Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Táto je totiž takmer rovnaká.

Jedinečný wellness pobyt pre dvoch v historickom Hoteli Bankov****

4,5 / 5 Hotel BANKOV**** Košice a okolie (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Lenka

Dobry den,chcela by som sa opytat ci sa da tento pobyt zakupit aj cez velkonocne sviatky konkretne od 14.4–16.4 Dakujem

feri

Prosím Vás od ktorej je otvorený wellness ,ďakujem…

Hotel BANKOV****

Dobrý večer,

v priebehu týždňa od Pondelka do Piatku v čase od 16:00 – 22:00. Počas víkendov od 10:00–22:00.
Želáme krásny zvyšok večera.
S pozdravom Tím Hotela Bankov

Jana

Dobry den, mate prosim este volne izby pocas Silvestra, pripadne 30.12.-1.1.
Dakujem

Hotel BANKOV****

Krasny podvecer, lutujeme ale v tomto termine sme uz kompletne vypredany, vieme Vam vsak ponuknut pobyt hned po Silvestri. S pozdravom Tim Hotela Bankov

Domka Panušková

dobrý den aké su otváracie hodiny pre wellness ? dakujem

Hotel BANKOV****

Dobrý deň pani Panušková,

otváracie hodiny Wellness centra sú každý pondelok až piatok od 16:00–22:00 a každú sobotu a nedeľu od 10:00–22:00. Pre bližšie informácie o dostupnosti nás prosím kontaktujte emailom na reception@hotelbankov.sk alebo telefonicky +421 556 324 522.

S pozdravom Tím Hotela Bankov

Ivan Hanzlíček

Dobrý večer! Chcel by som sa spýtať či máte ešte volný termín 26.12–29.12 alebo od 27.12 do 30.12 a či by na to išiel uplatniť voucher za 189 eur pre dve osoby na štyri dni a tri noci

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

pre bližšie informácie o dostupnosti ubytovania kontaktujte prosím hotel emailom na reception@hotelbankov.sk alebo telefonicky +421 556 324 522.

Prajem Vám pekný deň

Hotel BANKOV****

Dobrý deň vo Vami vybranom termíne od 26.12.2016 do 30.12.2016 máme voľných posledných pár izieb.
V prípade ak by ste sa rozhodli a chceli si termín rezervovať urobte tak prosím na telefónom čísle recepcie +421 556 324 522, alebo emailom na reception@hotelbankov.sk.
Tešíme sa na Vás.

S pozdravom Tím Hotela Bankov

Blizmanova

Dobry vecer, chcela by som sa spýtať ci mate voľný termin este počas Silvestra na tie dve noci pre 2 osoby bez programu, dakujem!

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

pre bližšie informácie o dostupnosti ubytovania kontaktujte prosím hotel emailom na reception@hotelbankov.sk alebo telefonicky +421 556 324 522.

Prajem Vám pekný deň

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

ohľadom zistenia dostupnosti voľných izieb vo Vami vybranom termíne, kontaktujte prosím priamo hotel emailom na reception@hotelbankov.sk alebo telefonicky +421 55 63 245 22 – 4 alebo +421 905 470 123.
Prajem Vám pekný deň

Michal

Dobrý deň.
Aká je teplota vody v bazéne?
Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

pre bližšie informácie o ubytovaní kontaktujte prosím hotel emailom na reception@hotelbankov.sk alebo telefonicky +421 556 324 522, kde Vám radi odpovedajú na všetky Vaše otázky.

Prajem Vám pekný deň

Hotel BANKOV****

Dobrý deň pán Michal,

konštantná teplota vody v bazéne je v rozmedzí od 28 do 30 stupňov celzia. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kedykoľvek kontaktovať.
Tešíme sa na Vašu návštevu.
S pozdravom Tím Hotela Bankov
S pozdravom

Sima

Dobrý deň, máte voľné miesta pre dve osoby v období od 27.12 do 29.12. 2016 alebo od 28.12. do 30.12.2016. ?

Hotel BANKOV****

Dobrý deň,
zatiaľ máme v oboch termínoch voľné miesta, ale rýchlo sa míňajú takže neváhajte :)

A

Dobrý deň chcela by som sa informovať na termín na Silvestra. Či sú ešte dostupné .keď že mám 2 mesačne dieťa záujem O silvestrovský program nemám. A od akého dátum je to možné

Hotel BANKOV****

Dobrý deň, zatiaľ máme na Silvestra voľné kapacity, ale už posledné izby, preto ak k nám chcete prísť, určite si treba urobiť rezerváciu, čo najskôr. Tiež treba rátať s tým, že hotel bude v tom čase určite hlučnejší, vzhľadom na to, že sa v ňom koná Silvestrovská oslava. A reštaurácia bude fungovať v obmedzenom režime. Dátum, kedy ich ste chceli prísť závisí od Vás :) V ponuke máme dvoj, troj a štvordňové pobyty.

Alena

Dobrý deň chcela by som sa informovať mala by s záujem O pobyt na Silvestra keď že mám 2 mesačne bábo záujem O silvestrovskú zábavu nemám. Sú ešte voľné miesta A kedy sú možné nastupi na pobyt Ďakujem za odpoveď.

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

ohľadom zistenia dostupnosti voľných izieb vo Vami vybranom termíne, kontaktujte prosím priamo hotel emailom na reception@hotelbankov.sk alebo telefonicky +421 556 324 522.

Prajem Vám pekný deň

Ján

Dobrý deň,
je vstup do wellness v čase otváracích hodín skutočne neobmedzený (napr.budem tam 4 hod.),alebo nie? Pýtam sa preto, že som tam už bol ubytovaný priamo cez hotel. Na stránke mali uvedené: Voľný vstup do wellness. Po príchode nás upozornili, že vstup do wellness je max. na 2 hod.
Ďakujem za odpoveď.

Hotel BANKOV****

Dobrý deň, wellness ktorý ponúkame v rámci ubytovacích balíkov je pre hostí neobmedzený. Wellness sme otvorili po komplexnej rekonštrukcii začiatkom novembra a ponúka hosťom nové možnosti oddychu v našom zariadení. Náš kvalifikovaný personál je pripravený ponúknuť Vám úplne nové masáže a procedúry, ktoré Vám poskytnú pocit uvoľnenia a príjemného relaxu. Budeme sa veľmi tešiť, ak nás opäť poctíte svojou návštevou. V prípade akýchkoľvek otázok sa na nás obráťte, sme tu pre Vás. Tím Hotela Bankov

Hotel BANKOV****

Dobrý deň,

veľmi pekne ďakujeme za položenú otázku. Vstupy pri pobytových balíčkoch sú rozšírené o neobmedzený vstup do wellness centra oproti klasickým jednodňovým pobytom zakúpených priamo v hoteli. Aby sme teda správne odpovedali na Vašu otázku, áno pri zakúpení akéhokoľvek pobytového balíčka ste oprávnený využívať wellness neobmedzene v rámci otváracích hodín. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu. Tím Hotela Bankov

V

Dobry vecer, kolko pristelok moze byt v izbe. Sme dvaja dospeli a dve deti (7,14). Dakujem

Hotel BANKOV****

Dobrý deň, ďakujeme za prejavený záujem. Čo sa týka prístelky, do Komfort izby je možné umiestniť jednu prístelku. Cena prístelky aj s polpenziou je 36€/noc. Ak by ste mali záujem, vieme umiestniť 2 prístelky ale iba do izby deluxe. Izba Deluxe je novozrekonštru­ovaná, priestranná a poskytuje hosťom maximálny komfort. Príplatok za izbu Deluxe je 30€/noc. Cena jednej prístelky v tejto izbe je takisto 36€/noc vrátane polpenzie. V prípade akýchkoľvek otázok sa prosím na nás obráťte. Tešíme sa na Vašu návštevu. Tím Hotela Bankov.

Dita

Dobrý deň, aký veľký a hlboký je bazén? Ďakujem.

Hotel BANKOV****

Príjemný dobrý deň,

bazén ma hĺbku od 1,3 metra do 1,5 metra s postupným klesaním na jeho konci a dĺžku 20 metrov .
Taktiež máte k dispozícii tri druhy sáun ako fínska, parná či infra sauna, krásne veľké tepidárium s krbom ako aj množstvo možných masáži či procedúr. Ideálne miesto pre Váš oddych a relax.

Tešíme sa na Vašu návštevu Tím Hotela Bankov.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore