Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Laserová operácia očí overenou metódou LASEK s kompletnou pooperačnou starostlivosťou

4,3 / 5 GAMA LASER Trnava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Nikola

Dobry den, rozumiem dobre, ze musim zakupit 2 x kupon ak chcem na obe oci? Dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň, Nikola,

jeden kupón v hodnote 335 € je určený pre jedno oko. Ak chcete ošetriť obe oči, musíte si zakúpiť 2 kupóny.

Vlasta Šormanová

Dobrý deň,mám59 rokov a kratkozraká som od 12 rokov. Moje hodnoty od-1 až do –2,25 teraz,na čítanie si dávam dole okuliare a vidím dobre. Chcela by som si dať odstrániť dioptrie krátkozrakosti,dá sa to aj v mojom veku? Ďakujem

GAMA LASER

Dobrý deň ,odstrániť dioptrie na diaľku nie je problém,ale vo vašom veku by vznikli potom dioptrie na blízko,Teda prakticky by ste potrebovali okuliare na čítanie a na prácu na blízko, To si treba zvážiť,čo je pre Vás pohodlnejšie.
S pozdravom Dr.Gabrielová

Ľubica Gabalova

Dobrý deň.Chcem sa spýtať aká je to zmrazovacia metóda pri operácii oči lebo laserova operácia pre mňa nie je vhodná mám silné dioptrie –10 a –8 a stále sa mi zrak zhoršuje mám len 50 rokov a viacerí lekári mi vraveli že po 40 sa zrak ustali .poprosim aj informácie o možných komplikaciach ďakujem.

GAMA LASER

Dobrý deň, takéto zmrazovacie operácie sa nerobia, neviem čo máte na mysli. Vy máte vysoký stupeň krátkozrakosti,pre­to sa Vám zrak zhoršuje, Na takýto typ operácie nie ste vhodný,ale ste vhodný na operáciu s vnútroočnou šošovkou. Žiaľ takýto typ operácie u nás nerobíme. Možno nejaké pracoviská v Bratislave.

S pozdravom Dr.Gabrielová

Robert

Dobry den nosim okuliare do dialo 1.5 a 1.75 rozmyslam nad operáciou. Moze sa stat ze by sa mi mohlo stat zeby som po operáciou odlepili? Nieco take som pocula ale neveril tomu… A este jedna vec mate aj dozivotnu zaruku – teda ak sa to vrati ci mam narok na bezplatni dalsi zakrok ďakujem

GAMA LASER

Dobrý deň, ja som som nezažila.aby niekto oslepol. Takmer žiadna pravdepodobnosť. Doživotná záruka nie je ale je do 5 rokov.

S pozdravom Garbrielová

Andrea Lechmanova

Dobrý deň.Chcem sa spýtať ta cena je len za jedno oko?

GAMA LASER

Dobrý deň ,cena za obe oči je 640 euro .teda jedno 320 euro.

S pozdravom Dr.Gabrielová

Jakub

Dobrý deň.
Máte nejakú záruku po operácii?
Ďakujem.

GAMA LASER

Dobrý deň, neviem presne ako to myslíte. 100% záruku Vám nedá nikto na nič. Ale v prípade odstraňovania dioptrií pri krátkozrakosti je veľmi vysoké percento úspešnosti cca 95 %, pri ďalekozrakosti je to však celkom inak a inak sa musí k tomu pristupovať.Veľmi záleží na dioptriách a na ich hodnotách.

S pozdravom Dr.gabrielová

Revický

Dobrý deň. Mám 48 rokov, pracujem 80% pracovnej doby s PC. už 5 rokov zápasím s ďalekozrakosťou. Mám dioptrické okuliare na čítania cca 1,5 a 1,25 dioptrií. Chcem sa spýtať či je Vaša operácia vhodná aj pre mňa ?
Ďakujem za odpoveď.
Revický 0903268733

GAMA LASER

Dobrý deň , odstránenie dioptrií na blízko alebo na čítanie žiaľ nie je možné. Len vzdialenosti na diaľku sa odstraňujú.

S pozdravom Dr.Gabrielová

Jana

Dobrý večer,chcela by som sa opýtať či je pre mňa vhodná operácia, mám + 1,5 dioptrie , vek 44 .Ďakujem

GAMA LASER

Dobrý deň,dôležité je, či na diaľku alebo na blízko. Ak na diaľku,tak operácia je možná,hoci plusové dioptrie sa niekedy môžu do istej miery a za určitý čas vrátiť. Pokiaľ ich máte na blízko,tak to možné nie je.
S pozdravom Dr.Gabrielová

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore