Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Luxus, umenie, dizajn, profi služby, špičková gastronómia a to všetko pod jednou strechou! Nezmeškajte príležitosť unikátnej dovolenky pre dvoch!

4,6 / 5 Hotel Lenart**** Krakov - Poľsko (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Ján Laputka

Dobrý deň, prosím vás o informaciu, či v termíne od 6.-9.3. máte voľnú izbu pre variant 4 dní a 3 noci – Zľavomat.

Hotel Lenart****

Dzień dobry,
w tym terminie mamy wolne pokoje, zapraszamy do rezerwacji

Daniela

Dobrý deň, 15.1.sme si zakupili „dovolenku vo Wieliczke“, dva dní už prešli a my stále nemáme voucher. Viete nám pomôcť? Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň,
Voucher evidujeme ako odoslaný na Váš e-mail, skúste si skontrolovať aj priečinok spam, reklama alebo propagácie. Voucher si taktiež môžete po prihlásení kedykoľvek stiahnuť zo svojho užívateľského profilu. Stačí otvoriť https://www.zlavomat.sk/prihlasenie, kde vložíte e-mail a heslo. Po prihlásení uvidíte vpravo hore tlačítko „Moje nákupy“, po kliknutí naň sa Vám zobrazí Váš účet so všetkými zakúpenými vouchermi.
Prajem Vám pekný deň

Vladimir Jance

Dobry den
Chcem sa spytat ze kolko je to do Krakova?ci su k dispozici aj zupany? A co je volny termin pre 2 osoby na 3 dni ciže 2 noci od 27.1–29.1.2017.Dakujem:D

Hotel Lenart****

Szanowny Gościu,
Do Krakowa jest 20 minut kolejką; 12 km autem. Mamy wolne pokoje w terminie 27/29.01.17. Do samej kopalni jest około 15 minut spacerem.
Z poważaniem,
Grzegorz Piróg

Vladimir Jance

Prosim vas kolko jé to do Krakova?su k dispozici aj župany?kolko stoja vecere? Je volny termin pre 2 osoby na 3 dni ciže 2 noci od 27.1–29.1.2017?

Hotel Lenart****

Szanowny Gościu, Do Krakowa jest 20 minut kolejką; 12 km autem. Mamy wolne pokoje w terminie 27/29.01.17. Do samej kopalni jest około 15 minut spacerem. Z poważaniem, Grzegorz Piróg

Tatiana

Dobrý večer, prosíme o informáciu, koľko stojí doplatok na „fantastické dvojchodové večere“ ? Ďakujeme.

Hotel Lenart****

Dzień dobry,
Jeśli zdecydują sie Państwo na pobyt z obiadokolacją, prosimy wybrać odpowiedni wariant pobytu ze śniadaniami i obiadokolacją.
Z poważaniem,
Recepcja

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore