Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Mäkkučké vankúše s vlastnou fotografiou

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Miska

Ďakujem Vám za predošlú odpoveď :) ešte sa chcem spýtať na záver ako je to s dopravou, t.j. kedy zadam , či to chcem na dobierku alebo osobne a kedy sa platí ak chcem dopravu ? (keďže zatial nikde pri zadavani údajov ma nevyžiadalo platbu za dopravu a pls napísete uplne vsetky rozdiely medzi vankusom soft a vankusom stvorcom, či je to aj v materiali, pod. ďakujem Vám veľmi pekne za promptné odpovede. M

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, dopravu si vyberáte pri zadávaní samotnej objednávky na vankúš na našej stránke https://www.darcekyodsrdca.sk/vankus, kde nahráte požadovanú fotografiu a objednávku ukončíte vyplnením vašich kontaktných údajov a zadaním spôsobu platby a doručenia.
Zásadné rozdiely medzi vankúšmi: vankúš satén: je vyrobený z hladkého, lesklého saténu, rozmer cca 38×40 cm, vankúš soft: mäkkučký vankúš s dlhým vlasom, rozmer cca 26×26 cm. Vzhľadom na vysoký chlp vankúša neodporúčame nažehlenie fotografií s malými detailami alebo malým písmom.

Miska

Dobrý deň, na stránke píšete pri objednaní dvoch vankúšikov darujte si milu pozornosť, prosím čo je tou milou pozornosťou? (je možné ju dostať aj keď objednám dva vankúšiky , ale každý zvlášť v objednávke).

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, v kampani je slogan v znení: "Objednajte si hneď dva vankúšiky a vzájomne si podarujte milú pozornosť. " Je to myslené tak, že ak si objednáte vankúš z kampane, môžete ním niekoho obdarovať a spraviť mu radosť.

Hana

Dobry den som sklamana ze nemozem na FOTOvankus uplatnit Bonus 50 kreditov ktore viem vyuzit na tlac fotografii… kedze sa podla mna jedna o kategoriu Tlac fotografii a urcite tento vankus spada do uvedenej kategorie viacej ako ocelovy privesok s GRAVIROVANIM fotografie a textu, kde mi kredity idu vyuzit..... toto je reakcia na zlavomat nie na predajcu

Zlavomat.sk

Pekný deň Hana,
kredity Vám boli pripísané ako bonus od Zľavomatu a majú konkrétne určenie. V tomto prípade tlač fotografií. Fotovankúš nie je fotografia, skôr bytový doplnok. Preto na túto ponuku nie je možné kredity využiť. Ďakujeme za pochopenie.

Michaela

Aký je teda príplatok k voucheru za obojstrannú potlač?

FaxCOPY a.s.

Cena pre dodatočnú potlač vo veľkosti 20×30 cm: 4,20 €.

Michaela

Dobrý deň, dal by sa vankúš soft potlačiť aj obojstranne?

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, áno obojstranná potlač je možná za príplatok, nie je zahrnutá v cene voucheru.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore