Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Táto je totiž takmer rovnaká.

Exkluzívna značková fotokniha XL alebo A4 v tvrdých doskách

4,7 / 5 FotoMagica Nitra  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Storno podmienky
Norika

Dobrý deň, knihu som objednávala 1.6.2017 keďže do 10.6, čo som potrebovala asi nebude hotová, môžem sa spýtať kedy predpokladáte, že bude dokončená pre osobný odber, aby som sa vedela zariadiť. Ďakujem veľmi pekne.

FotoMagica

Dobrý deň. Ohľadom otázok na kontrétnu objednávku prosím kontaktujte zákaznickú podporu na http://www.fotomagica.sk/kontakt/ .

Eva

Dobrý deň, ako je to v prípade poštovného ak si objednávam dve fotoknihy. Mám ich vytvorené, jedna má 64 strán a druhá 40 strán. Keď ich nahrám v jeden deň, pošlete mi ich naraz za jedno poštovné, alebo je potrebné ešte niečo niekde dopísať a pod.
Ďakujem

FotoMagica

Dobrý deň. Áno, pokiaľ budú obe objednávky prijate v ten istý deň, budú zaslané spoločne v jednej zásielke v rámci jedného poštovného.

Mária Vrtochová

Dobrý večer, ako sa dostanem do pôvodného zadania objednávky? Pri objednávaní dvoch rôznych fotokníh som pri prvej uviedla oba vouchery na 64 a 40 stranové knihy. Nahrala sa mi prvá 64 str. fotokniha a následne som nahrala 40 stranovú, kde som opäť uviedla ten správny voucher. Chcem len po jednej fotoknihe. Zatiaľ som objednávku neodoslala? Ako mám postupovať? Ďakujem

FotoMagica

Dobrý deň. Prosím kontaktuje priamo zákaznickú podporu FotoMagica cez formulár na http://www.fotomagica.sk/kontakt/ aj s číslami objednávok ohľadom ktorých sa chcete informovať.

Jozef Stellmach

Dobrý deň,
Mám záujem o fotoknihu A4 24 alebo 40 stranovú no neviem podľa čoho si zakúpiť voucher cez Zlavomat či to záleží od počtu fotiek? Neviem či mi bude stačiť 24 strán alebo radšej 40 stranovú? Mám do cca30 fotiek. A ešte by som sa chcel spýtať pokial by som zadal objednávku zajtra poprípade pozajtra či knihu dostanem do 30 mája nakoľko to má byť darček. Ďakujem, prajem pekný deň,

FotoMagica

Dobrý deň. Počet strán záleží od iveľkosti fotografií na strane. Pokiaľ bude jedna na stranu, potrebujete aspoň 30 stranovú fotoknihu, pokiaľ 2 tak Vám stačí 24 stranová. Počet fotografií na strane a ich rozmiestnenie nie je omedzená.

Lenka

Dobry den,
prosim vas ze je kupon platny do 31.5. znamena ze dovtedy musim zaslat objednavku? dakujem

FotoMagica

Dobrý deň. Áno, do tohoto dátumu je potrebné odoslať objednávku s vytvoreným návrhom fotoknihy.

tomas

dobry den.

za aky cas od zaslanie podkladov si mozem vyzdvihnut fotoknihu osobne u Vas v NR?

Dakujem
 Tomas

FotoMagica

Dobrý deň. Momentálne je doba výroby cca. 5 pracovných dní. Akonáhle je objednávka vyrobená, obdržíte emailovú notifikáciu ohľadom toho, že je pripravená na osobný odber.

Zuzka

kolko fotoknih sa dá poslať maximálne jednou zásielkou kuriérom ? Máme záujem o cca 10 – 12 fotoknih A4 formát, potrebujem info o cene za poštovné

FotoMagica

Dobrý deň. Cena doručenia je závislá od váhy zásielky ( počet ks, formát a počet strán ). Odhadom to bude 7,0 € , maximálne 9.0 €
Cena doručenia kuriérom UPS:
do 2 kg. – 4.50 €
2 – 3 kg. – 7.00 €
nad 3 kg. – 9.00 €

Jozef

Koľko fotiek je v priemere vašej skúsenosti umiestniť na A4 formát pri max počte strán?

FotoMagica

Dobrý deň. Počet fotografií záleží od ich veľkosti, pokiaľ napríklad bude 1 fotografia na 1 stranu, bude ich 128 , pokiaľ si dáte napríklad 6 fotografií tak ich bude 768. Počet fotografií je neobmedzený.

Mária

Oprava – mám od vás už 5 kníh, na jednu som zabudla, lebo som ju darovala. Toto by bola šiesta, akurát už nie vo formáte A4, ale A5, má 64 strán. Bola by tu teda možná nejaká zľava?

FotoMagica

Dobrý deň. Ohľadom Vašej otázky prosím kontaktuje priamo zákaznícku podporu na info@fotomagica.sk .

Mária

Dobrý deň, bude niekedy v ponuke aj zľava na malý formát A5? Chcela by som fotoknihu vo formáte A5 a pozerám, že na tento formát sa zľava nevzťahuje. Nedá sa získať zľava napr. tým, že som váš zákazník (už mám od vás 4 fotoknihy A4)?

FotoMagica

Dobrý deň. Fotokniha formátu A5 žiaľ v najbližšej dobe nebude v akcii.

Lucia Farkašovská

Dobrý deň . Mala by som zaujem o hrubšiu knihu XL ako 120 strán, dala by sa vytvoriť aj hrubšia ak by som si kupila napr. Vouchery XL knihy 120stran + XL knihy 72stran a v programe by som si zvolila viac strán no pri objednávke by som použila 2 vouchery ??? Je to možné?? Dakujem

FotoMagica

Dobrý deň. Fotokniha XL môže mať žiaľ maximálne 128 strán .

TAL

Dobrý deň, zakúpili sme si voucher na 104 stranovú fotoknihu, avšak pri odosielaní objednávky zrejme nastal problém a neprišiel mi potvrdzujúci e-mail. Chceli sme sa informovať osobne, či objednávka prešla, avšak na mail nikto neodpovedá a telefón je zrušený. Viete mi poskytnúť nejaký kontakt na FotoMagic? Najlepšie telefonický. Ďakujem.

FotoMagica

Dobrý deň. Kontaktovať nás môžete prostredníctvom formulára na http://www.fotomagica.sk/kontakt/ . Telefonickú podporu žiaľ neposkytujeme .

Angelika Bodnarikova

Dobry den chcela som sa opytat zakupila som si kupon na fotoknihy piseme ze si ho mam upatnit do 31.3.2017 ale ked otvorim kupon tam mi piše že vyprši o dva mesiace ktore je potom platne na vytvorenie z odoslanie knihy?dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

voucher na vytvorenie fotoknihy môžete využiť do 31. 5. 2017.
Prajem Vám pekný deň

Heňa

Dobry den,
vo Vasom programe som si pripravila fotoknihu na 120 stran. Nemam ale zaujem o XL knihu (je to predpokladam väcsi format ako A4). Preto by som sa chcela opytat, ci je mozne tychto 120 stran vytlacit tiez ako fotoknihu formatu A4 a tym padom, ktory variant mam pri zakupeni vouchera zvolit. Velmi pekne Vam dakujem.

FotoMagica

Dobrý deň. Formát ani typ fotoknihy žiaľ nie je možne z technických príčin meniť po vytvorení návrhu. To znamená, Pokiaľ ste si vytvorila návrh fotoknihy XL, po prijatí bude vyrobený formát XL a nebude ho možné zmeniť .

Andrea

Dobrý deň, keď som si v programe pri vytváraní fotoknihy pozrela náhľad produktu, tak mi pri niektorých fotkách ukazuje, že sú rozmazané. Tak sa chcem opýtať, či je možné, aby aj reálne vo vytlačenej fotoknihe boli fotky rozmazané? Pričom fotky sú vo vysokej kvalite. Ďakujem.

FotoMagica

Fotorafie sú v programe FotoMagica počas práce s návrhom zobrazované zámerne v nižšej kvalite kvôli rýchlej práci . Pri odosielaní sú automaticky odoslané zdrojové obrázky v plnej tlačovej kvalite 300 DPI.

erika

Zdravim zakupila som si voucher,ale mam album len v mobile a neviem to stiahnut do Pc.Da sa to aj tak,ze vam poslem fotoalbum a vy mi tu knihu vytvorite?dakujem

FotoMagica

Dobrý deň . Žiaľ nie , je potrebné vytvoriť a odoslať fotoknihu prostredníctvom aplikácie FotoMagica.

Miruša

Dobrý deň ,
Chcela by som sa opýtať, že objednáva sa to cez ten program foto magic ? :) a tam treba dáky kod ako sa k nemu dostanem ? :) príde mi na telefon ? nechápem tomu objednávaniu tej foto knihy …prosim pomoc

FotoMagica

Dobrý deň. Fotoknihu si vytvoríte v zdarma programe FotoMagica, ten si mozete stiahnut z http://www.fotomagica.sk/ . Pri objednaní použijete číslo voucheru, ktorý ste si zakúpili na vytvorený typ fotoknihy.

Michaela Kianičková

Dobry vecer do kedy je mozne voucher vyuzit?

FotoMagica

Dobrý deň. Voucher môžete využiť do 31.3.2017 .

Peter Šimon

Dobry den, rozhodol som sa, ze si dam u Vas vyhotovit fotoknihu. Zial ako stale, na poslednu chvilu. Keby som Vam zaslal podklady okolo 14.3.17 dalo by sa to stihnut, aby som ju mal v KE najpozdejsie 23.3. Program k vyhotoveniu fotoknihy najdem na Vasej stranke? Dakujem za pochopenie.

 Peter

FotoMagica

Dobrý deň. Áno, v prípade prijatia objednávky počas dnešného alebo zajtrajšieho dňa bude fotokniha doručená do 23.3 . Program nájdete na http://www.fotomagica.sk/ .

Zuzana Paukovicová

Dobrý deň, kúpila som si kupón na 24 stranovu (A4) fotoknihu a potrebovala by som ešte 8 strán dokúpiť dá sa to ? A akým spôsobom ? Ďakujem

FotoMagica

Dobrý deň. Doplatok za každých 8 strán navyše je 3,0 € . Úhradu spravíte pri preberaní zásielky ( resp. pri osobnom odbere ) .

Lucia Nováková

Dobry den, chcem sa spytat, ci sa kniha da vyzdvihnut osobne na predajni v Nitre.

FotoMagica

Dobrý deň. Áno, fotoknihu si môžete vyzdvihnúť na adrese ( + mapka ) uvedenej na http://www.fotomagica.sk/kontakt/ .

Daniela Kňažková

Dobrý deň, zakúpila som 17 kupón nna fotoknihu a doteraz mi na mail neprišiel. Koho mám kontaktovať?

Zlavomat.sk

Dobrý deň,
voucher evidujeme ako odoslaný na Váš e-mail, skúste si skontrolovať aj priečinok spam, reklama alebo propagácie. Voucher si taktiež môžete po prihlásení kedykoľvek stiahnuť zo svojho užívateľského profilu. Stačí otvoriť https://www.zlavomat.sk/prihlasenie, kde vložíte e-mail a heslo. Po prihlásení uvidíte vpravo hore tlačítko „Moje nákupy“, po kliknutí naň sa Vám zobrazí Váš účet so všetkými zakúpenými vouchermi. V prípade akýchkoľvek nejasností nás môžete kontaktovať emailom na podpora@zlavomat.sk alebo telefonicky na čísle +421 232 117 321.
Prajem Vám pekný deň

Peter Kiš

Dobrý deň. Keď si teraz zakúpim kupón tak mi bude platiť aj po termíne 31. 3. 2017? Rád by som si fotoknihu vytvoril až po tomto termíne koncom apríla. Ďakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

kupón je platný len do 31. 3. 2017. Po tomto termíne sa žiaľ už nebude dať využiť.

Prajem Vám pekný deň

Jana

Dobrý, chcela by som sa opýtať, že či ak si zakúpim 48-stranovú XL fotoknihu, tak musím zaplniť všetkých 48 strán alebo vytlačíte len toľko koľko zaplním, čiže neostanú tam prázdne strany? Lebo stačila by mi zrejme aj tá 24-stranová ale viac sa mi páči formát XL fotoknihy.

FotoMagica

Dobrý deň. Voucher môžete použiť aj na menší počet strán na aký bol zakúpený.

Lucia

Dobrý deň, chcem sa opýtať… foto knihu mám už vytvorenú, ale pri zadávaní som dala formát na 24 strán, no mám ich 48… samé mi to tak natiahlo a už som to spracovala na toľko strán. Dá sa formát zmeniť tak, aby som si mohla uplatniť voucher na 48 strán za 19,19 EUR?

FotoMagica

Dobrý deň. Strany je možné tak, že sa v návrhu nastavíte na poslednú dvojstranu ( nie poslednú stranu stranu) a stlačíte ikonku modrého plus, z dolnej lišty nástrojov .

Nika

Dá sa pri už rozrobenej fotoknihe na 40 strán zmeniť prvý krok a zadať 64 stranovú fotoknihu? Vochery ešte nemáme kúpené, čiže voucher to neovplyvňuje zatiaľ.

FotoMagica

Dobrý deň. Vo vytvorenom návrhu môžete pridať strany a zvýšiť počet na 64 stranovú fotoknihu tak, ze sa nastavíte na poslednú dvojstranu ( nie stranu ) a stlačíte z dolnej lišty modré plus.

Nika

Dobrý deň, ak si objednám tri rôzne fotoknihy a načítam v jeden deň, tak mi budú všetky poslané naraz a za cenu jedného poštovného? Ďakujem

FotoMagica

Dobryý deň. Áno, prijaté objednavkyv rámci jedného dňa budú expedované v cene jedného poštovného.

Jakub Ružička

dobrý deň.
Mal by som záujem o fotoknihu, ale na stránke máte napísané , že program nepodporuje win 10. plánujete to zmenit? aby som nekupoval zbytočne. Ďakujem za odpoveď.

FotoMagica

Dobrý deň. Pokiaľ vaša inštalácia Windows 10 obsahuje komponent Microsoft .NET, aplikácia bude fungovať .

Jarmila

Dobrý večer. Objednala som si 24 stranovú fotoknihu, produkt A30. V druhom kroku som zadala, číslo voucheru, ktorý mi prišiel na mobil, avšak na objednávke je uvedená cena 16,95 € + 3 € za doplnkové strany. Podľa inštrukcií, ktoré uvádzate, cena bude upravená pri osobnom preberaní knihy, ako som si zadala spôsob odberu?
Ďakujem

FotoMagica

Dobrý deň. Áno, tak ako je uvedené v podmienkach voucheru, pokial je voucher v poriadku, bude cena vynulovaná .

zanet

dobrý den
v prípade,že si kupim kupon na 40 stran,ale mam ich 50,kolko sa dopláca ?

FotoMagica

Dobrý deň, pri XL fotoknihe je doplatok za osem strán 4 €, pri A4 fotoknihe 3 €. Pridávat je možné po ôsmich stranách.

majka

dobrý deň,
v prípade ak mám záujem o fotoknihu s 88 stranami, tak si môžem zakúpiť aj kupón pre knihu na 104 strán a uplaniť ho? Ďakujem

FotoMagica

Dobrý deň, áno kupón môžete použit i na menej stranovú fotoknihu.

Dana

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať ako mám postupovať v programe pri objednávaní 4 fotokníh, ak si zakúpim 4 vouchre a chcem si objednať 4 x tú istú knihu.
Ďakujem.

FotoMagica

Dobrý deň, pri odosielaní objednávky prosím zvoľte požadovaný počet kusov.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore