Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Trvalé odstránenie chĺpkov epiláciou CPL svetlom

4,4 / 5 Vallmed - centrum estetickej medicíny Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Zuzana

Dobry den chcem sa opytat mam svetlu pokozku a rysave chlpky da sa dosiahnut trvaly efekt a ak ano kolko opakovani me potrebnych? Dakujem.

Vallmed - centrum estetickej medicíny

Prajem prijemny den,
pri epilacii plati,cim tmavsie tym lepsie; lebo osetrenie je ucinnejsie…cim svetlejsi,tym to pojde pomalsie no a uplne blede chlpky je problematicke odstranit…
Najlepsie by bolo keby ste sa mohli zastavit najprv na konzulraciu a posudime ucinok..
Pravdepodobne budete musiet ratat mozno aj s dvojnasobnym poctom osetreni ako pri tmavom chlpku…Takze bez osobnej konzultacie Vam zodpovedne nevieme odpovedat na pocet potrebnych osetreni…
Dakujem
S pozdravom
Vaskorova
Vallmed

Lucia Cibuľová

Koľko kupónov potrebujem od oblasti pod prsiami až na brucho?
Dakujem

Vallmed - centrum estetickej medicíny

Prajem príjemný den p. Lucia,
spominaná oblasť´, ktorú chcete epilovať spadá pod kupon : chrbat alebo stehná alebo hrudník, v hodnote 50, 99 eur…Na trvalú epiláciu sa odporúča 5 – 8 sedení, teda 5–8 kuponov.
S pozdravom
VALLMED

Jaja

Kolko krat treba opakovat toto osetrenie aby bolo trvale?

Vallmed - centrum estetickej medicíny

Prajem prijemny den,
Všeobecne sa počet ošetrení pohybuje okolo 5 až 7, realizovaných v 1 až 3 mesačných intervaloch, v závislosti od ošetrovanej oblasti. Pred (aspoň dva týždne), počas aj po ošetrovacej kúre (aspoň 2 týždne) sa treba vyhnúť vystavovaniu ošetrovaných oblastí slnečnému žiareniu, či umelému opaľovaniu v soláriu a používať krém s ochranným faktorom aspoň SPF30. Ideálne je ošetrovací proces absolvovať na jeseň a v zime, resp. ho stihnúť do letnej opaľovacej sezóny.
Ideálny klient má normálny endokrinný status (normálne fungujúci systém žliaz s vnútorným vylučovaním), hrubé tmavé chĺpky a svetlú farbu pleti. Súčasné technológie, bohužiaľ, nie sú úspešné pre trvalé odstránenie bielych a jemných chĺpkov. CPL ošetrenie je oveľa účinnejšie, pokiaľ je pigmentovaný vlas spolu s folikulom (vlasovou cibuľkou). Preto sa klientom odporučuje chĺpky nevytrhávať, ani neodstraňovať voskom 6 týždňov pred ošetrením. Pred ošetrením (približne 24 hodín) je potrebné chĺpky oholiť (žiletkou).

S pozdravom
Vaskorova
Vallmed

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore