Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Online kurz angličtiny, francúzštiny, nemčiny či španielčiny

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Markéta

Dobry den, v jakém jazyku je vysvětlena gramatika? Mám zájem o kurz španělštiny začátečník. Dekuji

Cambridge Institut

Dobrý deň,
Gramatika je vysvětlena ve španělštině.

Galovic

Ked mam iPad mozem sa tiež zúčastniť

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

pre zistenie bližších technických údajov kontaktujte prosím priamo poskytovateľa služby emailom na z.saskova@institutocambridge.org, kde Vám radi odpovedia na Vaše otázky.

Prajem Vám pekný deň

Cambridge Institut

Dobrý deň, v kurze je typ cvicenia, na ktoré potrebujete mať nainštalovaný program flash player.

Iveta

Dobrý deň,
prosím o bližšie vysvetlenie, ako bude prebiehať kurz.
Budem komunikovať aj s učiteľom s lektorom, alebo to budú iba cvičenia, ktoré musím vypracovať ?
Tých 60 hodín je asi koľko lekcií ?
Škoda, že na ich stránke nie je žiadna „ukážková“ hodina.
Aj tá zľava sa mi zdá „prehnaná“. Z 200,00 EUR iba na 19,90 EUR ?
Nie je to nejaký zádrhel ?
Ďakujem.

Cambridge Institut

Dobrý deň, metodika našich kurzov umožňuje precvičovať štyri jazykové zručnosti: čítanie, písanie, hovorený prejav a počúvanie, a to prostredníctvom textu, počúvania a dynamických cvičení, ktoré sú automaticky opravovaná systémom. Písomný text a nahrávky opravujú naši lektori a vypracúvajú hodnotenie. Budete sa môcť pripojiť kedykoľvek budete chcieť. Kurz prebieha individuálne.
Kurz je vyučovaný prostredníctvom našej on-line platformy, každá úroveň ponúka niekoľko lekcií s rôznym témou, ktorých náročnosť sa zvyšuje v závislosti na úrovni angličtiny/špa­nielčiny.
Počiatočná úroveň zistíte pomocou zaraďovacího testu, ktorý je súčasťou online registračného formulára. V deň začiatku kurzu dostanete mailom svoje prihlasovacie údaje do platformy a bude mať šesť mesiacov (záleží na zvolenej dĺžke kurzu) na dokončenie kurzu.

V kurze angličtiny prejdete jednou úrovňou, na príklad B2.III . K dispozícii sú tieto úrovne: A1.I, A1.II, A1.III, A2.I, A2.II, A2.III, B1.I, B1.II, B1.III, B2.I, B2.II, B2.III, C.I, C1.II, C1.III. Kurz má službu didaktickej podpory prostredníctvom „Live chatu“, kde môžete písomne kontaktovať lektora a rýchlo vyriešiť vaše nejasnosti (služba je k dispozícii od pondelka do piatku, s výnimkou štátnych sviatkov, 24 hodín denne).

V kurze španielčiny prejdete jednou úrovňou, na príklad A2.II . K dispozícii sú tieto úrovne: A1.I, A1.II, A2.I, A2.II, B1.I, B1.II, B1.III, B2.I, B2.II, B2.III. Kurz má službu didaktickej podpory prostredníctvom „Live chatu“, kde môžete písomne kontaktovať lektora a rýchlo vyriešiť vaše nejasnosti. (služba je k dispozícii od pondelka do piatku, s výnimkou štátnych sviatkov, od 10:00 do 15:00 hod).

V kurze nemčiny a francúzštiny je k dispozícii iba A1.I. V týchto kurzoch nie je didaktická podpora cez Live Chat, k dispozícii je iba e-mail tútora.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore