Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Spray mop s utierkou z mikrovlákna

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Zuzana Brugosova

Dobry den, chcem sa spytat, to vsetky podlahy umyjem s jednou handrickou bez zmykania/preplachnu­tia/namocenia/vy­meny? Neroztieram si po par prvych „cistych“ tahoch potom uz len spinu sprava dolava? Dakujem

Zuzutex s.r.o.

dobrý deň

to nie je určene na umývanie celej podlach ale na zotretie časti podlahy keď vám niečo spadne na zem aby ste nemuseli vyťahovať mop,vedro z vodou ,handru…

zuzutex

Monika Smiešková

Dobry den, v navode som to nenasla, ale treba s tou tryskou nieco robit? Nejak otvorit alebo nieco? Dala som vodu so saponatom do nadrzky ale stlacanie packy na rukovati nic nerobi a voda nestrieka. Dakujem.

Zuzutex s.r.o.

Dobrý večer,
na konci rúčky sa nachádza spúšť rozprašovača, tlačením červeného tlačidla na rukoväti, z fľašky sa uvoľní požadované množstvo vody. Voda sa týmto tlakom dostane až na podlahu a v kombinácii s mikrovláknovou handričkou zmyje všetky nečistoty.

Barbora Hlavinová

Dobrý deň! Chcela by som sa spýtať kde, a akým smerom strieka tekutina z nádržky, či pred mop, alebo priamo do handričky. Ďakujem :)

Zuzutex s.r.o.

Dobrý deň,
voda z nádržky strieka pred mop.
zasielam návod na obsluhu
ZUZUTEX s.r.o.
Spray Mop
• Nepotrebujete žiadne vedro
• Čistenie podláh je ľahké, jednoduché a šetrí čas
• Čistenie vďaka Spray Mop je dvakrát rýchlejšie v porovnaní s tradičným mopom s vedrom
 

  1. K mopu je dodávaná odstrániteľná handra vyrobená z mikrovlákna, ktorá sa dá prať v práčke
  2. Do nádržky na Spray Mop môžete k vode predať aj čistiaci prostriedok
  3. Stlačením červeného tlačidla na rukoväti Spray Mop budete striekať prípravok na podlahu
  4. Vďaka ohybnému kĺbu mopu, môžete umývať podlahu aj pod nábytkom, posteľou či ťažko prístupnými miestami
Mikrovláknová handra je vyrobená z miliónov mikroskopických vlákien, ktoré chytajú a držia špinu, prach a vlhkosť. Mikrovláknovo je tak efektívne, že je najčastejšie používaným čistiacim nástrojom v nemocniciach.
Spray mop zabezpečuje veľmi ľahké čistenie tiež maximálne jednoduché a pohodlné udržiavanie rôznych podláh – od dlažby cez parkety, drevené podlahy až po vinyl.

Ešte pred umývaním naplňte fľašku/nádržku vodou a pridajte saponát, ktorý bežne používate pri umývaní podlahy. Na konci rúčky sa nachádza spúšť rozprašovača, ktorá z fľašky uvoľní požadované množstvo vody. Vodu z nádobky po umytí dlážky je potrebne vyliať.
Voda sa týmto tlakom dostane až na podlahu a v kombinácii s mikrovláknovou handričkou zmyje všetky nečistoty. Hlavnou výhodou tohto mopu sú teda praktickosť, šetrenie vody i saponátu a tiež skladnosť – rukoväť je pevná. Mikrovláknová utierka je mnohokrát použiteľná a absorbuje nečistoty omnoho účinnejšie ako bežné handry / pranie na 40°C/.

Ergonomicky tvarovaná rúčka pre pohodlné držanie a ovládanie.
Dĺžka mikrovláknovej handry je 41 cm a šírka 14cm. Výška mopu je 130cm.
Renata Bicanova

Kupila som si Vas mop. Cistiaci prostriedok z nadrzky mi pomaly ale iste vyteka cez trysku. Mam ho asi tyzden. Co mam s tym robit? S pozdravom Bicanova.

Zuzutex s.r.o.

Dobrý deň,
na Váš e-mail sme zaslali informáciu ohľadom reklamovaného tovaru
s pozdravom ZUZUTEX s.r.o.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore