Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

100%-tná šťava z CHILLI papričiek odrody HABANERO priamo od výrobcu

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Lubica Kučerová

Dobrý den, aký názov učtu mám uviesť pri vklade na účet pri objednávke tovaru?

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

do názvu môžte uviesť „ZĽavomat“.

Prajem Vám pekný deň

Jaroslav Z.

Dobry den. Pri ponuke pisete, ze Habanero zlte, aj cervene ma stiplavost 300.000, avsak na stranke mayapan, je pisane, ze cervene ma 500.000. Tak kde je pravda?

www.mayapan.eu

Dobrý deň, pozrieme sa na to.Áno červené habanero je oficiálne štiplavejšie má zhruba od 400–650 000 SHU.Záleží to od konkrétnej plantáže dokonca aj jednotlivých kusov.Žlté je menej štipľavé,ale pocitovo sa zdajú byť viac menej rovanko štipľavé nakoľko žlté má jemnejšiu chuť čím sa podporí pocit štipľavosti.S poz­dravom Mayapan chilli

Miroslava

Dobrý deň,
ak si objednám 2ks Habanero (žlté+červené), dostanem fľaše s dávkovačom, ako je uvedené pri 1. a 2. variante? Ďakujem za odpoveď?

www.mayapan.eu

Dobrý deň,

áno dostanente 2 kusy s dávkovačom tj žlte a červen.Pre Vás je vhodná varianta č. 3 tj 1ks žlté a 1 ks červené chilli.Skratka spolu je 5 variant,aby to bolo pre systém zľavomatu zrozumiteľné tj 1. varianta-žte,2.-červené 3.-žlte a červ, 4-červ. a červ. a 5-žlte a žlte.

Ďakujeme a pekný deň

S pozdravom
Mayapan chilli

Tomas

Dobrý deň,
mám skúsenosť s produktmi s dobou trvanlivosti, že boli doručené v čase, kedy už polovica trvanlivosti ubehla.
Ako je to v tomto prípade? Aká je garancia, že po zakúpení tovaru napr. v decembri bude trvanlivosť produktu ešte aspoň 10–11 mesiacov? (ideálne celý rok).
Ďakujem za odpoveď.

www.mayapan.eu

Dobrý deň,

produkty sa vyrábajú postupne čiže na každej várke je uvedená trvanlivosť v tomto prípade je to min 12 mesiacov po otvorení 6 mesiacov.Ro­zostupy medzi várkami bývaju 2–3 mesiace.Skutočne produkt bol ofic.vyhodnotený na trvanlivosť 18 mesiacov,ale predsa aj pre našu ochranu uvádzame 12 mesiacov.S poz­dravom Mayapan chilli

Martin HORNAK

Dobry den, chcem sa opytat ci treba urobit objednavku este aj u dodavatela, alebo staci ze som to objednal len u vas??? Nikde takato informacia neni.

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

stačí keď ste vyplnili objednávku u nás. Tovar Vám príde na adresu, ktorú ste v objednávke uviedli ako dodaciu .

Prajem Vám pekný deň

Zuzana

Dobrý deň,
chcem iba upozorniť, že pri produkte šťava z CHILLI papričiek je trošku mylná informácia. V hlavnom popise produktu je písané, že 40ml = 700 kvapiek ALE pri zakúpení kupónu je text kde je uvedené, že 40ml = 600 kvapiek. Tak, ako to je ?
:-) ďakujem vopred za odpoveď a prajem príjemný deň Zuzana

www.mayapan.eu

Dobrý deň,

ďakujeme za upozornenie. Áno, dáme to do poriadku. S pozdravom Mayapan chilli

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore