Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Táto je totiž takmer rovnaká.

Zmiernenie a odstránenie pigmentových škvŕn E‑light metódou s medicínskou rádiofrekvenciou

4,9 / 5 Salón Bonita Bratislava - Nové Mesto  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
livia klasova

Zdravim vas,ja mam melasmu na cele a nad hornou perou. Kolko voucherov by som cca potrebovala,najma na celo. Tych 5 sedeni ukaze uz nejaky vysledok? Da sa ist aj v tomto jarnom obdobi,ked uz je slnecno? Vdaka

Salón Bonita

Dobry den Livia
na 1 osetrenie cela potrebujete 1 kupon/peru urobime v ramci cela/.
Uz po prvom sedeni dochadza k zmierneniu pigmentu. Pokial sa intenzivne neopalujete a viete sa ochranit pred silnym slnkom cca 1 tyzden po osetreni, moze sa procedura prevadzat. Mozte si zakupit 2–3 kupony a uvidime aka bude rakcia.
Pekny den

Erika nemcovska

dobry den, mam jemne flaky a jazvy po akne a sem tam sa mi akne tvori ( 29r). Casto mam aj za cervenane lica z toho. Je toto osetrenie vhodne aj pre mna? ak ano kolko ich musim absolvovat?

dakujem

Salón Bonita

Dobry den Erika, toto osetrenie pulznou elight terapiou je pre vas velmi vhodne. Je potrebnych min. 5 sedeni. Pre urychlenie nastupu ucinku odporucam 2–3 tyzdnovy interval. Pekny den

Eva

Škvrny sú odstránené hneď na prvom sedení alebo je potrebné viac návštev? A na odstránenie škvŕn sa používa ten istý prístroj ako na ipl epiláciu?

Salón Bonita

Dobry den, po prvom sedeni nie je mozne odstranit pigmenty touto metodou. Je potrebnych 5–7 osetreni, podla individualnej reakcie klienta. Pri osetreni sa pouziva elight stroj s filtrom na odstranenie pigmentov, s prislusnou vlnovou dlzkou.
Pekny den

Martin

Dobry den , mal by som zaujem o zakupenie voucheru, chcem sa vsak opytat , je mozne nejaku cast tela vymenit za inu? Ja mam skvrny na Tricepsovej casi , vyzera to skor ako starecke skvrny, je potrebne radsej poslat fotografiu skvrny? ? Ide mi hlavne totiz o tuto cast ruky . Dakujem

Salón Bonita

Dobry den, urcite je mozne vymenit inu cast tela, za tie ktore su uvedene v ponuke. Plochu si porovnajte s plochou osetrenej casti v ponuke a mozte si zakupit kupon. Foto nie je potrebne.
Pekny den

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore