Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Užite si jar v hoteli Dixon****

3,9 / 5 HOTEL DIXON **** Stredné Slovensko (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Peter

Dobrý deň,

chcem sa opýtať, či je voľný ešte termín od 14.4. do 17.4.2017 (veľká noc), ak je to možné, koľko by bol doplatok za suita de lux, resp. suita komfort, a koľko sa platí za dieťa – 6 ročné.

Ďakujem

HOTEL DIXON ****

Dobrý deň,

ďakujeme za prejavený záujem o služby nášho hotela.

Potvrdzujem dostupnosť termínu. V prípade že ste trojčlenná rodina, dostávate suitu bez príplatku.

Ak sa rozhodnete pre záväznú rezerváciu, kontaktujte nás.

S pozdravom recepcia

Mária

Dobry den chcem sa opytat ci mate vacsiu izbu pre 5 clennu rodinu…2 dospely a 3 deti do 5 rokov…kolko by sa doplacala za deti pri tomto kupone,v case velkej noci??? Dakujem

HOTEL DIXON ****

Dobrý večer prajeme,

ďakujeme za prejavený záujem o služby nášho hotela. Počas Veľkej noci ponúkame našim klientom Veľkonočný balíček s doplatkami za deti nasledovne : dieťa do 2,99 r. zdarma, deti do 11,99r. – 40€/2 noci a 60€/3 noci. Źiaľ, apartmán pre 5 osôb nemáme. Pokiaľ by Vám to ale nevadilo, vieme Vám poskytnúť ubytovanie v apartmáne s rozťahovacím gaučom, kde by Vaše deti boli spolu. Prajeme pekný večer.

recepcia

Knapp Ľuboš

Chcem vás poprosiť o niekoľko informácií:Psíkova je možné mať so sebou.Je možné sa stravovať i okrem raňajok u vás?Mali by sme záujem v prípade kladných odpovedí o pobyt u vás.2 manželské páry od 14.4 –17.4 2017

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

v rámci ceny voucheru máte zahrnuté raňajky formou bufetu a večeru (Veľkonočné menu + dezert). Pobyt so psíkom je možný. Doplatok za domáce zvieratko je 10 €/noc. Ohľadom zistenia dostupnosti voľných izieb vo Vami vybranom termíne, kontaktujte prosím priamo hotel emailom na recepcia@dixon.sk alebo telefonicky +421 484 7­17 800. 
Prajem Vám pekný deň

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore