Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Farbenie, strihanie a regenerácia vlasov panthenolovým zábalom

4,7 / 5 Kaderníctvo Mia Studio Nitra  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Soňa

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať ako sa dá premeniť voucher na darček a vytlačiť ho? Ďakujem za odpoveď.

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

naše vouchery už sú koncipované ako darčekové, nie je na nich uvedená cena ani meno. Ďalej však ponúkame možnosť špeciálnej darčekovej podoby voucheru. Voucher si do darčekovej podoby môžete upraviť sami a vybrať si z niekoľkých variantov.

Voucher nájdete vo svojom užívateľskom účte v sekcii Moje nákupy, pre uľahčenie Vám posielame odkaz: https://www.zlavomat.sk/ucet .
Po otvorení konkrétneho voucheru sa Vám v pravej časti obrazovky objaví tlačítko „Vybrať darčekový dizajn“. Na to stačí kliknúť a potom si môžete vybrať darčekovú variantu, ktorá sa Vám páči.

Prajem krásny deň.

Mária Osúchová

Dobrý deň, prosím vás chcela by som sa spýtať, ako je to cez „trhačku“ čo uvádzate v ponuke na služby. Ďalej sa chcem spýtať kedy sa dá použiť kredit 50 (2 Eur) ako uvádzate, keď mne pri platbe nebolo zo sumy odpočítané.
Ďakujem vám za odpoveď, s pozdravom Mari

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

Trhačka je mobilná aplikácia Zľavomatu, cez ktorú môžete voucher označiť ako uplatnení. Viac o využití trhačky sa môžete dozvedieť tu : https://www.zlavomat.sk/blog/prispevok/321-mobilny-trhak-roku-spustili-sme-trhacku.
Kredity uplatníte pri objednávke tam, kde si vyberáte spôsob platby (kartou, prevodom a pod.). Stačí zaškrtnúť políčko „Uplatniť na túto objednávku kredity“. Pozor – aby ste mohli kredity použiť, musíte byť prihlásená pod svojím e-mailom – inak sa vám políčko nezobrazí.
Cena objednávky sa vám potom zníži o hodnotu kreditov.
Prajem Vám pekný deň

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore