Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

45-minútová kryolipolýza

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Majka

Dobrý deň, ja by som sa chcem sa poďakovať za ústretovosť, ochotu a milý prístup pani majiteľky. Je odborníčkou a všetko podrobne vysvetlí.
Bola som v tomto štúdiu už niekoľkokrát a rada sa tam vraciam. Kryolipolýza mi pomohla, môj driek a bruško sa zmenšilo o jedno konfekčné číslo po absolvovaní opakovaných sedení. Naštartoval sa mi metabolizmus a cítim sa oveľa lepšie.

Bellegante beauty studio

Majka, ďakujem ďakujem:)
Som rada, že ste sa podelili so svojou skúsenosťou. Som rada a vďačná za každého klienta. Je to pre mňa veľkým povzbudením a potešením keď si takto prečítam pekne slova a prejav spokojnosti.
S úctou Janka.

Dagmar Rodriguez

Dobry den, chcela som sa opytat,. Je mozne aj telefonicky u vas zakupit kupony? Potrebovala by som na 2× na brucho a 2× na ruky.

Bellegante beauty studio

Dobrý deň Dagmar,
kupóny je možné zakúpiť len cez zľavovy portál.
Ak ide o ošetrenie rúk je dobré to odkonzultovať osobne, potrebujem to vidieť či ste vhodný adept aby sme zachovali prirodzený tvar ruky.
V prípade záujmu ma prosím kontaktujte telefonicky a dohodneme si osobnú konzultáciu, prípadne to zhodnotíme ak prídete na ošetrenie brucha.

Martina

Dobrý deň chcem sa opýtať či táto procedúra je bolestivá, nakoľko mam veľmi nízky prah bolesti a tiež by som to chcela využiť na brucho a mám tam jazvu, neprekáža to? Ďakujem

Bellegante beauty studio

Dobrý deň Martinka,
ešte ani jedna procedúra nebola prerušená z dôvodu, že by to klient nezvládol. Bežné je, že klient zaspí počas ošetrenia :)
Jazva neprekáža ale ak máte nejaké obavy, tak ma kontaktujte telefonicky a dohodneme si osobné odkonzultovanie Vášho „stavu“.

Laila

Dobry den, chcela by absolvovat kryopolizu, ale na zaciatok by som chcela len spodnu cast brucha, je mozne absolvovat len to?

Bellegante beauty studio

Dobrý deň Laila,
samozrejme je to možné.

Nikola Majorošová

V popise je pisane ze 1 kupon je mozne vyuzit na 1 oblast. Co sa tyka stehien, potrebujem 2kupony alebo 1 kupon bude fungovat na vnutornu a vonkajsiu stran oboch stehien alebo je jeden kupon urceny len na 1stehno?

Bellegante beauty studio

Dobrý deň Nikolka,
jeden kupón je na jedno prisatie. Ak chcete ošetrenie vnútorných stehien potrebujete dva kupóny a na ošetrenie vonkajšej strany stehien potrebujete ďalšie dva.

Nikola Majorošová

Chcela som sa informovat mam len 19 rokov je pre mna tato procedura vhodna? Je pri tejto procedure nutna aj zdravotna karticka poistenca? Za skoru odpoved vopred dakujem

Bellegante beauty studio

Dobrý deň Nikolka,
Pre ošetrenie klienta požadujeme jeho plnoletosť inak je potrebná prítomnosť rodiča. Kartičku poistenca nevyžadujeme.
Pre vykonanie ošetrenia je potrebná dostatočná riasa tuku a splňanie podmienok kontraindikácii.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore