Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Tričko alebo mikina s vlastnou potlačou vrátane poštovného

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Storno podmienky
Maruska

Dobrý deň, rada by som sa opýtala, či je možné pri zadávaní textu na tričko meniť veľkosť alebo typ písma ( napr. v 1.riadku bude veľ. 5 tučné písmo a v 3.riadku bude veľ. 3). Ďakujem

www.kreativator.eu

Dobrý deň Maruska, bohužiaľ, v rámci 1 zadaného textu nie je možné mať rôznu veľkosť písma. Jedine tak viete dať rozdielnu veľkosť písma, ak tie texty napíšete zvlášť. Pokojne nám zavolajte, ak potrebujete pomoc. Tel. č. 0904 920 980, radi Vám pomôžeme. Prajem pekný deň.

Kristína

Dobrý deň,
je možné v rámci ceny voucheru využiť aj služby vášho grafika? Rada by som použila jeden z motívov dostupných na kreativator.eu, ale s jednou menšou zmenou. Bolo by to možné? Ďakujem za odpoveď!

www.kreativator.eu

Milá Kristína, cena voucheru nezahŕňa služby našich grafikov, avšak je možné doplatiť si tieto grafické práce. Pošlite nám mail na info@kreativator.eu a popíšte, o aké zmeny máte záujem. Prajem pekný deň.

Gabriela Trudičová

Dobrý deň!
Vytlačená fotka bude na tričku materiál-ako textil, alebo bude ako folia, tvrdšia? ďakujem za odpoveď, zákazníčka

www.kreativator.eu

Milá Gabika, nebude to fólia, fotka bude vytlačená priamo na tričko tzv. digitálnou technológiou, pri ktorej sa farby zapúšťajú do materiálu. Na bielom tričku to ani nepocítite, na farebnom tričku bude taká tenučká vrstva. Jednoduchý online návrh a prácu digitálnej tlačiarne si môžete pozrieť v tomto krátkom videu: https://www.youtube.com/watch?v=JvFlnIWfF5c

Ľubica Ozimyová

Dobrý deň,

mám rovnaký problém ako p. Hazdrová, a to, že po zadaní kódu voucheru mi vypisuje chybu „voucher not found“. Ako mám ďalej postupovať? Resp. ako to vyriešiť? Voucher som platila platbou kartou online. Tričko mám navrhnuté, ale zľavu mi nenahadzuje v košíku.

www.kreativator.eu

Milá Ľubica, kód voucheru napíšte prosím do poznámky v kroku „Adresa“ pri objednávaní a my Vás budeme kontaktovať mailom. Ak ste si objednali iba to, čo kupón zahŕňa (tričko alebo mikinu s jednou potlačou) nie je potrebná dodatočná platba. Prajeme pekný deň.

Maria Ger

Dobry den, chcem sa spytat, dalo by sa, aby ste mi potlacili aj ine tricko, ako mate v ponuke? Ze ja by som vam poslala svoje tricko a vy by ste mi ho potlacili? Dakujem

www.kreativator.eu

Milá Maria, kupón sa nevzťahuje na potlač vlastného textilu. Ak máte záujem o potlač vlastného trička, ozvite sa nám prosím mailom na info@kreativator.eu . Ďakujeme a prajeme pekný deň.

Lucia

Dobry den, je mozne si dat vyrobit aj mikinu, co mate na obrazku mr. a mrs.? nemam taky obrazok a velmi sa mi paci

www.kreativator.eu

Milá Lucia, motívy Mr. a Mrs. nájdete na našej stránke https://kreativator.eu/sk/ medzi motívmi v záložke „Láska“. Môžete si ich umiestniť na mikinu a objednať si. Prajeme pekný deň.

Katka Hazdrová

Dobrý deň,

čo robiť, keď mi napriek zadaniu správneho kódu/voucheru na stránke píše 

  • voucher not found – ?
Je možné, že keď som voucher kúpila len pred chvíľou, tak ste na vašom serveri kód ešte nezaznamenali?

Ďakujem
www.kreativator.eu

Milá Katka, ak Vám systém nezoberie kód, dajte ho prosím do poznámky pri objednávaní a my Vás budeme kontaktovať mailom. Ak ste si objednali iba to, čo kupón zahŕňa (tričko alebo mikinu s jednou potlačou) nie je potrebná dodatočná platba. Prajeme pekný deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore