

S přáním pěkného dne

Zapletal

Miroslava

Dobrý deň, bol by problém ak by na mieste spolujazdca bol človek s telesným postihnutím (vozičkár) ? Za odpoveď vopred ďakujem.

SportDrive

Dobrý den Miroslavo,

to určitě problém nebude, rádi pánovi/slečně takový zážitek zprostředkujeme :)

S přáním pěkného dne

Zapletal

Miroslava Gabrišová

Dobry den,
chcela by som vas poprosit o informacie ohladom pripadnej vzniknutej skody na vozidle.ci ste poisteny alebo ci to musi hradit zakaznik ktory si u vas alebo formou voucheru zakupil jazdu.Nie ze by to hrozilo.ale stat sa moze vzdy nieco tak by som rada vedela ako to mate vyriesene.Dakujem velmi pekne za odpoved

SportDrive

Dobrý den Miroslavo, děkuji za zaslaný dotaz. Naše vozidla jsou havarijně pojištěna (s přívlastkem autopůjčovna), v případě nehody zákazník hradí 10% spoluúčast. Nemusíte se však bát, že by se něco stalo. Ve vozidle je vždy přítomný zkušený instruktor, který se stará o to, aby taková situace nenastala :) Přeji pěkný den, Zapletal

Veronika

Zdravím, ake zrychlenie ma prosim to Lamborghini Gallardo? Dakujem:)

SportDrive

Dobrý den Veroniko, děkuji za zaslaný dotaz. Pokud myslíte zrychlení z 0 na 100 km/h, naše Lamborghini Gallardo to umí za pouhé 4 vteřiny. Pokud se ptáte obecně na jeho zrychlení, tak je opravdu hodně rychlé :)
Přeji pěkný den, Zapletal

Monika

Dobrý deň,
vyššie ste spomínali že v prípade záujmu pošlete profesionálne vytlačený darčekový poukaz, chcem sa spýtať kde sa mám ohľadom neho informovať, komu sa v prípade záujmu ozvať. Ďakujem.

SportDrive

Dobrý den Moniko,
děkuji za zaslaný dotaz. Pokud máte o dárkový poukaz zájem, zavolejte nám prosím na 221 201 147, případně napište na info@sportdrive.cz, domluvíme se s Vámi na detailech.
S přáním pěkného dne
Zapletal

Jana

Dobrý den,

chcela by som sa spýtať, či je možné príplatok za palivo pri variante 5. zahrnut do ceny poukazu, prípadne zaplatiť vopred. Rada by som poukaz darovala a nechcem aby bolo treba nieco doplacat na mieste.

Dakujem za odpoved

SportDrive

Dobrý den Jano,
ano, určitě lze poplatek uhradit předem. Zakupte prosím poukaz a následně nám tuto žádost zašlete na info@sportdrive.cz. Obratem Vám odešleme údaje k platbě převodem. Po uhrazení paliva Vám zašleme potvrzení a poukaz na palivo, takže obdarovaný již nebude muset na místě nic hradit.
S přáním pěkného dne
Zapletal

Mirka

Dobrý deň,
chcem sa spýtať či je cena 45€ (15 minút jazda ako vodič na Ferrari F430 alebo Lamborghini Gallardo), už vrátane paliva?
Môžem si sama určiť, na ktorom aute sa pôjde na jazdu?
Dá sa u Vás zakúpiť aj darčekový poukaz vyhotovený na meno?

SportDrive

Dobrý den Mirko,
děkuji Vám za zaslaný dotaz. Palivo není v ceně poukazu – u akce je to uvedeno dole, v příplatcích. Příplatek pro 15 minutovou jízdu je 15 €.
V jakém autě pojedete je zcela na Vašem rozhodnutí, poukaz je platný na obě auta.
Dárkový poukaz na jméno bohužel nejsme schopni poskytnout, avšak můžeme Vám zaslat profesionálně vytištěný dárkový poukaz, se kterým určitě budete spokojena. V případě, že o poukaz máte zájem, zavolejte nám prosím, domluvíme se na jeho odeslání.
S přáním pěkného dne
Zapletal

prof. Ing. Ladiislav Gulan, PhD.

Aka je trasa, max. rychlost, podmienky – rozmery a hmotnost vodica a pod. pre akciu
za 60€- soferovanie Ferrari

SportDrive

Dobrý den Ladislave,

děkuji za zaslaný dotaz. Jízda probíhá v běžném provozu, je tedy třeba dodržovat pravidla silničního provozu. Jejich porušení je na vlastní zodpovědnost. Jezdí po okresních cestách a po dálnici v okolí Bory Mall. Pokud máte zájem o konkrétní trasu, napište nám prosím na info@sportdrive.cz, trasu Vám zašleme. Rozměry a hmotnost řidiče nejsou nijak omezeny – byl u nás pán, který měřil 210 cm a do auta se vešel :)

S přáním pěkného dne

Zapletal

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore