Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Mezoterapia s profesionálnou lekárskou kozmetikou CLINICARE

4,5 / 5 MM Studio Košice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Jana

Dobry den. Chcem sa opytat, vykonava sa to injekcne? V pripade, ze ano robi to lekar? a nakoniec aka latka sa vpravuje do koze? (nazov) ? dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

bližšie informácie o zákroku a poskytovaných službách môžete získať na telefónnom čísle +421 908 369 763, kde Vám radi odpovedia na Vaše otázky.

Prajem Vám pekný deň

Zuzana Migacova

Dobrý deň.
Mala by som záujem zakúpiť voucher
Mezoterapia tváre… čelo,líca a brada.
Pre 60 . ročnú pani ako darček ale máte tam že použiť sa dá iba do 31.1.2017…ako často sa to môže aplikovať, lebo chceme jej kúpiť 3ks.
Dakujem Migačova

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

pre zistenie bližších informácií o zákroku kontaktujte prosím priamo MM Studio emailom info@studio-mm.sk alebo telefonicky +421 908 369 763.

Prajem Vám pekný deň

MM Studio

Dobrý deň Pani Zuzana .
Pre 60 ročnú pani doporučujem intenzívnejšiu kuru zo začiatku .
Podľa stavu pokožky môžme procedúru absolvovať raz do týždňa .
Mezoterapia je vhodná pre suchu ,zvädnutú alebo dehydratovanú pleť. Ide o intenzívnu hydratáciu ,resp. vypnutie pleti , ktorá má podobný účinok ako lifting . Opakovaným aplikovaním mezoterapie pleť si vytvára nové kolagénové a elastínové vlákna ,stimuluje sa a zvyšuje sa pevnosť pokožky .

lubica

koko osetreni je potrebynch pre dlhodobejsi efekt?

MM Studio

Dobrý deň . Neviem koľko mate rokov a v akom stave je vaša pokožka . No aj jediná procedúra pomôže . Samozrejme viditeľný efekt je po viacerých procedúrach Mezorerapia zaručuje vašej pokožke podobný efekt , ako keď suchú špongiu namočíte do vody – napije sa , je vyhladená a prípadné nerovnosti sa vyrovnajú . Opakovaným aplikovaním procedúry sa stimuluje pokožka. Napínajú sa uvolnené kolagenové vlákna . Ide o postup , ktorým sa dá dosiahnuť omladenie pokožky . Doporučujem najprv intenzívnu kuru . Pre dlhodobý efekt by som pravidelné aspoň raz do mesiaca podľa stavu pokožky absolvovala mezoterapiu .

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore