Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Táto je totiž takmer rovnaká.

Tvorba webstránok – šesťmesačný kurz s certifikátom

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Robert Kováts

Kde sa tieto /mesto, miesto/ kurzy konajú?

Easy Excel

Dobrý deň, tieto kurzu prebiehajú cez internet. Zakúpením získate prístup k nahratým videám, ktoré si môžete pozerať cez počítač či tablet.

Sandra

Dobrý deň. Dá sa kurz absolvovať aj skôr než za 6 mesiacov? Resp. kedy sa získava certifikát? Je potrebné čakať pol roka?
Ďakujem

Easy Excel

Dobrý deň, pani Sandra. Áno, kurz väčšina študentov absolvuje skôr. Certifikát získate po zhliadnutí všetkých videí. Tešíme sa na Vás :-)

Peter

Dobrý deň, z toho, co vidím, usudzujem, ze pan, ktorý nahrával video asi sledoval oldschool stranku jakpsatweb a to je asi tak vsetko… toto by som dnes ludom nepredaval – to co je stare 15 rokov… cize z toho co som mohol vidiet (nahlady videi) kde su vysvetlene doctypes? Viete o tom, ze to co vy popisujete nie je programovaci jazyk (html4).. ale znackovaci jazyk?… skuste mi napisat foreach alebo if v html4… ak by sme sa bavili o html5, v ktorej sa daju robit rich aplikacie, tak tomu rozumiem, ale vo vasich videach nie je ani len spomenute html5… prosim upravte si popis tejto zlavy a zahrnte doctypes do vasich videi, myslim si, ze je to velmi dolezita cast… a este tak na zaver formatovanie textu v html wow.. to sa este pouziva?! Naco je css? To video by som zmazal. Bieda…

Easy Excel

Dobrý deň, pán Peter. Vďaka za Váš komentár. Tieto videá sa sústredia na základy a sú určené pre začiatočníkov. Je dobré si uvedomiť, že všetci, ktorí sa začínajú tvorbu webstránok učiť alebo chcú zistiť, ako sa webstránky tvoria, musia začať od základov. Aj keď sa chcete naučiť bicyklovať, nezačnete vysvetlovaním, ako stáť na zadnom kolese. V našom popise som nikde nenašiel informáciu, že sa učíme HTML5, inak by som to rád opravil. Čo sa týka formátovania textu v HTML, je potrebné si ho vysvetliť pre pochopenie a ako môžete vidieť, následne kurz pokračuje s formátovaním v CSS. Takže všetko pekne poporiadku. Ešte raz ďakujem za spätnú väzbu.

Kristin Lukačovičová

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či to bude prebiehať takým spôsobom, že si otvorím video a budem podľa neho robiť, alebo je tam potrebná komunikácia s inštruktorom prostredníctvom napr. skypu, video- rozhovoru, alebo podobne :)

Easy Excel

Dobrý deň Kristin, presne, ako ste spomenuli. Budete sa učiť podľa videí, kde Vás inštruktor naučí tvoriť webstránky krok za krokom. Nie je priama komunikácia s inštruktorom, avšak samozrejme v prípade akejkoľvek otázky mu môžete napísať na info@easyexcel.sk
S pozdravom

Ivana

Dobrý deň, tiež by ma zaujímalo, aké programy je treba mať nainštalované alebo v čom konkrétne sa pracuje (Joomla, Wordpress…)? Ďakujem

EasyExcel.sk

Dobrý deň, pani Ivana. Stačí mať nainštalovaný Notepad++, ktorý je zdarma na stiahnutie. Vo videách si ho spolu s inštruktorom aj nainštalujete. Učíte sa od základov HTML, CSS a framework Bootstrap. Systémy Joomla a Wordpress nie sú zahrnuté v tomto kurze.

Zuzana Šuteková

Dobrý deň, aké počítačové programy musím mať na absolvovanie kurzu tvorby webstránok? Zuzana.

EasyExcel.sk

Dobrý deň, pani Zuzana. Stačí mať nainštalovaný Notepad++, ktorý je zdarma na stiahnutie. Vo videách si ho spolu s inštruktorom aj nainštalujete.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore